Maatwerk kerstpakketten

Maatwerkmogelijkheden kerstpakket samenstellen

Fitbox is sinds 2005 marktleider op het gebied van originele gadgets, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken met een gezonde en bewuste uitstraling. Omdat wij onze gadgets onder ons eigen label uitbrengen kunnen we de samenstelling van de geschenkpakketten op maat invullen en combineren. Zelfs bij kleine aantallen is het dus mogelijk om je eigen kerstpakket samenstelling te bedenken en af te nemen. Onze adviseurs helpen je graag verder en werken dit voor je uit in een offerte op maat. Daarnaast kunnen we vanaf een bepaalde oplage de uitstraling van de geschenken op maat aanpassen met bijvoorbeeld logovoering of huisstijlkleuren. Informeer naar de mogelijkheden!

Maatwerk aanvragen, laat je terugbellen

We nemen vrijblijvend contact met je op om jouw maatwerkmogelijkheden op basis van jouw wensen en budget te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk samenstelling kerstpakket

Het assortiment van Fitbox is erg breed. Van toffe sportieve cadeautjes tot aan tools om lekker gezond mee te koken. En behalve de vele vooraf samengestelde geschenklijnen die uit voorraad leverbaar zijn – zoals bijvoorbeeld de dynamische Energy of de gezonde Taste en Salad – zijn alle losse geschenken uit onze Fitbox kerstpakketten ook speciaal voor jouw organisatie te combineren tot een uniek maatwerkgeschenk. Uiteraard denken we graag met je mee om alle wensen samen te brengen in een kerstpakket samenstelling die écht opvalt en past binnen jouw budget. Als je hier meer over wilt weten of een vrijblijvende uitleg van de opties wilt, laat dan even je gegevens achter of neem contact met ons op.

De inhoud van de Fitbox wordt grotendeels samengesteld uit hoogwaardige Fitlabel producten. Wij hebben deze producten met zorg ontworpen en ontwikkeld. Duurzaam verpakt met een eigen uitstraling. De Fitlabel geschenken passen altijd bij een gezonde, actieve en bewuste leefstijl en zijn tegelijkertijd geschikt voor de echte levensgenieter. En daarnaast ontwikkelen wij ook graag nieuwe geschenken. Als je hiervoor een originele en betrouwbare partij zoekt, neem dan vooral ook even contact met ons op.

Invoegen kerstkaart of persoonlijke boodschap

Wij kunnen de Fitbox een nog persoonlijker tintje te geven. Iedere gelegenheid vraagt om een eigen aanpak. Misschien wil je wel een persoonlijke (kerst)kaart of een brief door ons laten invoegen. Hiermee kan directie, management of ondernemingsraad een extra accent geven aan het kerstpakket. Ook hebben we een speciaal Fit en Vitaal inspiratieboekje ontwikkeld, dat onderdeel uitmaakt van ieder Fitbox pakket. Hiermee neem je de ontvanger mee in het idee achter een gezond of sportief kerstpakket. De ervaring leert dat hierdoor het Fitbox geschenk nóg meer gewaardeerd wordt!

Maatwerk logistiek kerstpakketten

Voor organisaties met diverse locaties organiseren wij doorgaans de gehele logistiek. Tot en met het thuisbezorgen en op naam labelen aan toe. We werken nauw samen met gespecialiseerde transporteurs, maar hebben ook eigen chauffeurs om nóg beter in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten. Zo kunnen we de geschenken bijvoorbeeld op elke gewenste plek in het pand neerzetten, zodat de kans klein is dat de ontvangers hun kerstpakket eerder te zien krijgen. Ook kunnen we eventueel in het weekend of in de avond leveren wanneer dat gewenst is. En uiteraard stellen we samen met een contactpersoon de exacte levertijd vast.

Complete bedrijfsverpakking

Wil je een compleet eigen verpakking laten verzorgen? Of een attentielijn in de huisstijl van je organisatie? Of een aantal sportieve items ontwikkelen voor je sportschool of bedrijfsgym? Fitbox biedt genoeg mogelijkheden en onze ontwerpafdeling heeft voor diverse klanten mooie verpakkingen ontwikkeld, inclusief logovoering en een speciale boodschap. In een vrijblijvende afspraak bespreken we de mogelijkheden, en dit levert altijd een aantal goede ideeën op. Neem gerust contact met ons op, wat ons betreft plannen we een leuke brainstorm waar het ideale geschenk uit komt rollen.