Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Leuke kerstpakketten 2022

Helemaal klaar met de standaard kerstpakketten? Natuurlijk, je bent op zoek naar een méér dan leuk kerstpakket voor je medewerkers. Fitbox heeft leuke kerstpakketten voor elke doelgroep. Zoals kerstpakketten met een sportief, gezond of juist een luxe thema. Kijk snel verder en krijg de beste ideeën voor een leuk kerstpakket.

Waarom een leuk kerstpakket bij Fitbox?

Groot aanbod met leuke kerstpakketten

Leuke kerstcadeaus waar je écht wat aan hebt 

Uitgevoerd in frisse kleuren en originele verpakkingen

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Zelf samenstellen kan altijd, geen minimale aantallen

Met bijzonder veel aandacht verpakt en geleverd

 

Elk kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Fitbox Relax - Leuk & Origineel
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 22 december

voor Kerst geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder kerstpakketten kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie kerstpakketten

Offerte voor kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met kerstpakketten

Vrijblijvend de kerstpakketten brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel kerstpakketten

Ruim aanbod van kerstpakketten. voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2022.

Veelgestelde vragen over onze kerstpakketten

Leuke kerstpakketten zijn alle pakketten waarmee je je medewerkers totaal verrast. Een uniek pakket gevuld met producten en tools die je niet overal tegenkomt. De meeste bedrijven kiezen ieder jaar voor een traditioneel kerstpakket, maar de leukste kerstpakketten om te ontvangen zijn nét een beetje anders en passen bij je bedrijf.
Bij Fitbox bestel je heel eenvoudig de leukste kerstpakketten. Bestellen kan zelfs tot 23 december. We hanteren geen minimale ordergrootte en het zelf samenstellen van een kerstpakket op maat is ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS vanaf 25 kerstpakketten.
Een leuk kerstpakket kan in principe producten van meerdere Fitbox thema’s bevatten. Dit kan bijvoorbeeld gaan over wellness producten, sportieve producten of originele producten. Er is veel variatie mogelijk! Kijk snel verder op onze website of vraag onze brochure aan.  
Als je weet wat je wilt bestellen, ga dan naar de webshop om de bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen of specifieke wensen, neem dan even contact met ons op via de website of het telefoonnummer. Wij werken dan heel snel een offerte voor je uit. Als je nog niet weet wat je wilt bestellen dan kun je ook de brochure aanvragen of rondkijken op onze website.

 

Laat je collega’s zelf een kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Onze leuke kerstpakketten 2022

Wat is een leuk kerstpakket in 2022? Wanneer je jaarlijks kerstpakketten regelt, kan het lastig zijn om steeds iets nieuws te verzinnen. Het geven van een leuk kerstpakket betekent dat je iets geeft wat bij je collega’s past. Iets wat je collega’s niet meteen verwachten. De leukste kerstpakketten zijn een manier om je medewerkers te verrassen met een uniek cadeau waar ze langer plezier van hebben.

Leuke kerstpakketten op maat

Heb je specifieke wensen voor je personeel en wil je een gepersonaliseerde selectie maken van producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij Fitbox willen we precies aansluiten op jouw wensen om zo tot de beste, leukste kerstpakketten te komen voor jou en je medewerkers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Moeilijk kiezen? Laat collega’s zelf beslissen met Fitchoice!

Het is daarnaast ook nog mogelijk om je personeel zelf te laten kiezen voor een passend kerstpakket! Met Fitchoice krijgt je personeel een waardebon waarmee zij zelf het leukste kerstpakket kunnen kiezen die het beste bij hen past. Daarbij is de huis-aan-huis levering gratis, komen er geen kosten achteraf en is het zelfs mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Leuke kerstpakketten voor 2022 bestellen

Ben je op zoek naar een leuk kerstpakket? Een keer een alternatief voor het traditionele kerstpakket? Ons aanbod unieke kerstpakketten is dan echt iets voor jouw organisatie!