Balance kerstpakketten

Stimuleer balans met dit unieke geschenk van Fitbox. Mensen die in balans zijn zijn gelukkig. Een uitgebalanceerd kerstpakket is daarom meer dan de leuke cadeaus alleen. De boodschap en de tools voor een leven vol balans combineren wij met plezier en ontspanning.

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Relaxpillow

Dit rustgevende nekkussen met 600 gram kersenpitten is het recept voor duurzame ontspanning.

Fruit Infuser

Maak in een handomdraai een gezonde energiedrank vol vitaminen!

Fitband met oefeninstructies (groen)

De Fitband is een latex weerstandsband waarmee je talloze spieroefeningen kunt doen.

Boektitel: Rust in je hoofd

In dit boek lees je quotes en methodes die helpen je hoofd rustig te houden of te krijgen. Het geeft daarbij een dosis inspiratie om te gebruiken in je dagelijkse bezigheden.

Balance start

25,00

Drink een gezonde drank uit de Fruit Infuser en doe yogaoefeningen met de flexibele Fitband. Neem een lekkere kop thee na afloop en lees in het Fit en Vitaal boek hoe je nóg lekkerder in je vel komt te zitten. Je kunt er weer helemaal tegenaan!

Balance start +

32,50

Geniet van fruit met de RVS Fruitset of doe yogaoefeningen met de flexibele Fitband. Neem een lekkere kop thee na afloop met een handje gedroogd fruit of Fairtrade chocolade. Je komt helemaal in evenwicht.

Balance basis

40,00

De heerlijke geur van wierook, steek een geurkaars aan en verwarm je spieren met de Relaxpillow. Een moment van rust en inspiratie ligt binnen handbereik met dit ontspannende geschenk.

Balance extra

47,50

Met de Gymball kan je uitgebalanceerde oefeningen doen in je huiskamer. Of je gaat erop zitten terwijl je leest in het inspirerende Fit en Vitaal boekje. Hiermee breng je balans in je leven. Met de ontspannende Relaxpillow en een geurkaars maak je het gevoel van wellness compleet.

Balance basis +

47,50

De energie van Groene Thee of een zelfgemaakt fruitdrankje, gecombineerd met een Fairtrade tussendoortje. Samen met de geur van wierook of een lekkere geurkaars biedt dit pakket alles voor een moment van balans. Voel je fit en vitaal!

Meest gekozen!

Balance extra +

55,00

Met de ontspannende Relaxpillow en een geurkaars kom je compleet tot rust. Met de Gymball kan je uitgebalanceerde oefeningen doen in je huiskamer. Of gaat erop zitten terwijl je leest in het inspirerende Fit en Vitaal boekje. Neem je meteen een glas Groene thee, chocolade of een handje noten? Een moment van geluk!

Balance exclusief

62,50

Kom letterlijk in balans in de royale en kleurrijke hangmat. Neem de afsluitbare Fruit Infuser mee en ruik de geuren van de natuur. Lees in het zonnetje en kom tot rust. Met dit geschenkpakket ontspan je zowel binnen- als buitenshuis.

Balance exclusief +

70,00

Kom letterlijk in balans in de royale en kleurrijke hangmat. Neem de afsluitbare Fruit Infuser mee en geniet van de ongebrande en ongezouten noten. Liever weer naar binnen? Laat je gedachten de vrije loop tijdens de oefeningen op de Gymball of zet een kopje groene thee.