Balance kerstpakketten

Stimuleer balans met dit unieke geschenk van Fitbox. Mensen die in balans zijn zijn gelukkig. Een uitgebalanceerd kerstpakket is daarom meer dan de leuke cadeaus alleen. De boodschap en de tools voor een leven vol balans combineren wij met plezier en ontspanning.

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Kerstpakket Handgeweven Hammock

Handgeweven Hammock

Deze levensgrote hangmat is eenvoudig te monteren en zorgt voor pure ontspanning.

Relaxpillow kerstpakket

Relaxpillow

Dit rustgevende nekkussen met 600 gram kersenpitten is het recept voor duurzame ontspanning.

Kerstpakket Fruit infuser

Fruit Infuser

Maak in een handomdraai een gezonde energiedrank vol vitaminen!

Kerstpakket Fitband met oefeninstructies (groen)

Fitband met oefeninstructies (groen)

De Fitband is een latex weerstandsband waarmee je talloze spieroefeningen kunt doen.

Balance start

25,00

Drink een gezonde drank uit de Fruit Infuser en doe yogaoefeningen met de flexibele Fitband. Neem een lekkere kop thee na afloop en lees in het Fit en Vitaal boek hoe je nóg lekkerder in je vel komt te zitten. Je kunt er weer helemaal tegenaan!

Balance start + food

32,50

Geniet van fruit met de RVS Fruitset of doe yogaoefeningen met de flexibele Fitband. Neem een lekkere kop thee na afloop met een handje gedroogd fruit of Fairtrade chocolade. Je komt helemaal in evenwicht.

Balance basis

37,50

De heerlijke geur van wierook, steek een geurkaars aan en verwarm je spieren met de Relaxpillow. Een moment van rust en inspiratie ligt binnen handbereik met dit ontspannende geschenk.

Balance extra

45,00

Met de Gymball kan je uitgebalanceerde oefeningen doen in je huiskamer. Of je gaat erop zitten terwijl je leest in het inspirerende Fit en Vitaal boekje. Hiermee breng je balans in je leven. Met de ontspannende Relaxpillow en een geurkaars maak je het gevoel van wellness compleet.

Balance basis + food

45,00

De energie van Groene Thee of een zelfgemaakt fruitdrankje, gecombineerd met een Fairtrade tussendoortje. Samen met de geur van wierook of een lekkere geurkaars biedt dit pakket alles voor een moment van balans. Voel je fit en vitaal!

Kerstpakket Balance extra + foodKerstpakket Verpakking Fitbox groen en oranje Meest gekozen!

Balance extra + food

52,50

Met de ontspannende Relaxpillow en een geurkaars kom je compleet tot rust. Met de Gymball kan je uitgebalanceerde oefeningen doen in je huiskamer. Of gaat erop zitten terwijl je leest in het inspirerende Fit en Vitaal boekje. Neem je meteen een glas Groene thee, chocolade of een handje noten? Een moment van geluk!

Balance exclusief

57,50

Kom letterlijk in balans in de royale en kleurrijke hangmat. Neem de afsluitbare Fruit Infuser mee en ruik de geuren van de natuur. Lees in het zonnetje en kom tot rust. Met dit geschenkpakket ontspan je zowel binnen- als buitenshuis.

Balance exclusief + food

65,00

Kom letterlijk in balans in de royale en kleurrijke hangmat. Neem de afsluitbare Fruit Infuser mee en geniet van de ongebrande en ongezouten noten. Liever weer naar binnen? Laat je gedachten de vrije loop tijdens de oefeningen op de Gymball of zet een kopje groene thee.