Over Fitbox

Over Fitbox

Fitte mensen zitten vaak lekkerder in hun vel, zijn productiever en hebben een positieve uitwerking op hun omgeving. Wij dragen hier graag aan bij. Sterker nog, hierin vervult Fitbox sinds 2005 een voortrekkersrol als marktleider in vitaliteitbevorderende medewerkersgeschenken.

Onze klanten geven ons een 9,2 uit honderden waarderingen
5/5

Onze visie

Wij geloven in mensen en in verbinding. Sinds 2005 bieden wij inspiratie om je collega’s op een unieke manier te verrassen. Wij geloven in de kracht van fun en vitaliteit. En in de combinatie met verrassend lekker eten en drinken. Groen, gezond en genieten. Geef elkaar een origineel geschenk met een feestelijke uitstraling die past bij de feestdagen en laat je inspireren door de gezonde geschenken van Fitbox.

Onze missie

Fitbox brengt mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Veel mensen willen zich een gezonde levensstijl aanmeten en voor veel organisaties in Nederland is dit een belangrijk thema. Voldoende beweging, gezonde voeding en ontspanning spelen daarin een centrale rol. Onze geschenken zijn er op gericht om op dit gebied te inspireren. Functioneel en met een knipoog, maar bovenal leuk om te geven en te krijgen.

Ons doel

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee. Hierdoor zijn wij al jaren dé partner op het gebied van originele medewerkersgeschenken. Onze buitendienst is bijzonder creatief en wij laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend langs te komen voor een inspirerende brainstorm of onder het genot van een gezonde smoothie bij ons op kantoor.

491

Smoothies ingeschonken

2.543

Klanten blij gemaakt

223.784

Fitboxen uitgereikt

Fitbox en de Hartstichting

De Hartstichting is sinds 2005 als partner betrokken bij de ontwikkeling van de Fitbox. De gezonde inhoud van de Fitbox is bevorderlijk voor een gezonde leefstijl en ligt dus volledig in lijn met het doel van de Hartstichting, het bestrijden en voorkomen van hart- en vaatziekten. Houd rekening met het belang van een goede gezondheid bij het kiezen van een geschenkpakket!

Fitbox en Fitlabel

De originele geschenken van Fitbox worden sinds 2005 ontwikkeld door Fitlabel. Fitlabel is een toongevende organisatie op het gebied van healthy lifestyle gadgets. Duurzaam en klimaatneutraal en maatschappelijk verantwoord zijn de pijlers van Fitlabel. Op deze manier bedienen wij zowel grotere als kleinere organisaties op het gebied van personeelsgeschenken met een boodschap.

Fitchoice en Fitlabel 

We hebben de exclusieve Fitlabel gadgets gecombineerd met sportieve en ontspannende activiteiten. Hieruit is een uniek keuzegeschenk ontstaan met een positieve boodschap. Het Fitlabel keuzeconcept is hét cadeau voor de grotere organisaties én bedrijven die hun medewerkers graag de keuzevrijheid geven om te kiezen uit leuke belevenissen en mooie geschenken of de donatie aan diverse goede doelen.

Ons team

Wij hebben een jong enthousiast team dat denkt in oplossingen! Vanuit ons moderne kantoor laten we onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!

Kees Hoksbergen

Directeur

Felicia Borgers

Accountmanager

Luuk Weijman

Accountmanager

Laura van Spanje

Commercieel Medewerker

Igor Suilen

Commercieel Medewerker

Anouk Verlaan

Marketing Medewerker