Over ons

Fitte mensen zitten vaak lekkerder in hun vel, zijn productiever en hebben een positieve uitwerking op hun omgeving. Wij dragen hier graag aan bij. Sterker nog, hierin vervult Fitbox sinds 2005 een voortrekkersrol als marktleider in vitaliteitbevorderende medewerkersgeschenken.

Fitbox brengt mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Veel mensen willen zich een gezonde levensstijl aanmeten en voor veel organisaties in Nederland is dit een belangrijk thema.

Voldoende beweging, gezonde voeding en ontspanning spelen daarin een centrale rol. Onze geschenken zijn er op gericht op dit gebied te inspireren. Functioneel en met een knipoog, dus bovendien leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee in de diverse maatwerkmogelijkheden. Hierdoor zijn wij al jaren dé partner op het gebied van originele medewerkersgeschenken. Onze buitendienst is bijzonder actief en wij laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend langs te komen voor een inspirerende brainstorm. Nodig ons gerust uit!

Onze accountmanagers zijn:

Felicia Borgers        |   Kees Hoksbergen 
Bel Felicia                  |   Bel Kees
Mail Felicia                |   Mail Kees

Luuk Weijman        |   Laura van Spanje
Bel Luuk                    |   Bel Laura
Mail Luuk                  |   Mail Laura

Fitbox en de Hartstichting

De Hartstichting is sinds 2005 als partner betrokken bij de ontwikkeling van de Fitbox. De gezonde inhoud van de Fitbox is bevorderlijk voor een gezonde leefstijl en ligt dus volledig in lijn met het doel van de Hartstichting, het bestrijden en voorkomen van hart- en vaatziekten. Houd rekening met het belang van een goede gezondheid bij het kiezen van een geschenkpakket!

Fitbox en Fitlabel

De originele geschenken van Fitbox worden sinds 2005 ontwikkeld door Fitlabel. Fitlabel is een toongevende organisatie op het gebied van healthy lifestyle gadgets. Duurzaam en klimaatneutraal en maatschappelijk verantwoord zijn de pijlers van Fitlabel. Op deze manier bedienen wij zowel grotere als kleinere organisaties op het gebied van personeelsgeschenken met een boodschap.

Fitchoice en Fitlabel 

We hebben de exclusieve Fitlabel gadgets gecombineerd met sportieve en ontspannende activiteiten. Hieruit is een uniek keuzegeschenk ontstaan met een positieve boodschap. Het Fitlabel keuzeconcept is hét cadeau voor de grotere organisaties én bedrijven die hun medewerkers graag de keuzevrijheid geven om te kiezen uit leuke belevenissen en mooie geschenken of de donatie aan diverse goede doelen.

Brochure aanvragen
Waarom een Fitbox kerstpakket?
  • Origineel aanbod kerstpakketten
  • Stel een kerstpakket op maat samen
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.