Over Fitbox

Over Fitbox

Fitte mensen zitten beter in hun vel, zijn productiever en hebben een positieve uitwerking op hun omgeving. Wij dragen hier graag aan bij. Sterker nog, hierin vervult Fitbox sinds 2005 een voortrekkersrol als marktleider in originele, duurzame en gezonde personeelsgeschenken.

Onze klanten geven ons een 9,2 uit honderden waarderingen
5/5

Onze visie

Wij geloven in mensen en in verbinding. Sinds 2005 bieden wij inspiratie om je collega’s op een unieke manier te verrassen. Wij geloven in de kracht van fun en vitaliteit. En in de combinatie met lekker, duurzaam eten en drinken. Groen, gezond en genieten. Geef elkaar een origineel geschenk met een feestelijke uitstraling die past bij de feestdagen en laat je inspireren door de gezonde geschenken van Fitbox.

Onze missie

Fitbox brengt mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. Veel mensen willen zich een gezonde levensstijl aanmeten en maken daarbij duurzame keuzes. Voor veel organisaties in Nederland zijn zowel gezondheid als duurzaamheid belangrijke thema’s. Voldoende beweging, gezonde voeding en ontspanning spelen daarin een centrale rol. Onze geschenken zijn er op gericht om op dit gebied te inspireren. Functioneel en met een knipoog, maar bovenal leuk om te geven en te krijgen.

Ons doel

Wij doen er alles aan om voor onze klanten het perfecte geschenk te ontwikkelen. Onze adviseurs denken graag mee. Hierdoor zijn wij al jaren dé partner op het gebied van originele personeelsgeschenken. Onze buitendienst is bijzonder creatief en wij laten onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend langs te komen voor een inspirerende brainstorm of onder het genot van een gezonde smoothie bij ons op kantoor.

491

Smoothies ingeschonken

2.543

Klanten blij gemaakt

223.784

Fitboxen uitgereikt

Fitbox en de Hartstichting

De Hartstichting is sinds 2005 als partner betrokken bij de ontwikkeling van de Fitbox. De gezonde inhoud van de Fitbox is bevorderlijk voor een gezonde leefstijl en ligt dus volledig in lijn met het doel van de Hartstichting, het bestrijden en voorkomen van hart- en vaatziekten. Houd rekening met het belang van een goede gezondheid bij het kiezen van een geschenkpakket!

Fitbox en Fitlabel

De originele geschenkpakketten van Fitbox bestaan voor een groot deel uit items van het merk Fitlabel. Ons eigen merk, waar we bijzonder trots op zijn!  Fitlabel is een toongevend merk op het gebied van healthy lifestyle gadgets. Duurzaam, klimaatneutraal en maatschappelijk verantwoord. Op deze manier bedienen wij zowel grotere als kleinere organisaties op het gebied van personeelsgeschenken met een boodschap. En dus altijd uniek, want bij geen enkele andere leverancier verkrijgbaar!

Fitbox en Fitchoice

Vind je eigenlijk alle Fitbox pakketten leuk en kun je niet kiezen? Ons Fitchoice keuzeconcept is hét cadeau voor organisaties én bedrijven die hun medewerkers graag de keuzevrijheid geven om te kiezen uit de verschillende Fitbox kerstpakketten. Zo hoef jij als werkgever niet de keuze te maken en biedt je jouw collega’s altijd iets waar ze écht blij van worden! Lees hier meer over de Fitchoice.

Ons team

Wij hebben een jong enthousiast team dat denkt in oplossingen! Vanuit ons duurzame kantoor laten we onze meerwaarde graag zien door vrijblijvend de beste ideeën voor je uit te werken. Daag ons gerust uit!

Kees Hoksbergen

Directeur

Felicia Borgers

Accountmanager

Luuk Weijman

Accountmanager

Laura van Spanje

Commercieel Medewerker

Igor Suilen

Commercieel Medewerker

Anouk Verlaan

Marketing Medewerker