Kerstpakket showroom

Een kerstpakketten showroom hoort natuurlijk vol te staan met leuke geschenken om je kerstpakket mee te vullen. Fitbox vervult sinds 2005 een voortrekkersrol als marktleider in originele kerstpakketten en geschenken die de duurzaamheid en vitaliteit bevorderen. Tegenwoordig doen we veel online, maar de producten even goed bekijken en voelen is voor veel mensen extra fijn om een keuze te maken voor dat originele kerstgeschenk voor jouw collega’s en medewerkers.

Onze showroom staat ieder jaar vol met de mooiste kerstpakketgeschenken! Zodra je een afspraak maakt zal een van onze medewerkers samen met jou het meest ideale kerstpakket samenstellen. Kijk hoe ze er uit zien, lees de verpakkingen, we kunnen je zelfs laten zien hoe de door jouw geselecteerde producten in een doos komen.

In tegenstelling tot veel van onze concurrenten hanteren wij geen minimum aantallen voor maatwerk kerstpakketten. Dus ook als je maar enkele kerstpakketten wilt bestellen is het zelf samenstellen van een kerstpakket mogelijk!

We nodigen je bij deze graag uit om naar onze showroom te komen. Maak vrijblijvend een afspraak. Is langskomen in Ede lastig en wil je liever bij jou op kantoor afspreken? Dat kan in veel gevallen ook. We denken graag met je mee, dus hopelijk tot snel!

Afspraak kerstpakketten demonstratie

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Waar wil je graag afspreken?
Wat is je naam?
We sturen een afspraakbevestiging naar dit e-mailadres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.