Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Kerstpakket mannen

Kerstpakketten voor echte mannen

Worden de traditionele kerstpakketten niet meer gewaardeerd door je mannelijke collega’s? Ga dan voor een kerstpakket speciaal voor mannen! We hebben bij de selectie van de pakketten goed gelet op wat mannen leuk vinden. Je weet meestal toch dat bepaalde producten in de standaard kerstpakketten niet door mannen gebruikt worden. Ook wordt een mannen kerstpakket al snel volgestopt met ongezonde producten. Wij bewijzen dat het anders kan!

Stoere kerstpakketten speciaal voor mannen

Mannelijke collega’s krijgen een passend kerstpakket

Motiverende cadeaus waar je écht wat aan hebt

Uiteenlopende thema's met lekker eten en drinken

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Stel een mannen kerstpakket op maat samen

Geen ongezond vlees- of bierpakket dit jaar

Ruim 35 kerstpakketten voor mannen vanaf 30,00 pp

Elk kerstpakket voor mannen is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Fitbox Active - Modern & Gadgets
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder kerstpakketten voor mannen kochten

"Goede kwaliteit, service en medewerking. Wij waren als organisatie opzoek naar een vernieuwend kerstgeschenk voor de mannen binnen de organisatie. Hierdoor kwamen wij al snel bij Fitbox terecht. De kwaliteit, service en medewerking was goed!"

Rick van Capelle

Technical Consultant

"Zeer klantvriendelijk en meedenkend. Wij wilden wat anders dan de standaard Fitboxen voor onze mannelijke collega's. Dit was geen probleem. Samen met FITBOX een stoer en mannelijk pakket samengesteld uit de verschillende aangeboden pakketten. Top!"

Esther Emaar

Office Manager

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie kerstpakketten voor mannen

Offerte voor kerstpakketten voor mannen

Vraag makkelijk en snel een kerstpakketten voor mannen offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met kerstpakketten voor mannen

Vrijblijvend de kerstpakketten voor mannen brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel kerstpakketten voor mannen

Ruim aanbod van kerstpakketten voor mannen voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze kerstpakketten voor mannen

Dit zijn kerstpakketten die in de smaak zullen vallen bij de mannelijke collega’s of werknemers. De cadeaus zijn speciaal geselecteerd door onze experts. Binnen dit segment kun je bijvoorbeeld nog kiezen voor avontuurlijke pakketten, gezonde pakketten of bierpakketten voor de man.
We zien elk jaar veel traditionele kerstpakketten. Een origineel kerstpakket gericht op de ontvanger is leuker om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven! De verrassing en verbazing bij je medewerkers zorgt gegarandeerd voor veel glimlachen.
Past ons assortiment net niet? Wij denken graag met jullie bedrijf mee en gaan voor de beste oplossing. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 
Onze kerstpakketten zijn direct uit voorraad leverbaar. Je kunt ze heel makkelijk zelf online bestellen. Liever eerst een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan even contact op en we werken graag een offerte voor je uit.
Bij Fitbox bestel je heel eenvoudig je kerstpakketten. Bestellen kan zelfs tot 23 december. We hanteren geen minimale ordergrootte en het zelf samenstellen van een kerstpakket op maat is ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS vanaf 25 kerstpakketten.
De kosten voor kerstpakketten voor mannen kunnen flink meevallen als je ze in de vrije ruimte kunt laten vallen van de werkkostenregeling (WKR). De hoogte van de vrije ruimte verschilt per bedrijf. Lees er meer over op onze kerstpakketten en de Belastingdienst pagina. 

 

Laat je collega’s zelf een kerstpakket voor mannen kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende kerstpakketten voor mannen kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de kerstpakketten voor mannen! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Een mannen kerstpakket op maat

Iedereen is weer anders! Heb je specifieke wensen voor je personeel en wil je een gepersonaliseerde selectie maken van producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij Fitbox willen we precies aansluiten op jouw wensen om zo tot de beste, originele kerstpakketten te komen voor jou en je medewerkers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kerstpakketten speciaal voor mannelijke collega's

Fitbox biedt pakketten voor de avontuurlijke man, kerstpakketten voor de gezonde man of kerstpakketten voor de man die van lekker eten en drinken houdt. De kerstpakketten voor mannen, zijn er in verschillende prijsklassen. Het is ook mogelijk om een kerstpakket op maat samen te stellen. Twijfel je nog, of wil je eerst meer informatie? Vraag vrijblijvend een brochure of offerte aan, of neem contact met ons op. 

Moeilijk kiezen? Laat collega’s zelf beslissen met Fitchoice!

Het is daarnaast ook nog mogelijk om je personeel zelf te laten kiezen voor een passend kerstpakket! Met Fitchoice krijgt je personeel een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen die het beste bij hen past. Daarbij is de huis-aan-huis levering gratis, komen er geen kosten achteraf en is het zelfs mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Kerstpakket voor mannen

Een geschikt kerstpakket voor mannen? Natuurlijk, ook al werken er niet alleen mannen in jouw organisatie. Zijn jouw mannelijke collega’s waar je een mooi cadeaupakket voor zoekt avontuurlijk ingesteld, gun je ze meer ontspanning, gezondheid of een goed glas bier? We hebben bij de selectie van de pakketten goed gelet op wat mannen leuk vinden. Je weet eigenlijk toch al dat bepaalde producten in de standaard pakketten niet door mannen gebruikt worden. Zonde om deze dan wel te geven in de vorm van een nieuwjaarsgeschenk.

Een echt mannen nieuwjaarsgeschenk

Mannen hebben een andere behoeftes dan vrouwen. Gebruiken andere producten, hebben andere hobby’s. Onze trendspecialisten hebben uit ons ruime aanbod van producten allerlei stoere, goed gevulde kerstgeschenken voor jouw mannelijke collega’s geselecteerd. Zo hebben we echte mannen kerstpakketten samengesteld. Bekijk ons aanbod, doe ideeën op met onze cadeaus en zorg dat de mannen voor wie jij een kerstpakket zoekt zich extra speciaal voelen. Wij gaan voor een geschikt geschenk voor elke man!

We krijgen steeds vaker de vraag of we ook pakketten hebben speciaal voor mannen. Een nieuwjaarsgeschenk is meestal voor iedereen hetzelfde, alleen bij Fitbox kunnen we uitstekend verschillende soorten originele kerstpakketten maken speciaal voor mannen.