Last-minute iets nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én maatwerk blijft mogelijk!
Bel 085-0061800 en ontvang vandaag nog een offerte.

Kerstpakketten voor echte mannen

Worden de traditionele kerstpakketten niet meer gewaardeerd door de mannelijke collega’s? Ga dan voor een kerstpakket speciaal voor de mannen! We hebben bij de selectie van de pakketten goed gelet op wat mannen leuk vinden. Je weet meestal toch dat bepaalde producten in de standaard pakketten niet door mannen gebruikt worden.  Fitbox biedt bijvoorbeeld pakketten voor de avontuurlijke man, kerstpakketten voor de gezonde man of kerstpakketten voor de man die van een biertje houdt. De kerstpakketten voor mannen, zijn er in verschillende prijsklassen. Het is ook mogelijk om een kerstpakket op maat samen te stellen. Twijfel je nog, of wil je eerst meer informatie? Vraag vrijblijvend een brochure of offerte aan, of neem contact met ons op.  

Waarom een mannen kerstpakket?

  • Geen overbodige vrouwelijke producten
  • Motiverende cadeaus waar je wat aan hebt
  • Uiteenlopende stoere mannen themageschenken
  • Stel een mannen pakket op maat samen
  • Mannelijke collega’s krijgen een passender cadeau
  • 65 kerstpakketten voor mannen vanaf 17,50 per stuk
Elk kerstpakket voor mannen is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Meest verkocht
Meest sportief
Kerstpakket tot 35 euro
Gratis levering kerstpakket
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

Makkelijk kerstpakket bestellen
Al vanaf 1 stuk

bestellen & aanpassen

last-minute Kerstpakket
Bestel tot 23 december

dit jaar nog geleverd

Maatwerk Kerstpakket
Geschenk op maat

óók bij kleine aantallen

Klanten die eerder kerstpakketten voor mannen kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
Uit meer dan 150 reviews

“Elk van onze gezonde kerstpakketten zijn met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een gezond kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor Fitbox gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur Fitbox B.V.

Meer informatie kerstpakketten voor mannen

Offerte voor kerstpakketten voor mannen

Vraag makkelijk en snel een kerstpakketten voor mannen offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met kerstpakketten voor mannen

Vrijblijvend de kerstpakketten voor mannen brochure aanvragen met meer dan 50 verschillende kerstpakketten.
Kerstpakketten aanbod Fitbox

Vergelijk & bestel kerstpakketten voor mannen

Ruim aanbod van kerstpakketten voor mannen. voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2022.

Veelgestelde vragen over onze kerstpakketten voor mannen

Dit zijn kerstpakketten die in de smaak zullen vallen bij de mannelijke collega’s of werknemers. De cadeaus zijn speciaal geselecteerd door onze experts. Binnen dit segment kun je bijvoorbeeld nog kiezen voor avontuurlijke pakketten, gezonde pakketten of bierpakketten voor de man.
We zien elk jaar veel traditionele kerstpakketten. Een origineel kerstpakket gericht op de ontvanger is leuker om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven! De verrassing en verbazing bij je medewerkers zorgt gegarandeerd voor veel glimlachen.
Past ons assortiment net niet? Wij denken graag met jullie bedrijf mee en gaan voor de beste oplossing. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 
Onze kerstpakketten zijn direct uit voorraad leverbaar. Je kunt ze heel makkelijk zelf online bestellen. Liever eerst een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan even contact op en we werken graag een offerte voor je uit.
Bij Fitbox bestel je heel eenvoudig je kerstpakketten. Bestellen kan zelfs tot 23 december. We hanteren geen minimale ordergrootte en het zelf samenstellen van een kerstpakket op maat is ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS vanaf 25 kerstpakketten.

 

Laat je collega’s zelf een kerstpakket voor mannen kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende kerstpakketten voor mannen kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!  

 Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen 

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de kerstpakketten voor mannen! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Mogelijkheden kerstpakket op maat    |   Contact opnemen

Een mannen kerstpakket op maat

Iedereen is weer anders! Heb je specifieke wensen voor je personeel en wil je een gepersonaliseerde selectie maken van producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij Fitbox willen we precies aansluiten op jouw wensen om zo tot de beste, originele kerstpakketten te komen voor jou en je medewerkers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Moeilijk kiezen? Laat collega’s zelf beslissen met Fitchoice!

Het is daarnaast ook nog mogelijk om je personeel zelf te laten kiezen voor een passend kerstpakket! Met Fitchoice krijgt je personeel een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen die het beste bij hen past. Daarbij is de huis-aan-huis levering gratis, komen er geen kosten achteraf en is het zelfs mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Kerstpakket voor mannen

Een geschikt kerstpakket voor mannen? Natuurlijk, ook al werken er niet alleen mannen in jouw organisatie. Zijn jouw mannelijke collega’s waar je een mooi cadeaupakket voor zoekt avontuurlijk ingesteld, gun je ze meer ontspanning, gezondheid of een goed glas bier? We hebben bij de selectie van de pakketten goed gelet op wat mannen leuk vinden. Je weet eigenlijk toch al dat bepaalde producten in de standaard pakketten niet door mannen gebruikt worden. Zonde om deze dan wel te geven in de vorm van een nieuwjaarsgeschenk.

Een echt mannen nieuwjaarsgeschenk

Mannen hebben een andere behoeftes dan vrouwen. Gebruiken andere producten, hebben andere hobby’s. Onze trendspecialisten hebben uit ons ruime aanbod van producten allerlei stoere, goed gevulde kerstgeschenken voor jouw mannelijke collega’s geselecteerd. Zo hebben we echte mannen kerstpakketten samengesteld. Bekijk ons aanbod, doe ideeën op met onze cadeaus en zorg dat de mannen voor wie jij een kerstpakket zoekt zich extra speciaal voelen. Wij gaan voor een geschikt geschenk voor elke man!

We krijgen steeds vaker de vraag of we ook pakketten hebben speciaal voor mannen. Een nieuwjaarsgeschenk is meestal voor iedereen hetzelfde, alleen bij Fitbox kunnen we uitstekend verschillende soorten originele kerstpakketten maken speciaal voor mannen.