Active Kerstpakket IconActive kerstpakketten

De Fitbox Active is een avontuurlijk kerstpakket. Trek er op uit en kom in actie! Met de originele en sportieve geschenken uit deze lijn word je geïnspireerd om aan de slag te gaan. Op avontuur!

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Kerstpakket Travel Mug

Travel Mug

Geniet onderweg van een verse muntthee of een dubbele espresso. Nog lekker warm wanneer je hem op je eigen tijd uit je tas pakt. Heerlijk!

safetylight Kerstpakket

Safetylight

Veilig in het donker bewegen met deze trendy sportverlichting.

Kestpakket Wristball met oefeninstructies

Wristball met oefeninstructies

De Wristball is de meest effectieve training voor het verkrijgen van een betere coördinatie en het versterken van je spieren.

Kerstpakket Sport Earphones

Sport Earphones

Met je favoriete muziek in je oren doe je tijdens het sporten net een stapje harder. Niets houdt jou nog tegen!

Active start

37,50

Wat is er lekkerder dan een wandeling in het ontluikende zonnetje terwijl je geniet van een warme drank uit de handige Travel Mug. In het Fit en Vitaal boekje lees je hoe je optimaal in beweging komt. Ook voor binnenshuis: de Wristball en de Knijpkat combineren lol met spieroefeningen voor jong en oud.

Active start + food

42,50

Een fles sportwater en een afgesloten Travel Mug met een sterke koffie in je stevige Backpack. Je kunt er kilometers mee vooruit. En na een lekkere tocht door de natuur geniet je van een lekkere fietspasta, want na een actieve dag mag je genieten van een goede maaltijd.

Kerstpakket Active exclusiefKerstpakket Backpack voor kerstpakket Vaak verkocht!

Active exclusief

50,00

Heerlijke muziek uit de Sport Earphones. Een uitdagende route op de navigatie om je arm met de waterdichte Phoneholder. Een Backpack met proviand op je rug. Met dit geschenkpakket kan je letterlijk alle kanten op. Je leest hoe je gezond kunt bewegen en je kunt hiermee meteen aan de slag.

Active exclusief + food

55,00

Een uitdagende route op de navigatie om je arm met de waterdichte Phoneholder. De fles met het sportwater stop je in de Backpack op je rug. Met dit geschenkpakket kan je letterlijk alle kanten op. Krijg je honger van een actieve leefstijl? Zeker, en daarom geniet je extra van een heerlijke maaltijd met lekkere pasta.