Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Kerstpakket relax

Wellness kerstpakket voor ontspanning

Ontspanning en inspanning horen bij elkaar. Geschenken die rust en ontspanning geven na een periode van inspanning en presteren. Je houdt van je werk en af en toe pak je je rust. Je voelt je lekker, want je bent in balans. Oftewel, je bent een levensgenieter. Geef je collega’s dit jaar eens een wellness kerstpakket met ontspanning en relaxen als thema!

Waarom een wellness kerstpakket?

Kerstpakketten voor levensgenieters

Na een jaar hard werken is het tijd om te relaxen

Cadeaus waar je écht wat aan hebt

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Rustgevende thema’s om van te genieten

Ontspannen en relaxen is gezond

17 wellness kerstpakketten vanaf 32,50 pp

Elk wellness kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Fitbox Relax - Warm & Gezellig
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder wellness kerstpakketten kochten

"Professioneel bedrijf dat graag met je mee denkt. Twee jaar op rij ons kerstpakket bij Fitbox besteld. Erg tevreden over de kwaliteit en hoe het relax pakket eruit ziet. Echt een pakket dat voor ontspanning zorgt! Ze denken graag met je mee en het is geen probleem om een pakket helemaal naar eigen keuze samen te stellen."

Ilse van Stijn

Marketing Coördinator

"Mooie pakketten en vlotte service. Stichting Viviani in Emmen heeft afgelopen kerst voor alle medewerkers (op 14 vestigingen) een Fitbox relax pakket besteld. Deze kerstpakketten vielen erg in de smaak. Alles werd tijdig en correct geleverd, de service van Fitbox is adequaat en vlot. Aanrader!"

Boukje Voskuilen

Beleidsmedewerker Facilitair

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie wellness kerstpakketten

Offerte voor wellness kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een wellness kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met wellness kerstpakketten

Vrijblijvend de wellness kerstpakketten brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel wellness kerstpakketten

Ruim aanbod van wellness kerstpakketten voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze wellness kerstpakketten

Bij wellness kerstpakketten kun je denken aan een fijn kerstpakket voor de ontspanning. Het bevat kerstgeschenken die als doel hebben om de ontvanger te laten genieten van een welverdiend relax moment. 
Veel mensen zitten te vaak in de hoogste versnelling, of dit nu op het werk is of thuis. Daarnaast zijn veel mensen ook overprikkeld door sociale media en misschien wel al het slechte nieuws op tv. Deze mensen kunnen een rustgevend kerstpakket goed gebruiken om weer terug in het moment te leven!
Deze kerstpakketten zijn ideaal voor bedrijven die hun werknemers willen bedanken na een druk jaar. Veel werknemers kunnen onder extra druk staan dit jaar door personeelstekorten of prijsstijgingen. Laat als bedrijf zien dat je deze mensen begrijpt en ze een extra hart onder de riem wilt steken!
Een wellness kerstpakket kun je al bestellen vanaf €17,50. Vanaf 25 kerstpakketten wordt het ook nog gratis geleverd. Wil je jullie budget met ons overleggen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een op maat gemaakt kerstpakket te bespreken.
De kosten voor wellness kerstpakketten kunnen flink meevallen als je ze in de vrije ruimte kunt laten vallen van de werkkostenregeling (WKR). De hoogte van de vrije ruimte verschilt per bedrijf. Lees er meer over op onze kerstpakketten en de Belastingdienst pagina.

 

Laat je collega’s zelf een wellness kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende wellness kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de wellness kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Wellness kerstpakket bestellen

Met de ontspannende kerstpakketten van Fitbox geef je een cadeau dat aansluit op de trend van gezond en bewust leven. Na een lange periode van inspanning is het goed om te ontspannen en tot rust te komen. Relax en zet je zorgen opzij. De feestdagen zijn hier een uitstekend moment voor. Geef je collega’s daarom eens een Fitbox cadeau, een wellness kerstpakket met een positieve boodschap.

Kerstpakket met hittepit

Een kerstpakket met een hittepit is een heerlijk ontspannend cadeau tijdens de koude winterdagen. Een hittepit is een kersenpittenzak die je kunt verwarmen in de magnetron. In de Fitbox Balance kerstpakketten zit de originele Relaxpillow van Fitlabel. Een hittepit van hoge kwaliteit met een wasbare hoes. Ook in de Fitbox Relax kerstpakketten zit deze heerlijke kersenpittenzak. Ook is het mogelijk een wellness kerstpakket op maat samen te stellen met daarin de hittepit. Informeer naar de mogelijkheden.

Ontspanning bevordert vitaliteit

Net als gezonde voeding en beweging is ontspanning een belangrijk onderdeel binnen een vitale leefstijl. Met de gezonde kerstpakketten van Fitbox geef je dit jaar een wellness kerstpakket cadeau vol ontspanning en cadeaus waar je heerlijk mee tot rust komt.