Business Relatiegeschenk IconBusiness relatiegeschenken

Een unieke band versterk je met een origineel relatiegeschenk! Fitbox stelt regelmatig pakketten samen die door het jaar heen in te zetten zijn binnen zeer uiteenlopende thema’s en passend bij elk budget. Hiervoor ontwikkelen wij speciale producten. Originaliteit staat voorop!

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Finca La Carrasca Tinto

Een natuurlijke en lekkere rode wijn met een neutraal smaakpallet. Heerlijk bij de kerstmaaltijd.

Kerstpakket Vruchtenmix in bewaarblik

Vruchtenmix in bewaarblik

Deze vruchtenmix is een heerlijke toevoeging op een salade of als gezond tussendoortje. Bevat ook Superfoods zoals Cranberry.

Kerstpakket Groene thee in bewaarblik

Groene thee in bewaarblik

Neem de tijd om te ontspannen met een lekkere kop thee. De losse thee is verpakt in een leuk blikje.

Notenmix in bewaarblik

Noten zijn lekker en een uitstekende verrijking van een maaltijd en zijn heerlijk als gezonde snack.

Business start

25,00

Een mooie houten wijnkist met een kostelijke rode wijn is altijd een mooi geschenk. Maar om echt een blijvende indruk achter te laten is dit relatiegeschenk uitgebreid met heerlijke delicatessen in een kwartet luxe bewaarblikken. Van lekkere vruchten en een exclusieve notenmix tot ontspannende wierook en smakelijke groene thee. De start voor een vruchtbare samenwerking of de bevestiging van een goede band.

Kerstpakket Houtengeschenkkist - 3 vaks Onze tip!

Business exclusief

30,00

Natuurlijk bevat een goed relatiegeschenk een goede fles wijn, maar daarnaast hebben we ook een mooie ambachtelijke vruchtensap met de allure van een goede wijn. Dit originele relatiegeschenk is uitgevoerd met beide en daarnaast aangevuld met de mooiste lekkernijen. Een echt bedankje!