Business relatiegeschenken

Een unieke band versterk je met een origineel relatiegeschenk! Fitbox stelt regelmatig pakketten samen die door het jaar heen in te zetten zijn binnen zeer uiteenlopende thema’s en passend bij elk budget. Hiervoor ontwikkelen wij speciale producten. Originaliteit staat voorop!

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Duurzame geschenkkist

De geschenken in dit pakket worden verpakt in een luxe houten geschenkkist van verantwoord hout en veilig gedecoreerd met feestelijk opvulmateriaal.

Teatube

De Tea Infuser geeft de theebladeren de ruimte hun smaken aan het water af te geven. Voor de theeliefhebber een echte must. Geniet van een warme drank voor optimale ontspanning en rust.

Vien0% Framboos-Tomaat

Deze donkere rosé heeft een rijpe en fruitige geur. Naast het aroma van roze peper doet de smaak denken aan het vocht van vers gesneden groene tomaten.

Vien0% Meloen-Komkommer

Deze witte Vien0%® heeft in de neus het frisse van dille en een zuurtje van karnemelk, augurk en zuurkool.

Business start

27,50

Een mooie houten wijnkist met een kostelijke rode wijn is altijd een mooi geschenk. Maar om echt een blijvende indruk achter te laten is dit relatiegeschenk uitgebreid met heerlijke delicatessen in een kwartet luxe bewaarblikken. Van lekkere vruchten en een exclusieve notenmix tot ontspannende wierook en smakelijke groene thee. De start voor een vruchtbare samenwerking of de bevestiging van een goede band.

Onze tip!

Business exclusief

35,00

Natuurlijk bevat een goed relatiegeschenk een goede fles wijn, maar daarnaast hebben we ook een mooie ambachtelijke vruchtensap met de allure van een goede wijn. Dit originele relatiegeschenk is uitgevoerd met beide en daarnaast aangevuld met de mooiste lekkernijen. Een echt bedankje!