Business relatiegeschenken

Een unieke zakelijke band versterk je met de onderscheidende FITBOX Business relatiegeschenken! Want jij wilt toch ook dat jullie zakelijke relaties zich nog lang na de feestdagen herinneren dat jij dat écht bijzondere geschenk hebt gegeven? Natuurlijk, een relatiegeschenk bevat een goede fles. Maar wij zorgen dat jij je onderscheidt tussen alle standaard flesjes wijn! We hebben enkel wijnen van topkwaliteit en voor een alcoholvrije variant verwerken we biologische sappen voor een ware smaakbeleving. En onze luxe geschenkverpakkingen zijn verrijkt met nog meer heerlijke lekkernijen. Bij FITBOX draait alles om originaliteit. Maak indruk en geef geschenken die de standaard overstijgen, want jouw zakelijke relaties verdienen niets minder!

Business start alcoholvrij

25,00

Stimuleer gezonde gewoontes op de werkplek met ons Business Start Alcoholvrij kerstpakket. Ontdek de verfrissende smaak van Vien0% Rood, en geniet van de antioxidant-boost van Groene thee uit ons handige bewaarpotje. Verwen jezelf met de vruchtenmix en geef je werkdag een gezonde impuls.

Business start

25,00

Deze heerlijke Spaanse rode wijn zorgt voor ontspanning na een drukke werkdag, terwijl de subtiele geur van wierook uit ons bewaarpotje een vleugje zen toevoegt aan de werkomgeving. Onze knapperige notenmix in een handige bewaarpot biedt de perfecte gezonde snack voor tussendoor.

Business exclusief alcoholvrij

35,00

Dit pakket bevat onze heerlijke en verfijnde Vien0% Rood en Vien0% Wit, zodat iedereen kan genieten van de feestelijke sfeer zonder alcohol. De Teatube biedt een ontspannend moment tijdens de drukke werkdag, met een assortiment van pure vruchtentheeën. Geef je collega’s de geschenken van gezondheid en welzijn dit jaar met dit exclusieve kerstpakket, ontworpen om hen te inspireren op de werkplek.

Business Kerstpakket exclusief, een origineel relatiegeschenk Onze tip!

Business exclusief

35,00

Laat je collega’s de kerst in stijl vieren met ons Business Exclusief Kerstpakket. Met een selectie van hoogwaardige Spaanse rode en witte wijnen kunnen ze proosten op een jaar vol succes. En voor degenen die de voorkeur geven aan een verfrissende twist, biedt de groene thee in een handig bewaarpotje een gezonde optie.

Spreken de Business relatiegeschenken je aan?

 Uniek en nergens anders te koop  Geschenken waar je écht wat aan hebt  Iets aanpassen? Geen probleem!

Spaanse witte wijn

Frisheid gecombineerd met elegantie. Deze witte wijn geef je met trots cadeau. Dus dit jaar geen ''slobberwijntje'', maar een kwaliteitswijn vol smaak!

Wierook in bewaarpot

Wierook zorgt voor een opbeurend en verlichtend gevoel. Geniet van een relaxmoment en waan je in verre oorden!

Spaanse rode wijn

Geen ''doorsnee kerstpakkettenwijn'', maar een rode wijn van hoge kwaliteit met een fruitig smaakpalet. Heerlijk bij een kerstmaaltijd of bij de borrel!

Teatube

Geniet van een warme drank voor optimale ontspanning en rust met de luxe glazen Teatube.

Ontdek meer passende andere thema's

Relax Kerstpakket

Relax

Pakketten voor momenten van ontspanning en quality time

Smoothie Kerstpakket

Smoothie

Fruitige en kleurrijke pakketten voor een frisse start

Taste Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox

Taste

Gezonde borrel pakketten voor fijnproevers en levensgenieters

We helpen je graag verder, niets is te gek!

Offerte aanvragen

Vraag makkelijk en snel een offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure aanvragen

Vrijblijvend de brochure aanvragen met 100 verschillende geschenken.

Vergelijk & bestel

We hebben voor jou en jouw collega’s nog veel meer opties in 2024.