FD Gazellen kerstpakket

Kerstpakket Ontwikkeling

Fitbox is genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit betekent dat Fitbox op de goede weg zit. En het betekent dat wij een innovatief bedrijf zijn. Hierdoor kunnen wij elk seizoen nieuwe en interessante kerstpakketten aanbieden.

Trendy kerstpakketten 

Fitbox staat sinds 2005 bekend om zijn trendy, originele, en gezonde kerstpakketten en relatiegeschenken. Je ziet dat steeds meer mensen gezonder en duurzamer eten en leven. Doordat ons assortiment onder andere ook uit vitaliteit bevorderende geschenken bestaat, kunnen wij het Nederlandse bedrijfsleven inspireren en motiveren. Op deze manier kunnen wij in de toekomst steeds meer medewerkers stimuleren om verder te gaan met een bewuste leefstijl.

Ontwikkeling kerstpakketten

Onze groei hopen we in hetzelfde tempo voort te zetten. Zo hebben we een nieuw bedrijfspand aangekocht waar vanuit we samen met onze zusterondernemingen Fitchoice en E-relatiegeschenken ook komend jaar weer met nieuwe verrassende concepten komen.

We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten, groot en klein, in de afgelopen jaren en zijn trots op alle Fitbox medewerkers die iedere dag weer keihard werken om Nederland een stukje leuker en gezonder te maken.

Kerstpakket koffie

Wil je ons feliciteren? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie. Houdt ons adres goed in de gaten want na het kerstseizoen verhuist ons kantoor naar onze nieuwe voorraadlocatie. En wil je dat jouw organisatie binnenkort ook te feliciteren is met een nominatie voor de FD Awards? De eerste stap is: vitaal en gezond personeel! En de eerste stap richting een energiek team is natuurlijk de inzet van een Fitbox kerstpakket. Zijn wij ook bij jou van harte welkom voor een kop koffie? Dan laten we je graag alle mogelijkheden zien! Neem gerust contact met ons op.