Fitchoice keuzecadeaus

De Fitchoice is een uniek keuzecadeau en telkens weer een succes. Laat je medewerkers of relaties zelf kiezen. Unieke activiteiten, ontspannende belevenissen, gezonde geschenken en goede doelen met een positieve boodschap. Wij bieden landelijk een uniek, uitgebreid aanbod van belevenissen. Er is altijd iets in de buurt. Kijk snel op www.fitchoice.nl voor meer info!

Geef keuzevrijheid en positiviteit

De Fitchoice is een uniek geschenk. Hiermee schenk je de ontvanger keuze uit uiteenlopende activiteiten, ontspannende en inspirerende belevenissen, originele geschenken en goede doelen. Een keuzecadeau met een positieve boodschap. Kijk snel op www.fitchoice.nl voor meer info!

Geef alleen het beste

Wij hebben voor de ontvanger van uw geschenk alleen de allermooiste opties geselecteerd. Vanuit een aantal aansprekende thema’s zijn wij gekomen tot een origineel en relevant aanbod. Tientallen belevenissen, activiteiten, cadeaus en goede doelen. Bovendien is ook een belevenis bij ons een echt cadeau, in alle gevallen krijgt de ontvanger iets leuks thuisgestuurd.

Geef de Fitchoice veelzijdig geschenk

De Fitchoice is een prikkelend cadeau dat breed inzetbaar is gedurende het hele jaar. Zo wordt ons keuzegeschenk bijvoorbeeld ingezet als kerstpakket of eindejaarsgeschenk, relatiegeschenk, bedankje, prijs bij een wedstrijd, promotioneel geschenk of als themacadeau. De Fitchoice is daarom in verschillende prijsklassen beschikbaar en eventueel ook op maat aan te passen op elk budget.

Waarom kies je voor de Fitchoice?

1. Hét originele keuzecadeau met een positieve boodschap
2. Uiteenlopend aanbod activiteiten, belevenissen, geschenken en goede doelen
3. Een hoog verzilverpercentage door relevant aanbod
4. Persoonlijke adressering en verspreiding is mogelijk
5. Combinatie met diverse geschenkenpakketten mogelijk
6. Bedrijfsspecifieke keuzemogelijkheden
7. Eenvoudig online, telefonisch of per post te verzilveren

De Fitchoice is er in meerdere prijsklassen

De Fitchoice is er in uiteenlopende prijsklassen. Altijd passend bij je budget, of te combineren met diverse andere geschenken uit ons veelzijdige aanbod. Door voor een Fitchoice uit een hogere prijsklasse te kiezen geef je de ontvanger bijvoorbeeld de mogelijkheid om een activiteit met meerdere personen te beleven. Uiteraard is de inhoud van het geschenk, ongeacht de prijsklasse, zichtbaar voor de ontvanger bij het verzilveren van de Fitchoice.

Voor andere maatwerkmogelijkheden, bel 085 – 00 618 00 en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Je kunt ons ook een bericht sturen via de contactpagina van Fitbox.