Fitchoice keuzecadeaus

Wil je niet één pakket uitzoeken voor al je collega’s? Laat je collega’s dan zelf kiezen uit alle Fitbox pakketten. Speciaal voor organisaties die de keuze aan de medewerkers willen laten of vanwege logistieke redenen graag een online huis-aan-huis concept zoeken, hebben wij ons Fitchoice keuzeconcept ontwikkeld. Jullie volgende kerstpakket of bedankje wordt hiermee met een glimlach ontvangen én gegeven. Voor ieder wat wils! Bekijk op www.fitchoice.nl alle mogelijkheden.

Vind je alle Fitbox pakketten leuk en kun je niet kiezen? Laat je collega’s zélf kiezen!

Het keuzeaanbod van de Fitchoice is onderverdeeld in aansprekende thema’s. De Fitchoice is er voor iedereen en zorgt meteen voor inspiratie bij de ontvanger tijdens het uitzoeken van het perfecte kerstpakket. Iedere medewerker kan zélf kiezen uit een tiental kerstpakketten met uiteenlopende en originele thema’s. Ongeacht het budget. Voor ieder wat wils! Een keuzecadeau met een positieve boodschap. Kijk snel op www.fitchoice.nl voor meer info!

De Fitchoice, een veelzijdig geschenk

De Fitchoice is een prikkelend cadeau dat breed inzetbaar is gedurende het hele jaar. Zo wordt ons keuzegeschenk bijvoorbeeld ingezet als kerstpakket of eindejaarsgeschenk, relatiegeschenk, bedankje, prijs bij een wedstrijd, promotioneel geschenk of als themacadeau. De Fitchoice is daarom in verschillende prijsklassen beschikbaar en eventueel ook op maat aan te passen op elk budget.

Waarom kies je voor de Fitchoice?

1. Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen
2. Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf
3. Originele & gezonde thema’s voor collega’s om uit te kiezen
4. Geen losse producten, maar complete FITBOX pakketten
5. Eigen bestelwebsite in de stijl van jouw bedrijf
6. Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

De Fitchoice is er in meerdere prijsklassen

De Fitchoice is er in uiteenlopende prijsklassen. Altijd passend bij je budget, of te combineren met diverse andere geschenken uit ons veelzijdige aanbod. Uiteraard is de inhoud van het geschenk, ongeacht de prijsklasse, zichtbaar voor de ontvanger bij het verzilveren van de Fitchoice. Wij hebben voor de ontvangers van de Fitchoice alleen de allermooiste Fitbox pakketten geselecteerd. Binnen iedere prijsklasse zien jouw collega’s of relaties vijf aansprekende thema’s en kunnen ze kiezen uit tien zeer complete geschenkpakketten. Zo kan iedere ontvanger iets kiezen waar hij of zij écht wat aan heeft en blij van wordt. De Fitchoice is een geschenk om niet snel te vergeten!

Voor andere maatwerkmogelijkheden, bel 085 – 00 618 00 en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Je kunt ons ook een bericht sturen via de contactpagina van Fitbox.