Last-minute iets nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én maatwerk blijft mogelijk!
Bel 085-0061800 en ontvang vandaag nog een offerte.

Traditionele kerstpakketten voor een onvergetelijke kerst

Op zoek naar een traditioneel kerstpakket met eten en drinken, maar wil je niet ieder jaar hetzelfde cadeau geven? De traditionele kerstpakketten van Fitbox zijn gevuld met lekker eten en drinken en motiverende geschenken waar de ontvanger ook echt wat aan heeft. De frisse thema’s van onze traditionele pakketten spreken aan en vallen goed in de smaak! Zo blijven onze kerstpakketten verrassend en vernieuwend.

Een traditioneel Fitbox kerstpakket?

  • Lekkere eet- en drinkpakketten
  • Fairtrade producten van hoge kwaliteit
  • Genieten van verantwoord lekkers
  • Warme uitstraling voor de feestdagen
  • Non-food items waar je wat aan hebt
  • Verpakt in een mooie geschenkverpakking
  • 15 traditionele kerstpakketten al vanaf 17,50 pp
Elk traditioneel kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Meest verkocht
Meest sportief
Kerstpakket tot 35 euro
Gratis levering kerstpakket
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

Makkelijk kerstpakket bestellen
Al vanaf 1 stuk

bestellen & aanpassen

last-minute Kerstpakket
Bestel tot 23 december

dit jaar nog geleverd

Maatwerk Kerstpakket
Geschenk op maat

óók bij kleine aantallen

Klanten die eerder traditionele kerstpakketten kochten

“We konden het traditioneel kerstpakket zelf samenstellen en er werd goed meegedacht door het team van Fitbox. “

Sonja Wiegmans

Secretaresse Raad van Bestuur

“Vlak voor kerst nog een spoedorder gedaan. Dit keer een traditioneel kerstpakket.  Was geen probleem. Fitbox kon snel een oplossing bieden en snel leveren, goed geregeld!

Geert Vroom

Marketing Manager Benelux

Kerstpakket kiyoh-logo-t
Uit meer dan 150 reviews

“Elk van onze gezonde kerstpakketten zijn met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een gezond kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor Fitbox gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur Fitbox B.V.

Meer informatie traditionele kerstpakketten

Offerte voor traditionele kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een traditionele kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met traditionele kerstpakketten

Vrijblijvend de traditionele kerstpakketten brochure aanvragen met meer dan 50 verschillende kerstpakketten.
Kerstpakketten aanbod Fitbox

Vergelijk & bestel traditionele kerstpakketten

Ruim aanbod van traditionele kerstpakketten. voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2022.

Veelgestelde vragen over onze traditionele kerstpakketten

In een traditioneel kerstpakket zit er voor ieder wat wils! Dit maakt een traditioneel kerstpakket ook erg leuk om te geven, omdat de ontvanger gegarandeerd blij is met de inhoud van het pakket.
Onze kerstpakketten zijn direct uit voorraad leverbaar. Je kunt ze heel makkelijk zelf online bestellen. Liever eerst een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan even contact op en we werken graag een offerte voor je uit.
Bij Fitbox bestel je heel eenvoudig je kerstpakketten. Bestellen kan zelfs tot 23 december. We hanteren geen minimale ordergrootte en het zelf samenstellen van een kerstpakket op maat is ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS vanaf 25 kerstpakketten.

 

Laat je collega’s zelf een traditioneel kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende traditionele kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!  

 Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen 

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de traditionele kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Mogelijkheden kerstpakket op maat    |   Contact opnemen

Onze traditionele kerstpakketten

In onze traditionele kerstpakketten vind je een hoop lekkere eet-en drinkproducten van hoge kwaliteit. Zo geniet je verantwoord van iets lekkers. De traditionele kerstpakketten worden verpakt in een mooie geschenkverpakking. Naast lekkere producten vind je in dit kerstpakket ook hele handige items zoals een kruidenschaar.

Traditionele kerstpakketten op maat

Heb je specifieke wensen voor je personeel en wil je een gepersonaliseerde selectie maken van producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij Fitbox willen we precies aansluiten op jouw wensen om zo tot de mooiste, traditionele kerstpakketten te komen voor jou en je medewerkers.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Moeilijk kiezen? Laat collega’s zelf beslissen met Fitchoice!

Het is ook mogelijk om je personeel zelf een passend kerstpakket te laten kiezen! Met Fitchoice krijgt je personeel een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen die het beste bij hen past. Daarbij is de huis-aan-huis levering gratis, komen er geen kosten achteraf en is het zelfs mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Traditioneel kerstpakket bestellen

Uit onderzoek blijkt dat veel medewerkers nog steeds erg blij worden van een standaard kerstpakket met lekker eten en drinken. Deze traditionele kerstpakketten zijn ieder jaar weer een succes, maar ook erg lastig uit te zoeken. Veel van dit soort pakketten lijken op elkaar. Er zitten vaak veel standaard producten in waar men op uitgekeken is. De traditionele kerstpakketten van Fitbox zijn net even anders. Voorbeelden hiervan zijn de Relax kerstpakketten of de Taste kerstpakketten. Ze bevatten ook eten en drinken en één of meerdere leuke cadeaus, maar dan met een origineel thema. Op deze manier kun je tijdens de feestdagen je medewerkers alsnog een passend eindejaarsgeschenk geven zonder afgezaagde producten er in te stoppen.

Wil je toch wat specialers geven dan een traditioneel nieuwjaarsgeschenk? Naast traditionele eindejaarsgeschenken hebben we nog verschillende andere thema’s voor een uniek en origineel kerstpakket.