Fresh kerstpakketten

Verwelkom de natuur in huis met de verfrissende FITBOX Fresh geschenkpakketten. Deze pakketten brengen een vleugje frisheid en fruitigheid in je dagen. Met handige en luxe keukengadgets haal je het beste uit alle ingrediënten. Bereid maaltijden en salades als nooit tevoren. Of je jezelf wilt trakteren of gasten wilt verrassen, met de gevarieerde FITBOX Fresh pakketten breng je iets echt nieuws op tafel. Een geschenk met een gezonde twist. Je collega’s zullen verrast zijn door de veelzijdigheid van dit cadeau. Geniet moeiteloos van heerlijke salades en geef elke (kerst)maaltijd een perfecte finishing touch.

Fresh start

27,50

Met het Fresh Start kerstpakket zet je de eerste stap naar een gezonder leven. De Dressingshaker met recepten maakt gezonde maaltijden eenvoudig en lekker. Houd salades vers en knapperig in onze handige Salad Box. Maak alle groene gerechten compleet met de Avocado Slicer.

Fresh basis

36,75

Bewaar je knapperige salades in de handige Salad Box voor een voedzame lunch. Creëer heerlijke en gezonde sappen met de Fruit Juicer. Geniet van een smakelijke en energieke snack met de Vruchtenmix in het bewaarpotje. Dit pakket is een ware bron van frisheid en vitaliteit.

Meest gekozen!

Fresh extra

49,50

Ontdek nieuwe smaken en bereid maaltijden lekkerder met de Dressingshaker met recepten. Voeg een vleugje gezondheid toe aan je gerechten met de Foodsprayer. Verrijk je smaakpapillen met de verse basilicum in het bewaarpotje. Dit pakket opent de deur naar een wereld van frisheid en vitaliteit.

Fresh exclusief

64,75

Creëer smaakvolle en gezonde dressings met de Bamboe Vijzel. Geniet van Vien0% wit, een lichte en smakelijke wijn zonder alcohol. Ontdek nieuwe recepten en ideeën met het inspirerende boek “Salades & Dressings”. Dit pakket biedt de ingrediënten voor een heerlijke en gezonde toekomst.

Spreken de Fresh kerstpakketten je aan?

 Uniek en nergens anders te koop  Geschenken waar je écht wat aan hebt  Iets aanpassen? Geen probleem!

Salad Box

Deze handige Saladebox, inclusief bestek, heeft een handig bakje voor je dressing. Zo blijft je salade lekker vers.

Avocado Slicer

Verwijder veilig de pit van een avocado en tover in één beweging keurige plakjes op tafel met de Avocado Slicer.

Bamboe Vijzel

Verwerk met de Bamboe Vijzel de lekkerste kruiden in je gerechten en dipsauzen voor een gezonde en smakelijke maaltijd of borrel!

Kruidenschaar

Met behulp van de Kruidenschaar knip je al je verse kruiden direct boven je gerecht of door je salade. Zo zet je smaak op tafel!

Ontdek meer passende andere thema's

Smoothie Kerstpakket

Smoothie

Fruitige en kleurrijke pakketten voor een frisse start

Taste Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox

Taste

Gezonde borrel pakketten voor fijnproevers en levensgenieters

Vegan Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox

Vegan

Geniet eens (een dagje) bewust met deze groene pakketten

We helpen je graag verder, niets is te gek!

Offerte aanvragen

Vraag makkelijk en snel een offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure aanvragen

Vrijblijvend de brochure aanvragen met 100 verschillende geschenken.

Vergelijk & bestel

We hebben voor jou en jouw collega’s nog veel meer opties in 2024.