Taste Kerstpakket IconTaste kerstpakketten

In de Fitbox Taste zitten alleen de mooiste producten, samengesteld uit eerlijke en heerlijke ingrediënten, superfoods en items met een Fairtrade keurmerk. Verduurzaming en gezonde eet- en drinkgewoonten gaan in de Fitbox Taste kerstpakketten hand in hand met genieten van smakelijke delicatessen.

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Taste start

25,00

Geniet met volle teugen van dit moment, je schenkt een heerlijk sapje in en iedereen geniet van de picos met pesto en tapenade. Dit leuke geschenk bevat ook een Salad Box en de handige Vegetable Slicer. Want lekker en gezond gaan op elk moment van de dag hand in hand.

Taste start +

32,50

Geniet met volle teugen van dit moment, je hebt een heerlijke Groene Curry bereid met Fairtrade ingrediënten. Iedereen vond het lekker en na het eten praat je na met een heerlijk sapje en Picos met groene pesto en tapenade. Het feest is compleet met dit traditionele kerstpakket met alsnog een positieve boodschap!

Taste basis

40,00

Kruip lekker op de bank, doe inspiratie op terwijl je leest uit het mooie Vers & Verrukkelijk Boek. En ondertussen kan je lekker genieten van een lekkere vruchtensap en een snack met Groene Pesto of tapenade. Een handige Salad Box en de Vegetable Slicer maken van dit pakket echt iets bijzonders.

Taste basis +

47,50

Kruip lekker op de bank, doe inspiratie op terwijl je leest uit het mooie Vers & Verrukkelijk Boek. En ondertussen kan je lekker genieten van een lekkere vruchtensap en een snack met Groene Pesto of tapenade. Heb je zin in een lekkere salade of maak je een Fairtrade curry en een amuse van Tomaten Tapenade?

Taste extra

52,50

Meal preperation is nog nooit zo leuk geweest: schud zelf een heerlijke dressing op basis van een rijke olijfolie en neem een lekkere salade mee in de handige Salad Box. Een lekkere Pesto of Tapenade hebben we echter al voor jou klaar gemaakt: geniet er van met de Picos Andaluz en een glas puur sap.

Meest gekozen!

Taste extra +

60,00

Meal preperation is nog nooit zo leuk geweest: schud zelf een heerlijke dressing op basis van een rijke olijfolie en neem een lekkere salade mee in de handige Salad Box. Een lekkere Pesto of Tapenade hebben we echter al voor jou klaar gemaakt. Lekker bij een zelfgemaakte Groene Curry met Fairtrade Basmatirijst.

Taste exclusief

62,50

Een gezellige borrel voor je beste vrienden. Zet de noten- en vruchtenmix op tafel, schenk een verrukkelijke wijn en vruchtensap en de sfeer komt er al snel in. Dit geschenkpakket bevat ook een lekkere pesto, knapperige picos en nog meer lekkers voor een gezellig moment.

Taste exclusief +

70,00

Maak een lekkere Groene Curry en zet na het eten de noten- en vruchtenmix op tafel. Schenk een verrukkelijke wijn en vruchtensap en de sfeer komt er al snel in. Dit geschenkpakket bevat ook een lekkere pesto, knapperige picos en nog meer lekkers voor een gezellig moment.