Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Kerstpakket zonder alcohol

Heb je werknemers die niet drinken of die jonger zijn dan 18 jaar? Verras ze dan met een kerstpakket zonder alcohol. De alcoholvrije kerstpakketten passen bovendien goed bij gezonde voornemens voor het nieuwe jaar en bij bedrijven die graag een gezonde levensstijl promoten.

Een kerstpakket zonder alcohol cadeau doen

Geef een kerstpakket dat past bij jouw collega's

Voor (minderjarige) werknemers die geen alcohol drinken

Originele kerstpakketten met non-food items

Met bijzonder veel aandacht verpakt en geleverd

Cadeaus waar je écht wat aan hebt

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Elk kerstpakket zonder alcohol is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Fitbox Smoothie - Alcoholvrij & Gezond
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder kerstpakketten zonder alcohol kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie kerstpakketten zonder alcohol

Offerte voor kerstpakketten zonder alcohol

Vraag makkelijk en snel een kerstpakketten zonder alcohol offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met kerstpakketten zonder alcohol

Vrijblijvend de kerstpakketten zonder alcohol brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel kerstpakketten zonder alcohol

Ruim aanbod van kerstpakketten zonder alcohol voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze kerstpakketten zonder alcohol

Kerstpakketten zijn een feestje om te ontvangen. In traditionele pakketten zitten dan ook regelmatig producten met alcohol. Een fles wijn, bijvoorbeeld. Als je collega’s hebt die geen alcohol drinken, wil je ze een kerstpakket geven waarbij zorgeloos kunnen genieten van elk product. Ook voor bedrijven die gezondheid belangrijk vinden is een kerstpakket zonder alcohol een goede optie.
Een alcoholvrij kerstpakket bevat geen alcoholische dranken of producten. Ook geen producten met een laag alcoholisch percentage, zoals 0.5% bier. Een kerstpakket zonder alcohol kan in principe producten van meerdere Fitbox thema’s bevatten. Denk hierbij aan duurzame producten, gezonde producten of non-food producten. Kijk snel verder op onze website of vraag onze brochure aan.
Als je weet wat je wilt bestellen, ga dan naar de webshop om de bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen over welke pakketten alcoholvrij zijn of specifieke wensen, neem dan even contact met ons op via de website of het telefoonnummer. Wij werken dan heel snel een offerte voor je uit. Als je nog niet weet wat je wilt bestellen dan kun je ook de brochure aanvragen of rondkijken op onze website.
De kosten voor kerstpakketten zonder alcohol kunnen flink meevallen als je ze in de vrije ruimte kunt laten vallen van de werkkostenregeling (WKR). De hoogte van de vrije ruimte verschilt per bedrijf. Lees er meer over op onze kerstpakketten en de Belastingdienst pagina.

 

Laat je collega’s zelf een kerstpakket zonder alcohol kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende kerstpakketten zonder alcohol kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de kerstpakketten zonder alcohol! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Kerstpakket zonder alcohol bestellen

Op zoek naar een kerstpakket zonder alcohol? Een slimme keuze, want er zijn veel mensen die niet of nauwelijks alcohol drinken.Traditionele kerstpakketten bevatten regelmatig een flesje wijn of bier, waardoor je er niet iedereen blij mee zal maken. Door een alcoholvrij kerstpakket cadeau te doen, laat je echt blijken het beste voor te hebben met je collega’s. Op naar een gezond nieuwjaar!

Een alcoholvrij kerstpakket betekent dat je rekening houdt met elkaar

In de feestelijke maand december vloeit de alcohol rijkelijk. Voor mensen die niet willen of mogen drinken, betekent het dat zij al regelmatig nee zeggen tegen een drankje of zelfs producten moeten weggooien. Draag hier niet aan bij: kies voor een alcoholvrij kerstpakket. Met de alcoholvrije kerstpakketten van Fitbox geef je een gezond cadeau waar iedere werknemer wat aan heeft.

Sportief kerstpakket zonder alcohol

Een <sportief kerstpakket is een echte verrassing voor je actieve collega’s die geen alcohol drinken. Een sport kerstpakket in combinatie met een sportieve smartwatch is niet alleen geschikt voor fanatieke sporters, maar voor iedereen die iets aan een gezonde leefstijl en bewegen wil doen. De Fitbox Energy is een kerstpakket dat geschikt is voor sporters, fanatiek of juist beginners. Voor ieder wat wils, zonder alcohol!