Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Gezond Kerstpakket Icon

Een gezond kerstpakket voor bewuste werknemers!

Gezonde kerstpakketten passen uitstekend bij bedrijven die een gezonde levensstijl belangrijk vinden. De kerstpakketten bevatten allerlei cadeaus die goed zijn voor lichaam en geest. Een gezond kerstpakket kan natuurlijk ook goed passen bij bedrijven met een nieuw plan voor het aankomende jaar of ambities om een gezonde & vitale lifestyle te promoten. 

Ga voor een gezond kerstpakket!

Geef een positieve boodschap cadeau

Passend bij de trend van bewust leven

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Motiverende cadeaus waar je wat aan hebt

Uiteenlopende gezonde kerstpakketten

Ondersteunt duurzame inzetbaarheid

50+ gezonde kerstpakketten al vanaf 17,50

Elk gezond kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Fitbox Healthy - Fit & Gezond

Ontdek onze verschillende soorten gezonde kerstpakketten

Active

Trek erop uit! Avontuurlijke kerstpakketten in 5 verschillende varianten verkrijgbaar.

Balance

Kom helemaal in balans! Pakketten die zorgen voor plezier en ontspanning.

Energy

Sportieve kerstpakketten voor een energiek begin van het nieuwe jaar.

Fitwatch

Onze Fitwatch biedt je alles wat je van een Activity Tracker mag verwachten!

Food

Een serie van 20 verschillende Food kerstpakketten, maar dan duurzaam en nét even anders!

Fresh

Fris en fruitige kerstpakketten waarmee je de natuur in huis haalt.

Healthy

Een gezonde start van het nieuwe jaar met alle tools die je daarbij helpen!

Relax

Relax en kom helemaal tot rust na een jaar hard werken.

Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Meer informatie gezonde kerstpakketten

Offerte voor gezonde kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een gezonde kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met gezonde kerstpakketten

Vrijblijvend de gezonde kerstpakketten brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel gezonde kerstpakketten

Ruim aanbod van gezonde kerstpakketten voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Klanten die eerder gezonde kerstpakketten kochten

"Wij hebben onze medewerkers blij kunnen maken met een heel leuk en gezond kerstpakket. Aangezien in een kort tijdsbestek alles volgens afspraak is geregeld, is onze ervaring met Fitbox uitstekend geweest. Onze medewerkers hebben een heel leuk en gezond kerstpakket mogen ontvangen!"

Sandra Nolens

Management Assistente

"Een mooi vitaal en passend cadeau. Onze organisatie promoot de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Wij willen graag dat medewerkers blij en fit naar hun werk komen. En daar past een gezonde en bewuste leefstijl bij. Heel passend dat we daar ook in het kerstgeschenk rekening mee kunnen houden."

Anchel Kraan

Management Assistente

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Onze gezonde kerstpakketten 2022

Met een gezond kerstpakket geef je een positieve boodschap cadeau. Mensen gaan steeds bewuster leven, en een gezond kerstpakket van Fitbox sluit hier mooi op aan. Motiveer je medewerkers dit jaar met een gezond pakket waar ze echt iets aan hebben.

Veelgestelde vragen over onze gezonde kerstpakketten

Veel mensen willen zich een gezonde leefstijl aanmeten en voor veel organisaties is de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers een belangrijk thema. Gezonde kerstpakketten passen perfect bij een healthy lifestyle en een bewust leven. Dit maakt dit soort kerstpakketten anders dan anders. Elk van onze gezonde kerstpakketten zijn met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een gezond kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor Fitbox gekozen.

Met de kerstpakketten van Fitbox komen mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. De gezonde kerstpakketten van Fitbox passen perfect bij een healthy lifestyle en een bewust leven. Geef dit jaar eens een kerstpakket vol goede voornemens cadeau!

Er is geen minimale ordergrootte bij Fitbox! Daarnaast is het zelf samenstellen van een geschikte box ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS al vanaf 25 kerstpakketten.

Al vanaf €17,50 heb je een gezond en energiek kerstpakket.

Het verschilt per kerstpakket of deze glutenvrij is of niet. Wil je ergens zeker van zijn? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar alle mogelijkheden.

 

Laat je collega’s zelf een gezond kerstpakket kiezen

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende gezonde kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de gezonde kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Gezond kerstpakket bestellen

Het is natuurlijk altijd leuk om een attentie te krijgen van je werkgever. Een extraatje, een gezellige borrel of een personeelsuitje. Maar het meest besproken cadeau bij de koffieautomaat en tijdens de lunchpauze, dat is natuurlijk het jaarlijkse kerstpakket! De traditie is ooit ontstaan om als werkgever te laten blijken dat je het beste voor hebt met de mensen waarmee je samenwerkt. Nog steeds wensen we elkaar ieder jaar rond de feestdagen een ‘gelukkig nieuwjaar’ of ‘de beste wensen’. Door een gezond kerstpakket cadeau te doen, laat je écht blijken het beste voor te hebben met je collega’s en gaan jullie als organisatie fris het nieuwe jaar in!

Gezonde kerstpakketten 2022

Met een gezond kerstpakket geef je een positieve boodschap cadeau. Het is 2022 en mensen gaan steeds bewuster leven. Een gezond kerstpakket van Fitbox sluit hier mooi op aan. Motiveer je medewerkers dit jaar met een gezond pakket waar ze echt iets aan hebben. 

Gezonde voeding en een healthy lifestyle

Bij een kerstpakket denken mensen al snel aan een pakket gevuld met eten en drinken. Deze invulling past ook prima binnen een gezond kerstpakket. Denk bijvoorbeeld eens aan een leefstijl kerstpakket dat gevuld is met alles wat te maken heeft met fruit, een Smoothie kerstpakket. Of een fris en groen pakket vol gezonde inspiratie, bijvoorbeeld een Salade kerstpakket. Wil je toch een wat meer traditioneel kerstpakket cadeau doen, maar wel gezond? Bekijk dan eens onze Taste kerstpakketten.

Sportief of gewoon lekker bewegen

Een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl is beweging. Het sportieve kerstpakket maakt ook deel uit van onze gezonde kerstpakketten. Wil je je collega’s een kerstpakket met het thema bewegen cadeau doen? Bekijk dan eens de Fitbox Energy pakketten. Of overweeg het motiverende leefstijl kerstpakket met de Fitwatch activitytracker. Het begin van een healthy lifestyle was nog nooit zo dichtbij!

Gezond, duurzaam en groen

Duurzame ontspanning is ook erg belangrijk bij een gezonde levensstijl. De gezonde kerstpakketten met als thema ontspanning zijn ieder jaar een succesnummer! Het Balance kerstpakket is hier een mooi voorbeeld van, geschikt voor mannen en vrouwen als kerstpakket!

Naast gezonde eindejaarsgeschenken hebben we nog verschillende andere thema’s voor een uniek en origineel kerstpakket.