Healthy kerstpakketten

Geniet doelgericht van heerlijke gerechten en effectieve workouts met de motiverende FITBOX Healthy geschenkpakketten. Ontdek een boek dat je aanspoort om meer groenten te eten, laat je inspireren door opwindende sportgadgets en ontdek unieke items die gezond eten aanmoedigen. Deze pakketten begeleiden je collega’s om de allerbeste versie van zichzelf te worden. De FITBOX Healthy kerstpakketten maken elke stap op dit pad plezierig en motiverend. Elke dag biedt nieuwe kansen. Dus omarm je goede voornemens met enthousiasme! Laat FITBOX Healthy je gids zijn naar een gezondere en gelukkigere jij.

Healthy start

35,00

Het Healthy Start kerstpakket is een startpunt voor een gezonde levensstijl. Ontdek nieuwe recepten en inspiratie met het boek “Vers en Verrukkelijk”. Verbeter je gezondheid en conditie met het Jump Rope, perfect voor in- en outdoor workouts. Blijf fris en comfortabel na intensieve oefeningen met de Fit Towel.

Healthy basis

42,50

Bewaar je knapperige salades in de handige Salad Box, perfect voor onderweg. Infuseer je drinkwater met heerlijke fruitsmaken met de Fruit Infuser. Versterk je benen en billen met de Legbands en voeg een vleugje fitness toe aan je dagelijkse routine. Dit pakket is een eerste stap naar een gezondere levensstijl.

Origineel kerstpakket met recepten boek, springtouw en Fruit infuser Meest gekozen!

Healthy extra

52,50

Het Healthy Extra kerstpakket nodigt uit om gezonde genoegens te ontdekken. Laat je inspireren door het boek “Vers en Verrukkelijk” voor smaakvolle en gezonde maaltijden. Vereenvoudig het bereiden van avocado’s met de Avocado Slicer. Versterk je pols en onderarm met de Wristball, perfect voor kantoorpauzes!

Healthy exclusief

60,00

Verbeter je conditie met het Jump Rope, perfect voor in- en outdoor workouts. Blijf fris en comfortabel tijdens en na je oefeningen met de Fit Towel. Versterk je benen met de Legbands en verbeter je zichtbaarheid tijdens avondwandelingen met de Safetylight. Dit pakket biedt alles wat men nodig heeft voor een gezonder en energieker leven.

Spreken de Healthy kerstpakketten je aan?

 Uniek en nergens anders te koop  Geschenken waar je écht wat aan hebt  Iets aanpassen? Geen probleem!

Fruit Infuser

Maak in een handomdraai een gezonde energiedrank vol vitaminen!

Fruitset

Een citrusschiller, appelboor en parisiennelepel. Deze RVS schillers zijn een aanvulling voor ieders keuken- of bureaulade.

Fruit Juicer

De compacte Fruit Juicer van 100% duurzaam materiaal laat je genieten van versgeperst sap waar je maar gaat. Handig en gezond!

Fit Towel

De Fit Towel is bruikbaar voor iedereen en is makkelijk mee te nemen voor een (active) dag in de sportschool of de buitenlucht!

Ontdek meer passende andere thema's

Fresh Kerstpakket vers en met salade

Fresh

Frisse pakketten om te genieten van lekker en gezond eten

Outdoor Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox Vanaf

Outdoor

Trek erop uit! Praktische pakketten voor avonturiers

Smoothie Kerstpakket

Smoothie

Fruitige en kleurrijke pakketten voor een frisse start

We helpen je graag verder, niets is te gek!

Offerte aanvragen

Vraag makkelijk en snel een offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure aanvragen

Vrijblijvend de brochure aanvragen met 100 verschillende geschenken.

Vergelijk & bestel

We hebben voor jou en jouw collega’s nog veel meer opties in 2024.