Fitchoice keuzecadeaus

Geen ontevreden collega’s meer als ze het verdiende bedankje krijgen

Wil je niet één pakket uitzoeken voor al je collega’s en hopen dat het goed is? Na lang zoeken is het vaak toch een compromis voor iedereen. Zonde van de tijd en energie! Laat je collega’s dan zelf kiezen. Speciaal voor organisaties die de keuze aan de medewerkers willen laten of vanwege logistieke redenen graag een online huis-aan-huis concept zoeken is er Fitchoice.

Hét geschenk voor medewerker én werkgever

Laat een medewerker zelf kiezen uit een voorselectie die jij als werkgever zelf bepaald hebt. Jullie volgende kerstpakket of bedankje wordt hiermee met een glimlach ontvangen én gegeven.

Bekijk zelf makkelijk hoe het werkt

Eerst zelf testen wat collega’s gaan zien en hoe Fitchoice werkt? Vraag een gratis en vrijblijvende democode aan en ervaar het eerst zelf.

Vaste prijs per medewerker

De prijs is altijd inclusief BTW, een eigen bestelwebsite én inclusief huis-aan-huis verzending. Geen extra kosten achteraf.

Duizenden tevreden ontvangers sinds 2005

Duizenden medewerkers en relaties zijn sinds 2005 al met een Fitchoice bedankt en waarderen het geschenk gemiddeld met een 9,2!

Niets is ons team bij Fitchoice te gek. Wij stoppen pas als de keuzestress weg is, jij een glimlach hebt en je met een gerust hart de juiste thema’s voor jouw collega’s hebt gekozen.

Neem contact op, geen vraag is te gek!

Interesse?
Vraag persoonlijke offerte aan

Vraag makkelijk en snel een Fitchoice kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Zelf testen?
Vraag democode aan

We maken vrijblijvend een bestelwebsite aan voor jou waar je de democode kunt testen en bekijken wat collega’s gaan zien.

Twijfels?
Bekijk uitgebreide informatie

Er is nog veel meer over Fitchoice te vertellen, twijfel je nog of dit het is? Bekijk de uitgebreide informatie bij Fitchoice.

Vind je alle Fitbox pakketten leuk en kun je niet kiezen? Laat je collega’s zélf kiezen!

Het keuzeaanbod van de Fitchoice is onderverdeeld in aansprekende thema’s. De Fitchoice is er voor iedereen en zorgt meteen voor inspiratie bij de ontvanger tijdens het uitzoeken van het perfecte kerstpakket. Iedere medewerker kan zélf kiezen uit een tiental kerstpakketten met uiteenlopende en originele thema’s. Ongeacht het budget. Voor ieder wat wils! Een keuzecadeau met een positieve boodschap. 

De Fitchoice, een veelzijdig geschenk

De Fitchoice is een prikkelend cadeau dat breed inzetbaar is gedurende het hele jaar. Zo wordt ons keuzegeschenk bijvoorbeeld ingezet als kerstpakket of eindejaarsgeschenk, relatiegeschenk, bedankje, prijs bij een wedstrijd, promotioneel geschenk of als themacadeau. 

De Fitchoice is er in meerdere prijsklassen

De Fitchoice is er in uiteenlopende prijsklassen. Altijd passend bij je budget, of te combineren met diverse andere geschenken uit ons veelzijdige aanbod. Uiteraard is de inhoud van het geschenk, ongeacht de prijsklasse, zichtbaar voor de ontvanger bij het verzilveren van de Fitchoice. Wij hebben voor de ontvangers van de Fitchoice alleen de allermooiste Fitbox pakketten geselecteerd. Binnen iedere prijsklasse zien jouw collega’s of relaties vijf aansprekende thema’s en kunnen ze kiezen uit tien zeer complete geschenkpakketten. Zo kan iedere ontvanger iets kiezen waar hij of zij écht wat aan heeft en blij van wordt. De Fitchoice is een geschenk om niet snel te vergeten!