Relax Kerstpakket IconRelax kerstpakketten

Een moment van ontspanning. Je hoeft even helemaal niets. Dan ontstaat er ruimte om te genieten van kleine en grote dingen. Bijvoorbeeld van lekker eten en drinken. De Fitbox Relax is een serie kerstpakketten om heerlijk mee tot rust te komen!

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Kerstpakket Handgeweven Hammock

Handgeweven Hammock

Deze levensgrote hangmat is eenvoudig te monteren en zorgt voor pure ontspanning.

Geurkaars in bewaarblik

Kom lekker tot rust en ontspan. Met het kruidige aroma van deze geurkaars in fraai roestvrijstalen blik kom je in hogere sferen.

Relaxpillow

Dit rustgevende nekkussen met 600 gram kersenpitten is het recept voor duurzame ontspanning.

Kerstpakket Travel Mug

Travel Mug

Geniet onderweg van een verse muntthee of een dubbele espresso. Nog lekker warm wanneer je hem op je eigen tijd uit je tas pakt. Heerlijk!

Relax start

35,00

Heb je een rustig moment voor jezelf? Dan geniet je pas ècht van een net gezette kop thee. Op de bank, met een warme Relaxpillow in je nek, of misschien wel ergens op een mooi plekje in de natuur. Een luxe reep chocolade of ambachtelijke koekjes maken zo’n moment compleet. Daarom is dit geschenkpakket de ideale aanleiding om eens te relaxen.

Bestseller!

Relax start +

42,50

Heb je een rustig moment voor jezelf? Dan geniet je pas ècht van thee of een lekkere vruchtensap. Liever aan de borrel? Een heerlijk wijntje, ovengebakken chips met een smaakvolle dipsaus en goed gezelschap zijn ook een succesvol recept om te relaxen. Kom tot jezelf en kom tot rust.

Relax exclusief

50,00

Een moment van ontspanning, thee en lekkere koekjes. Kan het nog beter? Jazeker, steek wat wierook of een geurkaasje aan of neem plaats in de royale hangmat. Zo geniet je van het leven en doe je weer nieuwe energie op. Behoefte aan nog meer geluk? De Johnny Doodle chocolade zorgt gegarandeerd voor een lach op je gezicht.

Relax exclusief +

57,50

Een heerlijke borrel met ambachtelijke chips en een goede wijn, of je geniet samen met visite van thee en lekkere koekjes. Kan het nog beter? Jazeker, steek wat wierook of een geurkaasje aan of neem plaats in de royale hangmat. Zo geniet je van het leven en doe je weer nieuwe energie op.