Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Kerstpakket vrouwen

Stijlvolle kerstpakketten voor vrouwen

Op zoek naar het perfecte geschenk voor je vrouwelijke medewerkers? Fitbox heeft een ruim assortiment kerstpakketten waar elke vrouw gelukkig van wordt. Ongeacht het type vrouw dat bij jou werkzaam is, met een uniek vrouwen kerstpakket van Fitbox maak je haar extra blij deze feestdagen. Bij Fitbox vind je een ruim assortiment aan kerstpakketten voor vrouwen, met mooie en stijlvolle producten in verschillende prijsklassen. 

Trendy kerstpakketten speciaal voor vrouwen

Geef een kerstpakket dat past bij jouw collega's

Vrouwen vinden andere dingen leuk dan mannen

Prachtige cadeaus om vaker te gebruiken

Lekker eten en drinken om van te genieten

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Stel een vrouwen kerstpakket op maat samen

Frisse kleuren en een luxe uitstraling

50 kerstpakketten voor vrouwen vanaf 25,00 pp

Elk kerstpakket voor vrouwen is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Fitbox Balance - Trendy & Stijlvol
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder kerstpakketten voor vrouwen kochten

"Leuke vrouwelijke box en fijne organisatie. Wij vonden de Fitbox erg leuk in het kader van vitaliteit en het wat vrouwelijks had. Vitaliteit is bij ons een actueel thema. De Fitboxen werden op tijd geleverd, goede communicatie!"

Yvonne Baudo

Directiesecretaresse

"Leuk kerstpakket voor de vrouwen in ons team. Wij hebben voor ons bedrijf afgelopen jaar Fitboxen besteld, keurig op tijd afgeleverd, zijn goed bereikbaar om dit precies af te stemmen. Echt super!"

Harry van den Berg

Huisarts

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie kerstpakketten voor vrouwen

Offerte voor kerstpakketten voor vrouwen

Vraag makkelijk en snel een kerstpakketten voor vrouwen offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met kerstpakketten voor vrouwen

Vrijblijvend de kerstpakketten voor vrouwen brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel kerstpakketten voor vrouwen

Ruim aanbod van kerstpakketten voor vrouwen voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze kerstpakketten voor vrouwen

Dit zijn kerstpakketten die in de smaak zullen vallen bij je vrouwelijke collega’s of werknemers. De cadeaus zijn speciaal geselecteerd door onze experts. Het zijn daarom unieke pakketten gevuld met producten je niet overal tegenkomt.
We zien elk jaar veel traditionele kerstpakketten. Een origineel kerstpakket is leuk om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven! De verrassing en verbazing bij je medewerkers zorgt gegarandeerd voor veel glimlachen.
Onze kerstpakketten zijn direct uit voorraad leverbaar. Je kunt ze heel makkelijk zelf online bestellen. Liever eerst een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan even contact op en we werken graag een offerte voor je uit.
Bij Fitbox bestel je heel eenvoudig je kerstpakketten. Bestellen kan zelfs tot 23 december. We hanteren geen minimale ordergrootte en het zelf samenstellen van een kerstpakket op maat is ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS vanaf 25 kerstpakketten.

 

Laat je collega’s zelf een kerstpakket voor vrouwen kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende kerstpakketten voor vrouwen kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de kerstpakketten voor vrouwen! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Vrouwen kerstpakketten op maat

Iedereen is weer anders! Heb je specifieke wensen voor je personeel en wil je een gepersonaliseerde selectie maken van producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij Fitbox willen we precies aansluiten op jouw wensen om zo tot de beste, originele kerstpakketten te komen voor jou en je medewerkers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Moeilijk kiezen? Laat collega’s zelf beslissen met Fitchoice!

Het is daarnaast ook nog mogelijk om je personeel zelf te laten kiezen voor een passend kerstpakket! Met Fitchoice krijgt je personeel een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen die het beste bij hen past. Daarbij is de huis-aan-huis levering gratis, komen er geen kosten achteraf en is het zelfs mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Kerstpakketten voor vrouwen bestellen

Een verrassend kerstpakket dat speciaal voor vrouwen is samengesteld. In jouw organisatie kunnen heel veel vrouwen werken of juist heel weinig. In beide gevallen is een nieuwjaarsgeschenk speciaal voor de vrouw een echt schot in de roos. Gun je ze meer ontspanning, gezondheid of een goed glas wijn? De volgende avond speciaal met de meiden is dan net even specialer. We hebben bij de selectie van de pakketten goed gelet op wat vrouwen leuk vinden. Als je alle producten in een pakket voor iedereen moet samenstellen weet je dat de vrouwen sommige dingen uitpakken en weggeven of helemaal niet gebruiken. Dat is zonde.

Stijlvol vrouwelijk kerstpakket

Een traditioneel kerstpakket moet voor iedereen even leuk zijn, daar geloven wij niet in. Vrouwen gebruiken andere producten, hebben andere hobby’s. Onze trendspecialisten hebben uit ons ruime aanbod van producten allerlei mooie, stijlvolle, goed gevulde kerstgeschenken voor jouw vrouwelijke collega’s geselecteerd. Zo hebben we leuke vrouwen kerstpakketten samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk Smoothie kerstpakket of een Fresh kerstpakket. Bekijk ons aanbod, doe ideeën op met onze cadeaus en zorg dat de vrouwen voor wie jij een kerstpakket zoekt zich extra speciaal voelen. Wij gaan voor een geschikt geschenk voor elke vrouw!

We krijgen steeds vaker de vraag of we ook pakketten hebben speciaal voor vrouwen. Een nieuwjaarsgeschenk is meestal voor iedereen hetzelfde, alleen bij Fitbox kunnen we uitstekend verschillende soorten originele kerstpakketten maken speciaal voor vrouwen. Het is ook mogelijk om een kerstpakket op maat samen te stellen. Twijfel je nog, of wil je eerst meer informatie? Vraag vrijblijvend een brochure of offerte aan, of neem contact met ons op.