Energy Kerstpakket IconEnergy kerstpakketten

Veelzijdigheid in beweging is het uitgangspunt van onze vormgevers bij het selecteren van de Fitbox Energy. Een prachtig kerstpakket om te geven en te krijgen, zowel voor de beginnende als voor de wat meer ervaren aanhanger van een sportieve levensstijl.

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Kerstpakket Gymball met oefeninstructies

Gymball met oefeninstructies

De opblaasbare Gymball is een extra stimulans voor wie er graag een goede (werk)houding op na houdt.

Kerstpakket Sport Earphones

Sport Earphones

Met je favoriete muziek in je oren doe je tijdens het sporten net een stapje harder. Niets houdt jou nog tegen!

Kerstpakket Fittowel Microfiber

Fittowel Microfiber

Deze sporthanddoek heeft een verrassend absorptievermogen, is opvallend sneldrogend en is bijzonder compact en licht.

Kerstpakket Jump Rope

Jump Rope

Een oefening met het springtouw is voor iedereen uitdagend. Het aantal omwentelingen die je maakt zijn te zien op het display.

Energy start

27,50

Gezond bewegen is extra leuk met dit geschenk. Want de tips voor gezond bewegen kan je meteen opvolgen met de dynamische Fitband. Of maak eens een groepswandeling in de avond, inclusief de sportverlichting, en kom daarna tot rust met de Sportdouche. Geniet ervan!

Energy start + food

32,50

Gezond bewegen is extra leuk met dit geschenk. Neem een fles sportwater mee en maak eens een mooie fietstocht in de avond. Benieuwd naar de afstand? Houd je prestaties bij met je mobiel en de handige Phoneholder. Extra lekker na een energierijke pastamaaltijd of een gezonde shake.

Energy basis

37,50

Doe nieuwe energie op. Laat oude tijden herleven en spring eens uit de band. Moderne technieken en beproefde oefeningen gecombineerd met de trends van vandaag. Train je polsspieren met de bijzondere Wristball of geniet van wellness met de heerlijke Sportdouche en de Fittowel.

Energy basis + food

42,50

Eet eerst een stevige pasta of neem een shake of een fles sportwater mee en ga op stap. Doe nieuwe energie op. Laat oude tijden herleven en spring eens uit de band. Moderne technieken en beproefde oefeningen gecombineerd met de trends van vandaag. Train je polsspieren met de bijzondere Wristball of geniet van wellness met de heerlijke sportdouche en de Fittowel.

Kerstpakket Energy extra Meest verkocht!

Energy extra

45,00

Een gezonde balans tussen beweging en ontspanning. Een gouden combinatie, want de oefeningen op de levensgrote Gymball zijn leuk en effectief. Kies voor nog meer gezonde inspiratie met het inspirerende boek en alle bijbehorende sportieve gadgets. Voor extra kracht en vitaliteit!

Energy extra + food

50,00

Geniet van de lekkere pasta voor extra kracht en vitaliteit! Een gezonde balans tussen beweging en ontspanning. Een gouden combinatie, want de oefeningen op de levensgrote Gymball zijn leuk en effectief. Maak een eiwitrijke shake of drink onderweg wat sportwater en vergroot je actieradius.

Energy exclusief

52,50

Trek er op uit, alles wat je nodig hebt voor een sportief avontuur. Om je prestaties bij te houden, hangt je smartphone om je pols. Een inspirerend muziekje via de Sport Earphones en met de Safetylight ben je ook na zonsondergang veilig onderweg. Blijf je liever thuis? Met de Fitband, Jump Rope en de Gymball ben je klaar voor een goede workout.

Energy exclusief + food

57,50

Trek er na een lekkere pastamaaltijd op uit. Alles wat je nodig hebt voor een sportief avontuur. Om je prestaties bij te houden, hangt je smartphone om je pols. Een inspirerend muziekje via de Sport Earphones. Neem een fles sportwater mee of maak een lekkere shake. Blijf je liever thuis? Met de Fitband, Jump Rope en de Gymball ben je klaar voor een goede workout.