Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Een persoonlijk kerstpakket is attent

Heb je een klein team of wil je je collega’s persoonlijk bedanken voor het afgelopen jaar? Dan is een persoonlijk kerstpakket de leukste manier om dat te doen. Veel organisaties kiezen ieder jaar weer een voor een kerstpakket dat lijkt op het pakket van vorig jaar, maar bij Fitbox heb je de vrijheid om het gehele pakket zelf samen te stellen. Voeg er een persoonlijke noot aan toe om het nog persoonlijker te maken. Dat is een kerstpakket om nooit te vergeten!

Waarom een persoonlijk kerstpakket?

Persoonlijke kerstpakketten zijn attent en origineel

Motiverend om te ontvangen voor iedere werknemer

Kerstcadeaus waar je écht wat aan hebt

Unieke kerstpakketten met een persoonlijke noot

Zelf samenstellen kan altijd, geen minimale aantallen

Met persoonlijke aandacht verpakt en geleverd

Elk persoonlijk kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Stel je eigen kerstpakket samen
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder persoonlijke kerstpakketten kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie persoonlijke kerstpakketten

Offerte voor persoonlijke kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een persoonlijke kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met persoonlijke kerstpakketten

Vrijblijvend de persoonlijke kerstpakketten brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel persoonlijke kerstpakketten

Ruim aanbod van persoonlijke kerstpakketten voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze persoonlijke kerstpakketten

Bij Fitbox heb je de vrijheid om kerstpakketten naar eigen smaak samen te stellen. Wil je een persoonlijke noot toevoegen? Dan kan dat! Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.
Je wil je werknemers op een persoonlijke manier bedanken voor het afgelopen jaar. Werknemers voelen zich extra gewaardeerd als je een persoonlijke bericht toevoegt aan een kerstpakket. Ook voor bedrijven met een kleiner team is een persoonlijk kerstpakket een leuke manier om met je werknemers het jaar af te sluiten. Naast het toevoegen van een persoonlijke noot, kun je ook de inhoud van de Fitbox kerstpakketten aanpassen.
Als je weet wat je wilt bestellen, ga dan naar de webshop om de bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen of specifieke wensen om het kerstpakket te personaliseren, neem dan even contact met ons op via de website of het telefoonnummer. Wij werken dan heel snel een offerte voor je uit. Als je nog niet weet wat je wilt bestellen dan kun je ook de brochure aanvragen of rondkijken op onze website.
Bij Fitbox bestel je heel eenvoudig je kerstpakketten. Bestellen kan zelfs tot 23 december. We hanteren geen minimale ordergrootte en het zelf samenstellen van een kerstpakket op maat is ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS vanaf 25 kerstpakketten.

 

Laat je collega’s zelf een persoonlijk kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende persoonlijke kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de persoonlijke kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Persoonlijk kerstpakket voor extra waardering

Werknemers willen zich graag gewaardeerd voelen. Na een jaar hard werken en het behalen van gezamenlijke successen, is een kerstpakket natuurlijk de kers op de taart. Wil je jouw werknemers extra in het zonnetje zetten, dan wordt een persoonlijk kerstpakket erg gewaardeerd. Geef de kerstpakketten dit jaar eens een leuke twist met een persoonlijke boodschap of unieke producten die passen bij je werknemers.

Persoonlijker wordt het niet: laat collega’s kiezen

Fitbox biedt de mogelijkheid om je personeel zelf te laten kiezen voor een persoonlijk kerstpakket! Met Fitchoice krijgt je personeel een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. Daarbij is de huis-aan-huis levering gratis, komen er geen kosten achteraf en is het zelfs mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Maatwerkmogelijkheden persoonlijk kerstpakket

Fitbox is sinds 2005 marktleider op het gebied van originele kerstpakketten met een gezonde en bewuste uitstraling. Omdat wij onze gadgets onder ons eigen label uitbrengen kunnen we de samenstelling van de kerstcadeau’s op maat invullen en combineren. Zelfs bij kleine aantallen is het dus mogelijk om een persoonlijk kerstpakket te bedenken en af te nemen. Informeer naar de mogelijkheden!