Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Kerstpakket laten bezorgen

Het is die tijd van het jaar om een leuke attentie aan jouw medewerkers of relaties te versturen. Maar hoe laat je het kerstpakket bezorgen? Bestel je bij Fitbox, dan heb je als particulier of bedrijf verschillende mogelijkheden: op één locatie bezorgen, huis-aan-huis bezorging of afhalen in Ede. Een kerstpakket laten bezorgen op verschillende locaties brengt extra kosten met zich mee. Gelukkig profiteer je bij Fitbox van scherpe transporttarieven bij grotere bestellingen.

Laat je kerstpakket bezorgen door Fitbox!

Kerstpakket bezorgen particulier of als organisatie

Geef eens iets anders dan jullie gewend zijn

Kortingen bij grote aantallen kerstpakketten bezorgen

Met bijzonder veel aandacht verpakt en geleverd

Laat je kerstpakket bezorgen door fietskoerier of bestelbus

Online kerstpakket versturen, nergens anders te koop

Ruim 75 kerstpakketten bestellen vanaf 17,50

Elk kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Stel zelf samen en laat ons versturen
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder kerstpakketten kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie kerstpakketten

Offerte voor kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met kerstpakketten

Vrijblijvend de kerstpakketten brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel kerstpakketten

Ruim aanbod van kerstpakketten voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze kerstpakketten

Je hebt al een kerstpakket bij Fitbox vanaf €17,50. Wil je als particulier het kerstpakket aan huis laten bezorgen, dan kost dit € 5,70 per pakket. Heb je andere specifieke wensen voor de bezorging? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een op maat gemaakt kerstpakket te bespreken.
Kerstpakketten bestellen is al mogelijk vanaf €17,50. Vanaf 25 stuks kun je het kerstpakket gratis laten bezorgen bij jouw bedrijf. Heb je andere wensen voor jouw organisatie, dan zijn er mogelijkheden voor een kerstpakket op maat. Ook is het mogelijk om de kerstpakketten op te halen op onze voorraadlocatie in Ede.
Er is geen minimale ordergrootte bij Fitbox! Daarnaast is het zelf samenstellen van een geschikte box ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS al vanaf 25 kerstpakketten.
Met ingang van 2022 versturen wij onze kerstpakketten met Cycloon. In al meer dan 60 steden worden kerstpakketten bezorgd door fietskoeriers, aangedreven door bruine boterhammen in plaats van benzine. En als we kerstpakketten bezorgen met de auto, dan doen we dat met behulp van chauffeurs in groengas bestelbussen. We zijn natuurlijk niet voor niets dé duurzame en gezonde kerstpakketten leverancier!

 

Laat je collega’s zelf een kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Kerstpakket bestellen en bezorgen

Als je een kerstpakket laat bezorgen, wil je natuurlijk dat deze op tijd en goed verpakt op zijn bestemming aankomt. Gelukkig heb je bij Fitbox verschillende opties om een kerstpakket te bezorgen. We bieden in de webwinkel en bij offertes de mogelijkheid om huis-aan-huis kerstpakketten te versturen. Wil je een kerstpakket thuis laten bezorgen bij jouw medewerkers, dan bedragen de extra kosten hiervoor € 5,70 per pakket. Dit geldt voor elk adres in Nederland. Natuurlijk kun je de kerstpakketten ook laten bezorgen bij jouw organisatie, zodat je ze persoonlijk kunt overhandigen.

Kerstpakket bezorgen particulier

Wil je een kerstpakket versturen als particulier, voor een familielid, vriend of buur die je vaak helpt? Dit is mogelijk bij Fitbox! Wij helpen je graag met het verrassen van de dierbaren om je heen en het kerstpakket thuis laten bezorgen om iemand persoonlijk te bedanken. Het particulier bestellen en bezorgen van een kerstpakket kan al vanaf 1 stuk, ook als je wel vanuit een bedrijfsnaam bestelt. 

Duurzaam bezorgen van kerstpakketten

Een kerstpakket versturen zorgt voor uitstoot van CO2. Om de uitstoot te beperken heeft Fitbox ervoor gekozen om onze duurzame kerstpakketten te verzenden met Cycloon. Dit betekent dat in veel steden van Nederland fietskoeriers rondrijden om jouw kerstpakket te bezorgen. Op andere locaties laten we kerstpakketten duurzaam bezorgen door bestelauto’s die rijden op groengas. Als klant van Fitbox kost jou dit niets extra! We hebben de tarieven voor verzending niet aangepast.