Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Kerstpakket voor jongeren

Van welk kerstpakket maken jongeren een sprongetje in de lucht? Of je nu op zoek bent naar een kerstpakket voor weekendhulp, een kerstpakket voor een stagiaire of een oproepkracht, met de originele kerstpakketten van Fitbox is er voor jong én oud wat leuks te vinden. In ons ruime assortiment vind je originele kerstpakketten voor jongeren in verschillende prijsklassen.

Waarom een jongeren kerstpakket?

Geef een kerstpakket dat past bij jouw collega's

Alcoholvrije pakketten voor minderjarige werknemers

Kerstcadeaus waar je écht wat aan hebt

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Zelf samenstellen kan altijd, geen minimale aantallen

Met bijzonder veel aandacht verpakt en geleverd

Elk kerstpakket voor jongeren is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Kerstpakketten - Hip & Gadgets
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder kerstpakketten voor jongeren kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie kerstpakketten voor jongeren

Offerte voor kerstpakketten voor jongeren

Vraag makkelijk en snel een kerstpakketten voor jongeren offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met kerstpakketten voor jongeren

Vrijblijvend de kerstpakketten voor jongeren brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel kerstpakketten voor jongeren

Ruim aanbod van kerstpakketten voor jongeren voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze kerstpakketten voor jongeren

Als je jongeren in dienst hebt wil je ze een kerstpakket geven waar ze echt blij mee zijn. In veel traditionele kerstpakketten zitten producten die jongeren aan hun ouders geven of waar ze zelf niet zoveel mee doen. Als je bij Fitbox een kerstpakket voor jongeren bestelt weet je zeker dat er originele, leuke producten voor jongeren in zitten. Daar doe je ze een groot plezier mee!
Een kerstpakket voor jongeren kan in principe producten van meerdere Fitbox thema’s bevatten. Dit kan bijvoorbeeld gaan over wellness producten, sportieve producten of originele producten. Er is veel variatie mogelijk! Kijk snel verder op onze website of vraag onze brochure aan.
Als je weet wat je wilt bestellen, ga dan naar de webshop om de bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen of specifieke wensen, neem dan even contact met ons op via de website of het telefoonnummer. Wij werken dan heel snel een offerte voor je uit. Als je nog niet weet wat je wilt bestellen dan kun je ook de brochure aanvragen of rondkijken op onze website.

 

Laat je collega’s zelf een kerstpakket voor jongeren kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende kerstpakketten voor jongeren kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de kerstpakketten voor jongeren! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Kerstpakket jongeren op maat

Medewerkers zijn er in alle leeftijden! Heb je specifieke wensen voor de jongeren die bij je werken en wil je een gepersonaliseerde selectie maken van producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij Fitbox willen we precies aansluiten op jouw wensen om zo tot de beste, originele kerstpakketten te komen voor jou en je medewerkers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kerstpakketten voor jongeren bestellen

Een verrassend kerstpakket dat speciaal voor jongeren is samengesteld. In jouw organisatie kunnen veel jongeren werken of juist heel weinig. In beide gevallen is een nieuwjaarsgeschenk speciaal voor de jonge medewerker een schot in de roos. Bij minderjarigen kun je kiezen voor een kerstpakket zonder alcohol. Verder hebben wij een ruim aanbod voor jonge werknemers. Zijn zesportief? Houden ze van lekker eten of juist van wellness? In de selectie kerstpakketten is er voor ieder wat wils.

Kerstpakket ideeën voor de jeugd 

Een traditioneel kerstpakket moet voor iedereen even leuk zijn, daar geloven wij niet in. Jongeren zitten in een andere levensfase, hebben andere hobby’s. Met ons ruime aanbod van producten is het mogelijk om passende kerstgeschenken voor jouw jonge medewerkers te selecteren. Denk bijvoorbeeld aan een Feel Good kerstpakket of een Sportief kerstpakket. Bekijk ons aanbod, doe ideeën op met onze cadeaus en zorg dat de jongeren voor wie jij een kerstpakket zoekt zich gewaardeerd voelen.