Eindejaarsgeschenken 2023

Op zoek naar originele eindejaarsgeschenken voor 2023 die net zo uniek zijn als de mensen die je waardeert? Vergeet de standaard geschenken – het is tijd voor iets speciaals!

 Originele eindejaarsgeschenken

 Duurzame cadeau’s voor langdurig gebruik
 Unieke pakketten, nergens anders te koop
Zelf samenstellen kan altijd, geen minimale aantallen

Gebruik de chat of vraag een offerte op maat aan.

Eindejaarsgeschenken voor zakelijke relaties

Een unieke zakelijke band versterk je met de onderscheidende FITBOX Business relatiegeschenken! Want jij wilt toch ook dat jullie zakelijke relaties zich nog lang na de feestdagen herinneren dat jij dat écht bijzondere geschenk hebt gegeven? Natuurlijk, een relatiegeschenk bevat een goede fles. Maar wij zorgen dat jij je onderscheidt tussen alle standaard flesjes wijn! We hebben enkel wijnen van topkwaliteit en voor een alcoholvrije variant verwerken we biologische sappen voor een ware smaakbeleving. En onze luxe geschenkverpakkingen zijn verrijkt met nog meer heerlijke lekkernijen. Bij FITBOX draait alles om originaliteit. Maak indruk en geef geschenken die de standaard overstijgen, want jouw zakelijke relaties verdienen niets minder!

Originele eindejaarsgeschenken

De unieke geschenken van Fitbox zijn traditionele geschenkpakketten in een modern jasje. Met zorg samengesteld en origineel om in 2023 te geven. In dit leuke pakket zitten alleen de mooiste eindejaarscadeaus, samengesteld uit eerlijke producten. Items die je niet zomaar bij andere aanbieders vindt. We specialiseren ons in eindejaarsgechenken die duurzaam zijn. Naar wens uit te breiden en op maat samen te stellen met producten uit onze andere bijzondere pakketten.

Bekijk het aanbod en bestel een Fitbox eindejaarsgeschenk.

Eindejaarschenk dat extra gezond voor je is
Voel je aan de andere kant meer voor de gezonde eindejaarsgeschenken waarmee je aansluit op de goede voornemens van je collega’s? Kies dan voor de Fitbox Energy. Verrassing gegarandeerd! Je zorgt hiermee voor een lekker actief eindejaarscadeau, waarmee je jouw collega’s in beweging krijgt. Met cadeau’s zoals een Fitband, sportieve Safetylight hardloopverlichting, een handdoek en telefoonhouder. Dankzij de exclusieve verpakking kies je hiermee voor een gezond eindejaarsgeschenk dat direct in goede aarde zal vallen. 

Wil je een bijzonder geschenk waarmee de ontvanger er lekker op uit kan trekken? Dan is ook de Fitbox Active een goede en verrassende keuze. Bestel een Fitbox eindejaarsgeschenk en verras je collega’s.

Eindejaarscadeau ter ontspanning

Zorg met de Fitbox Balance voor de juiste balans en ontspanning. Het is een alternatief geschenkenpakket dat bestaat uit een aantal luxe cadeaus, zoals een Fruit Infuser en een Relaxpillow. Kies voor luxe eindejaarsgeschenken waarmee je medewerkers echt worden verwend. De geschenken worden geleverd in een mooie designverpakking, waardoor je er bovendien zeker van kunt zijn dat de algehele beleving uitstekend aansluit bij de verwachtingen van je collega’s. Bekijk de Fitbox Balance pakketten.

Smoothie extra

52,50 excl. BTW

Balance extra

45,50 excl. BTW

Duurzame eindejaarsgeschenken bestellen

Gaan jullie als organisatie op een duurzame manier te werk? Na de feestdagen gaat er helaas veel etenswaren en andere overtollige spullen de prullenbak in. Met een duurzaam eindejaargeschenk geeft jouw bedrijf een extra goed signaal af om bewuster om te gaan met onze aarde. Stem hier het cadeau op af, bijvoorbeeld onderstaande pakketten. Geef eerlijk geproduceerde geschenken die langdurig gebruikt kunnen worden, verzonden via duurzame fietskoeriers in milieuvriendelijke en efficiënte verpakkingen, om zo bij te dragen aan minder afval. Het zijn daarmee elementen die bijdragen aan een duurzame uitstraling, terwijl je collega’s tegelijk op een unieke manier worden beloond omdat dit een bijzonder geschenk is waar je echt iets aan hebt. Het uitdelen van relatiegeschenken was nog nooit zo leuk.

Eindejaarsgeschenk met Smoothie blender

Een apart eindejaarscadeau met een zomerse sfeer is voor komend seizoen ook een echte aanrader. Speciaal hiervoor heeft Fitbox de Fitbox Fruit ontworpen. Een alternatief eindejaarsgeschenk voor de levensgenieter met goede voornemens. We verwachten erg veel van dit nieuwe geschenk. Dit geschenk bevat bijvoorbeeld een enorme verse ananas. Kortom, een origineel geschenk bestellen met vers fruit in een modern jasje, wij kunnen je dit jaar absoluut helpen.

Naar keuze zijn alle items te vervangen om zo nog beter bij jou en jouw organisatie te passen!

Bekijk de verschillende uitvoeringen voor de juiste prijsklasse of informeer naar de maatwerk mogelijkheden.