Last-minute iets nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én maatwerk blijft mogelijk!
Bel 085-0061800 en ontvang vandaag nog een offerte.

Met een duurzaam kerstpakket is jullie bedrijf milieubewust bezig

Voor en tijdens de feestdagen wordt er enorm veel geconsumeerd. Als het feest dan voorbij is gaan er helaas veel etenswaren en andere overtollige spullen de prullenbak in. Met een duurzaam kerstpakket geeft jouw bedrijf een goed signaal af om bewust om te gaan met onze aarde. Het bevat kerstcadeaus die duurzaam geproduceerd zijn met alle aandacht voor ons milieu. Ook de logistiek is met aandacht voor het milieu.

Waarom een duurzaam kerstpakket?

 • Biologische en Fairtrade producten
 • Eerlijk geproduceerde geschenken
 • Duurzame cadeaus voor langdurig gebruik
 • Eco-vriendelijke kartonnen verpakkingen
 • Logistiek met hulp van sociale werkplaatsen
 • Milieuvriendelijk op locatie geleverd
 • 50+ duurzame kerstpakketten al vanaf 17,50 pp
Elk duurzaam kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Meest verkocht
Meest sportief
Kerstpakket tot 35 euro
Gratis levering kerstpakket
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

Makkelijk kerstpakket bestellen
Al vanaf 1 stuk

bestellen & aanpassen

last-minute Kerstpakket
Bestel tot 23 december

dit jaar nog geleverd

Maatwerk Kerstpakket
Geschenk op maat

óók bij kleine aantallen

Klanten die eerder duurzame kerstpakketten kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
Uit meer dan 150 reviews

“Elk van onze gezonde kerstpakketten zijn met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een gezond kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor Fitbox gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur Fitbox B.V.

Meer informatie duurzame kerstpakketten

Offerte voor duurzame kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een duurzame kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met duurzame kerstpakketten

Vrijblijvend de duurzame kerstpakketten brochure aanvragen met meer dan 50 verschillende kerstpakketten.
Kerstpakketten aanbod Fitbox

Vergelijk & bestel duurzame kerstpakketten

Ruim aanbod van duurzame kerstpakketten. voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2022.

Veelgestelde vragen over onze duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten zijn kerstpakketten waar met bewuste aandacht is gekozen voor het type producten. Hierin staan de volgende aspecten centraal:
 • Eerlijke behandeling van mens en dier.
 • Duurzaamheid/herbruikbaarheid van de producten.
 • Gebruik van duurzame materialen.
 • Een zo laag mogelijke afvalproductie. 
Naast dat het voor veel mensen steeds normaler wordt om duurzaam te leven, is het voor bedrijven ook van belang hier tijdig in te investeren en bewust mee bezig te zijn. Als je er als werkgever voor kiest om een duurzaam kerstpakket te geven, straal je uit dat je duurzaam wilt zijn en biedt je je personeel ook de mogelijkheid hier bewuster over na te denken en mee om te gaan.
Er is geen minimale ordergrootte bij Fitbox! Daarnaast is het zelf samenstellen van een geschikte box ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS al vanaf 25 kerstpakketten.
Een duurzaam kerstpakket bij Fitbox is al te verkrijgen vanaf €17,50. Vanaf 25 kerstpakketten wordt het ook nog gratis geleverd. Heb je een ander kostenplaatje beschikbaar? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een op maat gemaakt kerstpakket te bespreken.

 

Laat je collega’s zelf een duurzaam kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende duurzame kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!  

 Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen 

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de duurzame kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Mogelijkheden kerstpakket op maat    |   Contact opnemen

Duurzaam kerstpakket bestellen

Met de duurzame Fitbox kerstpakketten communiceer je op een leuke en laagdrempelige manier een positieve boodschap aan de ontvanger vanuit de trend van gezond en bewust leven. Zo is het idee van de Fitbox ontstaan in samenwerking met de Hartstichting. Daarnaast ontwikkelen we onze kerstpakketten vol duurzame cadeaus met als doel de wereld een beetje te verbeteren.

Duurzame kerstpakketten in 2022

Wat is een duurzaam kerstpakket in 2022? Duurzaamheid en eerlijkheid in de productie van producten en behandeling van mens en dier staan hierin centraal. Ook de verpakkingen van onze kerstpakketten zijn duurzaam. Zo is de hele cirkel bewust gemaakt. Van de productie tot aan de bezorging zorgen we voor een duurzaam en feestelijk kerstpakket.

 

Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij het samenstellen van onze MVO kerstpakketten. We bieden waar mogelijk een biologische en/of Fairtrade variant of items met een UTZ-keurmerk aan, bijvoorbeeld Fairtrade chocolade. Het grootste deel van onze non-food geschenken is afkomstig van Fitlabel, items van hoge kwaliteit en met zorg samengesteld. We selecteren daarnaast geschenken die zoveel mogelijk duurzaam of klimaatneutraal geproduceerd zijn en de aangeboden items zijn uiteraard niet met behulp van arbeid onder discutabele condities tot stand gekomen. Voor het inpakken van de geschenkpakketten maken we onder meer gebruik van sociale werkplaatsen.

Duurzame verpakking kerstpakket

Onze kartonnen verpakkingen zijn bijzonder geschikt voor hergebruik, hetgeen verspil verminderd. Ook maken we slechts bij uitzondering gebruik van opvulmateriaal doordat we de verpakkingen zo passend mogelijk inzetten. Op deze manier zet je een echt duurzaam kerstpakket in.

Milieubewuste logistiek

Het wagenpark van Fitbox is milieubewust gekozen. Daar waar beschikbaar voorzien van start-stopsystemen en we maken we gebruik van zo effectief mogelijk opgezette routes – beiden in het belang van beperkte CO2-uitstoot.