Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Glutenvrij en lactosevrij kerstpakket

Op zoek naar een glutenvrij kerstpakket voor je werknemers? De producten in standaard kerstpakketten zijn vaak niet geschikt voor mensen met coeliakie of lactose-intolerantie. Dat is zonde, toch? Daarom bestel je bij Fitbox kerstpakketten die vrij zijn van lactose en gluten. Zo kunnen je collega’s met speciale dieetwensen zorgeloos genieten van alle producten!

Geef een gluten en lactosevrij kerstpakket

Veilig voor werknemers met coeliakie en lactose-intolerantie

Zelf samenstellen kan altijd, geen minimale aantallen

Originele kerstpakketten met non-food items

Met bijzonder veel aandacht verpakt en geleverd

Cadeaus waar je écht wat aan hebt

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Elk glutenvrij kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Fitbox Vegan - Gluten- & Lactosevrij
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder glutenvrije kerstpakketten kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie glutenvrije kerstpakketten

Offerte voor glutenvrije kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een glutenvrije kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met glutenvrije kerstpakketten

Vrijblijvend de glutenvrije kerstpakketten brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel glutenvrije kerstpakketten

Ruim aanbod van glutenvrije kerstpakketten voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze glutenvrije kerstpakketten

Als je collega’s hebt met een allergie, bijvoorbeeld voor gluten, wil je ze een kerstpakket geven waarbij ze zorgeloos kunnen genieten van elk product. In veel traditionele kerstpakketten zitten producten verwerkt die tarwe bevatten en dus niet glutenvrij zijn. Als je bij Fitbox een glutenvrij kerstpakket bestelt weet je zeker dat de producten veilig te consumeren zijn voor je werknemers met coeliakie. Hetzelfde geldt voor werknemers die lactose-vrij eten.
Een glutenvrij kerstpakket kan in principe producten van meerdere Fitbox thema’s bevatten. Dit kan bijvoorbeeld gaan over wellness producten, luxe producten of gezonde producten. Er is veel variatie mogelijk en je bent verzekerd dat alle producten in deze categorie vrij zijn van gluten en lactose. Kijk snel verder op onze website of vraag onze brochure aan.
Als je weet wat je wilt bestellen, ga dan naar de webshop om de bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen of specifieke (dieet)wensen, neem dan even contact met ons op via de website of het telefoonnummer. Wij werken dan heel snel een offerte voor je uit. Als je nog niet weet wat je wilt bestellen dan kun je ook de brochure aanvragen of rondkijken op onze website.
De kosten voor gluten en lactosevrije kerstpakketten kunnen flink meevallen als je ze in de vrije ruimte kunt laten vallen van de werkkostenregeling (WKR). De hoogte van de vrije ruimte verschilt per bedrijf. Lees er meer over op onze kerstpakketten en de Belastingdienst pagina.

 

Laat je collega’s zelf een glutenvrij kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende glutenvrije kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de glutenvrije kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Glutenvrij kerstpakket 2022

Wil je je personeel een glutenvrij kerstpakket geven? De kerstpakketten van Fitbox maken dit mogelijk. Onze glutenvrije kerstpakketten bestaan bijvoorbeeld uit balance pakketten, waarin allerlei goodies zitten voor een optimale ontspanning. Wil je een pakket zonder eten en drinken cadeau doen? Bekijk dan onze non-food kerstpakketten, dit zal jouw personeel zeker origineel vinden!

Laat je collega’s zelf een glutenvrij kerstpakket kiezen

Je collega’s kunnen nu ook zelf een glutenvrij kerstpakket kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een glutenvrij verrassingspakket te kiezen!

Gluten en lactosevrij kerstpakket bestellen

Het is natuurlijk altijd leuk om een attentie te krijgen van je werkgever. Maar waar werknemers het meest naar uitkijken is het jaarlijkse kerstpakket! De traditie is ooit ontstaan om als werkgever te laten blijken dat je het beste voor hebt met de mensen waarmee je samenwerkt. En hoe kan je dat beter doen dan door rekening te houden met allergieën en specifieke dieetwensen van je collega’s? Door een gluten en lactose-vrij kerstpakket cadeau te doen, laat je iedereen onbezorgd genieten. Dat is een cadeau waar je personeel echt wat aan heeft.