Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!

Kerstpakket activeSportieve kerstpakketten voor fitte werknemers

Zitten jouw collega's vaker dan ze opstaan? Onze sportieve kerstpakketten brengen vitaliteit binnen handbereik, zelfs voor wie de hele dag achter een bureau zit. Motiveer met kwaliteitsitems voor zowel de beginnende als de fanatieke sporter. Maak van goede voornemens actieve daden! Deze kerstpakketten zijn ideaal voor teams die een balans zoeken tussen werk en beweging.

Actief & Sportief

Motiverende kerstpakketten om meer te bewegen

Voor zowel beginnende als fanatieke sporters

Kwaliteitsitems voor langdurig gebruik

Goede voornemens? Kom in actie!

Ideaal voor collega's met een zittend beroep

Bekijk onze sportieve kerstpakketten

Wij hebben sportieve kerstpakketten met de volgende thema's

 Uniek en nergens anders te koop  Duurzame geschenken waar je écht wat aan hebt  Iets aanpassen? Geen probleem!

Active Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox Vanaf

Active

Pakketten die je motiveren om lekker actief bezig te zijn.

Balance Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox Vanaf 2

Balance

Balans, plezier en ontspanning met deze serie pakketten

Energy Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox Met Vanaf 2

Energy

Sportieve pakketten voor een energiek begin van het jaar

Healthy Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox Vanaf

Healthy

Pakketten met écht alles voor een gezonde leefstijl

Outdoor Kerstpakket Exclusief 2023 Fitbox Vanaf

Outdoor

Trek erop uit! Praktische pakketten voor avonturiers

Medewerkers zelf laten kiezen

Ga voor een online keuzecadeau. Hét geschenk voor medewerker én werkgever!

Kerstpakket Zelf Samenstellen Maatwerk Aanpassen Fitbox 2023

Ga voor sportieve kerstpakketten

Risicoloos bestellen

Betaal op factuur

Eigen voorraad

dus altijd leverbaar

Zelf samenstellen

creëer perfecte cadeau

Flexibele bezorging

kies zelf plaats en moment

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

We helpen je graag verder, niets is te gek!

Offerte binnen 24 uur

Vraag makkelijk en snel een offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Inspiratie in 1 overzicht

Vrijblijvend de brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Ontdek alle kerstpakketten

We hebben voor jou en jouw collega’s nog veel meer opties in 2024.

Laat medewerkers zelf kiezen

Iets leuks regelen zoals een bedankje of een kerstpakket is vaak gedoe of moet even snel tussendoor. Na lang vergelijken is het vaak toch een compromis. Een sportief kerstpakket is wellicht niet voor iedereen de beste optie. Waarom nog ontevreden collega’s als ze dat verdiende bedankje krijgen? Met Fitchoice kiezen medewerkers zelf uit een voorselectie die jij als werkgever zelf bepaald hebt.

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Klanten die eerder sportieve kerstpakketten kochten

⭐⭐⭐⭐⭐ - "Een top service en top producten! Voor het tweede jaar op rij nu bij Fitbox het sportieve kerstpakket besteld. Een snelle en goede service met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten. Onze medewerkers waren erg blij!"

Philippa Steffens

HR Generalist

⭐⭐⭐⭐⭐ - "Wij hebben onze medewerkers blij kunnen maken met een heel leuk en gezond kerstpakket. Aangezien in een kort tijdsbestek alles volgens afspraak is geregeld, is onze ervaring met Fitbox uitstekend geweest. Onze medewerkers hebben een heel leuk en gezond kerstpakket mogen ontvangen!"

Sandra Nolens

Management Assistente

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan
“Elk van onze sportieve kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een sportief kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”
Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Veelgestelde vragen over onze sportieve kerstpakketten

Sportieve kerstpakketten zijn speciaal geselecteerd voor bedrijven die een sportief imago willen uitstralen. Het kan natuurlijk ook prima passen bij de goede voornemens van een bedrijf. De cadeaus zijn speciaal geselecteerd door onze experts. Binnen dit segment kun je bijvoorbeeld nog kiezen voor energy pakketten, healthy pakketten of fitwatch pakketten.

Kerst is ook wel eens een feest van de overdaad. Het is daarom goed om de sport te stimuleren en werknemers te motiveren. Gezonde werknemers presteren beter en staan positiever in het leven!

Onze kerstpakketten zijn direct uit voorraad leverbaar. Je kunt ze heel makkelijk zelf online bestellen. Liever eerst een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan even contact op en we werken graag een offerte voor je uit.

Past ons assortiment net niet of mis je een sportief cadeau? Wij denken graag met jullie bedrijf mee en gaan voor de beste oplossing. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Een sportief kerstpakket op maat

Iedereen is weer anders! Heb je specifieke wensen voor je personeel en wil je een gepersonaliseerde selectie maken van producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij Fitbox willen we precies aansluiten op jouw wensen om zo tot de beste, originele kerstpakketten te komen voor jou en je medewerkers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Moeilijk kiezen? Laat collega’s zelf beslissen met Fitchoice!

Het is daarnaast ook nog mogelijk om je personeel zelf te laten kiezen voor een passend kerstpakket! Met Fitchoice krijgt je personeel een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen die het beste bij hen past. Daarbij is de huis-aan-huis levering gratis, komen er geen kosten achteraf en is het zelfs mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Vitaliteit kerstpakket voor sporters

Vitaliteit in het bedrijfsleven wordt steeds belangrijker. Een vitaliteit kerstpakket is daarom het perfecte startpunt voor een nieuw jaar vol goede voornemens en activiteiten om de duurzame inzetbaarheid te verbeteren. De Fitbox Energy is een kerstpakket dat geschikt is voor sporters, fanatiek of juist beginners. Voor ieder wat wils! De Fitbox Active is een kerstpakket dat een gezonde leefstijl promoot door er op uit te trekken en in beweging te komen. Elke kerstpakket met als thema sportiviteit heeft unieke producten om beweging en vitaliteit te stimuleren.

Kerstpakket om te bewegen

Een sportief kerstpakket met een Fitbit is natuurlijk een echte verrassing voor je collega’s. Een sport kerstpakket in combinatie met een sportieve smartwatch is niet alleen geschikt voor fanatieke sporters, maar voor iedereen die iets aan een gezonde leefstijl en bewegen wil doen. Een super complete gadget en een origineel kerstpakket. De Fitwatch biedt allerlei moderne functionaliteiten. Het apparaat geeft bijvoorbeeld meldingen bij inkomende oproepen of berichtjes. Daarnaast zijn de uitgebreide tools die deze gadget biedt ideaal om je dagelijkse beweging en vitaliteit in kaart te brengen en verder te verbeteren.

Naast sportieve eindejaarsgeschenken hebben we nog verschillende andere thema’s voor een uniek en origineel kerstpakket.

Sportief kerstpakket bestellen

Met de sport kerstpakketten van Fitbox kom je letterlijk en figuurlijk in beweging en boek je vooruitgang! Van een wandeling of fietstocht door de natuur, tot een actieve workout in de sportschool. Iedere ontvanger van een sportief kerstpakket geniet op zijn of haar eigen manier van een actieve leefstijl. Onze gezonde kerstpakketten vol positieve cadeaus zijn in iedere prijsklasse beschikbaar en op maat samen te stellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze andere kerstpakketten thema’s