Smoothie Kerstpakket IconSmoothie kerstpakketten

Iedereen kan genieten van groente en fruit. De gezonde vruchten die de natuur ons biedt hebben zulke mooie smaken, maar komen pas echt tot hun recht in een vers gemaakte smoothie. Lekker fris of juist heerlijk zoet. De Fitbox Smoothie kerstpakketten bieden voor ieder wat wils.

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Kerstpakket Boektitel Sappen & Shakes

Boektitel: Sappen en Shakes

Klassieke en nieuwe recepten. Deze uitgebreide smoothie encyclopedie zal iedere fruitaanbidder inspireren!

Kerstpakket Pineapple Slicer

Pineapple Slicer

Met de Pineapple Slicer maak je in een handomdraai van een complete ananas prachtige ringen klaar!

Kerstpakket Smoothie Maker

Smoothie Maker

Met deze handige Smoothie Maker kan je alle kanten op. En met de twee trendy mokken grijp je nooit mis!

Kerstpakket Avocado Slicer

Avocado Slicer

Verwijder veilig de pit en tover in één beweging keurige plakjes van deze energierijke vruchtgroente.

Smoothie start

27,50

De Smoothie Maker is een geschenk waar je alle kanten mee op kunt. Hou je van zoetigheid of ben je gek op citroen en kiwi? Het palet aan kleuren en geuren dat de natuur ons biedt zet je in een handomdraai om in een smaakvolle creatie.

Smoothie start + food

35,00

Combineer een verse ananas met heerlijke vruchten in deze Smoothie Maker en het resultaat is gegarandeerd feestelijk en lekker. Samen met een Fit en Vitaal boek vol inspiratie en een fles met vruchtensap is dit een veelzijdig geschenkpakket.

Smoothie basis

37,50

Met fruit kan je alle kanten op. En met dit geschenk ook, want de Foodsprayer en Pineapple Slicer zorgen ervoor dat je binnen korte tijd kunt genieten van veel soorten fruit. Trek er op uit met de duurzame Recyclebag en verzamel de fijnste ingrediënten voor in de Smoothie Maker.

Smoothie basis + food

42,50

Combineer een verse ananas met heerlijke vruchten in deze Smoothie Maker en het resultaat is gegarandeerd feestelijk en lekker. Samen met een Fit en Vitaal boek vol inspiratie en een fles met vruchtensap is dit een veelzijdig geschenkpakket. Met fruit kan je alle kanten op. En met dit geschenk ook, want de Foodsprayer en Fruit Slicers zorgen ervoor dat je binnen korte tijd kunt genieten van veel soorten fruit.

Smoothie extra

45,00

De natuur is veelzijdig, en met dit geschenk kan je daar optimaal van genieten. De Avocado Slicer, de RVS Fruitset, de Foodsprayer en de Pineapple Slicer vormen het ideale gereedschap om heerlijke fruitsoorten in de Smoothie Maker te verwerken tot een heerlijke versnapering. Samen met een handige recyclebag voor een bezoekje aan de markt en een inspirerend boekje.

Kerstpakket Smoothie extra + foodKerstpakket Verpakking Fitbox groen en oranje Meest verkocht!

Smoothie extra + food

50,00

De natuur is veelzijdig, en met dit geschenk kan je daar optimaal van genieten. De Avocado Slicer, de RVS Fruitset, de Foodsprayer en de Pineapple Slicer vormen het ideale gereedschap om de verse ananas en de gedroogde vruchten te combineren met andere fruitsoorten in deze Smoothie Maker.

Smoothie exclusief

52,50

Zet de smakelijke ideeën en inspiratie uit het mooie Sappen & Shakes boek meteen om in een kleurrijk en smaakvol resultaat. Deze Smoothie Maker gaat vergezeld van ideale keukentools om te genieten van vers fruit. Dit geschenk bevat ook een duurzame Recyclebag en wordt geleverd met extra tips voor een vitale leefstijl.

Smoothie exclusief + food

57,50

Zet de smakelijke ideeën en inspiratie uit het mooie Sappen & Shakes boek meteen om in een kleurrijk en smaakvol resultaat. Deze Smoothie Maker gaat vergezeld van ideale keukentools om naast de verse ananas te genieten van nog meer vers fruit. Geniet ook van de pure vruchtensap en voel je fit en vitaal.