Nieuwjaarsgeschenken

Nieuwjaarsgeschenken

Verras je personeel en klanten met een origineel nieuwjaarscadeau. Een nieuwjaarsgeschenk van Fitbox is meer dan alleen een aardigheidje of een attentie: het is een stimulans voor een gezonder en gelukkiger 2024!

 Verras met een nieuwjaarsgeschenk

 Begin het jaar met een gezond nieuwjaarspakket
 Leuke cadeaus voor klanten en personeel
 Unieke pakketten, nergens anders te koop
Zelf samenstellen kan altijd, geen minimale aantallen

Gebruik de chat of vraag een offerte op maat aan.

Nieuwjaarsgeschenk met Smoothie blender

Begin het nieuwe jaar fris en fruitig met de Fitbox Fruit. Speciaal voor de gezondheidsbewuste genieters heeft Fitbox deze box samengesteld. Een perfect nieuwjaarscadeau voor iedereen die van het leven geniet en goede voornemens heeft. We zijn erg blij met deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment. In de box tref je onder andere een grote, verse ananas aan. Het is een gedenkwaardig nieuwjaarsgeschenk dat zowel klanten als medewerkers zeker zullen waarderen.

Naar keuze zijn alle items te vervangen om zo nog beter bij jou en jouw organisatie te passen!

Bekijk de verschillende uitvoeringen voor de juiste prijsklasse of informeer naar de maatwerk mogelijkheden.

Zelf een geschenk samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk nieuwjaarsgeschenk mogelijk. Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf samenstellen   |   Geschenk op maat 

Nieuwjaarsgeschenk 2024

Na de jaarwisseling is het moment van goede voornemens en wensen voor het nieuwe jaar. De meeste mensen willen in januari gezonder gaan leven, vaker sporten en misschien stoppen met alcohol. Een gezond nieuwjaarspakket van Fitbox sluit hier naadloos bij aan, bijvoorbeeld Fresh Start. Ook vind je in ons assortiment sportieve nieuwjaarsgeschenken om in beweging te blijven. Voor een sterk begin van 2024! 

Fitbox specialiseert zich verder in nieuwjaarsgeschenken die duurzaam zijn. Naar wens uit te breiden en op maat samen te stellen met producten uit onze andere originele pakketten.

Geef een origineel nieuwjaarscadeau

Ook voor een origineel nieuwjaarscadeau ben je bij Fitbox aan het juiste adres. Onze pakketten bevatten originele producten die je niet in standaard nieuwjaarsgeschenken vindt. Je collega’s kunnen zich sportief in het zweet werken of juist eens lekker ontspannen. Voor ieder wat wils. Wat is de boodschap die je hen mee wil geven? Met onze originele nieuwjaarsgeschenken zorg je ervoor dat je iedereen bedankt voor een vol jaar hard werken of voor een prettige samenwerking.

Nieuwjaarspakket voor personeel en klanten

Zoek je een leuk nieuwjaarscadeau, waarmee je collega’s of klanten eens écht kunt verrassen? Maak gebruik van een van onze cadeaupakketten, zoals:

We bieden daarnaast ook mooie losse geschenken zoals een relaxpillow om je relaties in het zonnetje te zetten en bovendien een bijzondere boodschap mee te geven. Wil je zorgen voor een duurzame uitstraling of wil je de nieuwjaarsgeschenken gebruiken om je medewerkers fitter te maken? De Fitbox is een uitstekend cadeau voor het nieuwjaar, waar de ontvanger bovendien echt wat aan heeft.

Nieuwjaarsgeschenken op maat

De nieuwjaarsgeschenken van Fitbox worden door het team van Fitlabel ontworpen. Elk jaar verrassen wij onze klanten met een nieuw assortiment, inspelend op de actuele trends op het gebied van voeding, ontspanning en beweging. Daarnaast kun je een nieuwjaarsgeschenk op maat bestellen, inclusief een logo of persoonlijke tekst voor de ontvanger. Neem contact met ons op voor de diverse maatwerkmogelijkheden

Wil je direct een nieuwjaarspakket bestellen? Selecteer het cadeau en laat je pakket binnen een paar dagen op elk gewenst adres bezorgen.