Nieuwjaarsgeschenken

Nieuwjaarsgeschenken

Een nieuwjaarsgeschenk van Fitbox is meer dan alleen een aardigheidje of een attentie. De thematiek van goede voornemens en een gezonde leefstijl sluiten perfect aan op het moment van Nieuwjaar. Hiermee verras je zowel je personeel als je klanten met een gezond nieuwjaarspakket. Zoek je een origineel nieuwjaarscadeau om in 2023 een blijvende indruk achter te laten? We denken graag met je mee voor een nieuwjaarschenk op maat.

Verras met een nieuwjaarsgeschenk

 Begin het jaar met een gezond nieuwjaarspakket
Geen alledaagse uitstraling, maar toch traditioneel
 Leuke cadeaus waar je wat aan hebt
 Nieuwjaarsgeschenk voor klanten en personeel
 Unieke pakketten, nergens anders te koop
Zelf samenstellen kan altijd, geen minimale aantallen
100 originele nieuwjaarsgeschenken al vanaf 17,50 pp

Elk pakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag een offerte op maat aan.

Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde geschenken    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Nieuwjaarsgeschenken met een origineel thema

Klanten die eerder nieuwjaarsgeschenken kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele nieuwjaarsgeschenken is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een geschenk kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie over nieuwjaarsgeschenken

We helpen je graag verder, niets is te gek!

Offerte aanvragen

Vraag makkelijk en snel een geschenken offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure aanvragen

Vrijblijvend de geschenken brochure aanvragen met 100 verschillende geschenken.

Vergelijk & bestel

Naast deze geschenken hebben we voor jou en jouw collega’s nog veel meer opties in 2023.

Veelgestelde vragen over onze nieuwjaarsgeschenken

Zelf een geschenk samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk nieuwjaarsgeschenk mogelijk. Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf samenstellen   |   Geschenk op maat 

Nieuwjaarsgeschenk 2023

Na de jaarwisseling is het moment van goede voornemens en wensen voor het nieuwe jaar. De meeste mensen willen in januari gezonder gaan leven, vaker sporten en misschien stoppen met alcohol. Een gezond nieuwjaarspakket van Fitbox sluit hier naadloos bij aan, bijvoorbeeld Fresh Start. Ook vind je in ons assortiment sportieve nieuwjaarsgeschenken om in beweging te blijven. Voor een sterk begin van 2023! 

Fitbox specialiseert zich verder in nieuwjaarsgeschenken die duurzaam zijn. Naar wens uit te breiden en op maat samen te stellen met producten uit onze andere originele pakketten.

Geef een origineel nieuwjaarscadeau

Ook voor een origineel nieuwjaarscadeau ben je bij Fitbox aan het juiste adres. Onze pakketten bevatten originele producten die je niet in standaard nieuwjaarsgeschenken vindt, bijvoorbeeld een RVS multitool, een Wristball of een Fitband. Je collega’s kunnen zich sportief in het zweet werken of juist eens lekker ontspannen. Voor ieder wat wils. Wat is de boodschap die je hen mee wil geven? Met onze originele nieuwjaarsgeschenken zorg je ervoor dat je iedereen bedankt voor een vol jaar hard werken of voor een prettige samenwerking.

Nieuwjaarspakket voor personeel en klanten

Zoek je een leuk nieuwjaarscadeau, waarmee je collega’s of klanten eens écht kunt verrassen? Maak gebruik van een van onze cadeaupakketten, zoals:

We bieden daarnaast ook mooie losse geschenken zoals een relaxpillow om je relaties in het zonnetje te zetten en bovendien een bijzondere boodschap mee te geven. Wil je zorgen voor een duurzame uitstraling of wil je de nieuwjaarsgeschenken gebruiken om je medewerkers fitter te maken? De Fitbox is een uitstekend cadeau voor het nieuwjaar, waar de ontvanger bovendien echt wat aan heeft.

Nieuwjaarsgeschenken op maat

De nieuwjaarsgeschenken van Fitbox worden door het team van Fitlabel ontworpen. Elk jaar verrassen wij onze klanten met een nieuw assortiment, inspelend op de actuele trends op het gebied van voeding, ontspanning en beweging. Daarnaast kun je een nieuwjaarsgeschenk op maat bestellen, inclusief een logo of persoonlijke tekst voor de ontvanger. Neem contact met ons op voor de diverse maatwerkmogelijkheden

Wil je direct een nieuwjaarspakket bestellen? Selecteer het cadeau en laat je pakket binnen een paar dagen op elk gewenst adres bezorgen.