Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken

Origineel nieuwjaargeschenk medewerkers

Zoek je een uniek nieuwjaarscadeau, waarmee je elke collega of je beste zakenrelaties eens écht kunt verrassen? Maak gebruik van een van onze cadeaupakketten, zoals bijvoorbeeld:

We bieden daarnaast ook mooie losse geschenken zoals een Relaxpillow of handgeweven hangmat om je relaties in het zonnetje te zetten en bovendien een bijzondere boodschap mee te geven. Wil je zorgen voor een duurzame uitstraling of wil je de nieuwjaarsgeschenken gebruiken om je medewerkers fitter te maken? De Fitbox is een uitstekend cadeau voor het nieuwjaar, waar de ontvanger bovendien echt wat aan heeft.

Je zorgt met onze nieuwjaarsgeschenken voor een origineel cadeau, onze pakketten bevatten bijvoorbeeld een RVS multitool, een Wristball of een Fitband. Het zorgt ervoor dat je collega’s of relaties de mogelijkheid hebben zich sportief in het zweet te werken, of aan de andere kant juist eens lekker te ontspannen. Wat is de boodschap die je hen mee wenst te geven en hoe sluit dit aan op je bedrijfsvoering? Met onze originele eindejaarsgeschenken zorg je ervoor dat je iedereen kunt bedanken voor een vol jaar hard werken of voor een prettige samenwerking. Ook perfect om inspiratie te bieden voor het komende jaar.

Nieuwjaarsgeschenken op maat

De geschenken van Fitbox worden door het team van Fitlabel ontworpen. Elk jaar verrassen wij onze klanten met een nieuw assortiment, inspelend op de actuele trends op het gebied van voeding, ontspanning en beweging. Daarnaast ontwikkelen wij voor veel klanten geschenken op maat. Ook inclusief een logo of persoonlijke tekst voor de ontvanger. Neem contact met ons op voor de diverse maatwerkmogelijkheden.

Bestel de geschenken direct online en zorg er daarmee voor dat je deze al binnen een paar dagen op elk gewenste adres kunt laten bezorgen.

Brochure aanvragen

Ontvang alle kerstpakketten en geschenken in 1 overzicht.

Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.