Nieuwjaarsgeschenken

De nieuwjaarsgeschenken van Fitbox zijn meer dan alleen een aardigheidje of een attentie. De thematiek van goede voornemens en een gezonde leefstijl sluit perfect aan op het moment van nieuwjaar. Hiermee verras je zowel je collega’s als je zakelijke relaties. Hierbij zie je een aantal leuke mogelijkheden. Kies dus voor een opvallend nieuwjaarsgeschenk en laat je adviseren door een van onze accountmanagers om dit jaar een blijvende indruk achter te laten.

Origineel nieuwjaarsgeschenk medewerkers

Zoek je een uniek nieuwjaarscadeau, waarmee je elke collega of je beste zakenrelaties eens écht kunt verrassen? Maak gebruik van een van onze cadeaupakketten, zoals bijvoorbeeld:

We bieden daarnaast ook mooie losse geschenken zoals een Relaxpillow of handgeweven hangmat om je relaties in het zonnetje te zetten en bovendien een bijzondere boodschap mee te geven. Wil je zorgen voor een duurzame uitstraling of wil je de nieuwjaarsgeschenken gebruiken om je medewerkers fitter te maken? De Fitbox is een uitstekend cadeau voor het nieuwjaar, waar de ontvanger bovendien echt wat aan heeft.

Je zorgt met onze nieuwjaarsgeschenken voor een origineel cadeau, onze pakketten bevatten bijvoorbeeld een RVS multitool, een Wristball of een Fitband. Het zorgt ervoor dat je collega’s of relaties de mogelijkheid hebben zich sportief in het zweet te werken, of aan de andere kant juist eens lekker te ontspannen. Wat is de boodschap die je hen mee wenst te geven en hoe sluit dit aan op je bedrijfsvoering? Met onze originele eindejaarsgeschenken zorg je ervoor dat je iedereen kunt bedanken voor een vol jaar hard werken of voor een prettige samenwerking. Ook perfect om inspiratie te bieden voor het komende jaar.

Nieuwjaarsgeschenken op maat

De geschenken van Fitbox worden door het team van Fitlabel ontworpen. Elk jaar verrassen wij onze klanten met een nieuw assortiment, inspelend op de actuele trends op het gebied van voeding, ontspanning en beweging. Daarnaast ontwikkelen wij voor veel klanten geschenken op maat. Ook inclusief een logo of persoonlijke tekst voor de ontvanger. Neem contact met ons op voor de diverse maatwerkmogelijkheden.

Bestel de geschenken direct online en zorg er daarmee voor dat je deze al binnen een paar dagen op elk gewenste adres kunt laten bezorgen.