Kerstpakket laten versturen

De kerstpakketten tijd staat voor de deur. Een bedankje als bedrijf voor medewerkers of als eindejaarsgeschenk voor trouwe relaties. Toch is het voor veel bedrijven anders dan voorgaande jaren. Geen kerstmarkt, geen gezamenlijke afsluiter met een borrel. Het advies is om zoveel mogelijk thuis te werken en uiteraard geven veel bedrijven daar gehoor aan.

Maar wat wanneer je als werkgever alsnog een kerstpakket wilt geven? Om medewerkers extra te bedanken voor het afgelopen jaar. Je kunt op zoek naar een alternatief, maar waarom zou je het kerstpakket niet op een originele manier aan jouw medewerkers willen overhandigen.

Wij hebben daarom een samenwerking opgezet met meerdere bedrijven om te zorgen dat we ook in deze tijden de eindejaarsgeschenken en kerstpakketten op tijd kunnen leveren. Bij medewerkers thuis. Dus niet bij jouw organisatie, maar direct bij je collega’s of relaties, zodat ze alsnog van het bedankje kunnen genieten tijdens de feestdagen.

Kerstpakket versturen

Een kerstpakket verzenden hoeft dus geen problemen op te leveren. Je wilt als werkgever toch een bedankje de deur uit doen. Gelukkig zijn er bij ons verschillende opties om een kerstpakket op te sturen.

Bij Fitbox bieden we in de webwinkel, maar ook bij offertes de mogelijkheid om huis-aan-huis kerstpakketten te verzenden. Op deze manier kun je als bedrijf alsnog een leuke attentie aan jouw medewerkers of relaties versturen. 

De extra kosten voor het opsturen van de kerstpakketten naar jouw medewerkers is € 5,70 per pakket. We kunnen de pakketten bij elk willekeurig adres in Nederland bezorgen. De pakketten zullen dan volledig ‘’coronaproof’’ op de stoep geplaatst worden.

Kerstpakket per post naar medewerkers

Gelukkig is de infrastructuur voor het versturen van pakketjes in Nederland uitstekend geregeld. Door de kerstdrukte bij de postorderbedrijven zal je wel rekening moeten houden met extra levertijd. Zorg dus dat de bestelling van de kerstpakketten op tijd gebeurd. Bij Fitbox kun je een bestelling tot en met 23 december plaatsen om alsnog voor Kerst geleverd te hebben.

Bekijk aanbod kerstpakketten of direct een offerte aanvragen. Gebruik de chat voor specifieke vragen rondom jullie situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *