Kerstpakketten trends 2023 (voorlopig!)

Kerstpakket Gift Cadeau

Traditioneel pakket, cadeaubon of toch een kerstmarkt? De mogelijkheden voor het kerstpakket zijn heel divers. Veel bedrijven hebben al een keuze gemaakt voor 2023, maar veel ook nog niet. Wat zien wij gebeuren in de kerstpakketten markt? Lees snel verder. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij steeds meer bedrijven hoog in het vaandel. Wij krijgen steeds meer vragen over hoe we onze kerstpakketten samenstellen, verpakken en bezorgen. En ook of we ons maatschappelijk inzetten. Dat is niet gek, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor bedrijven, behalve het geven van het goede voorbeeld, ook een manier om zich te onderscheiden van de concurrentie. MVO wordt opgenomen in de filosofie van het bedrijf en het is een kans om dit te laten zien in het kerstpakket. Lees meer over waarom onze kerstpakketten duurzaam zijn.

Relax en Wellness

Steeds meer bedrijven zijn bezig met de gezondheid van hun werknemers. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van mentale gezondheid. De boodschap van deze bedrijven is om tijdens je vrije dagen ook echt te ontspannen. Met dit idee wordt een Relax of Wellness kerstpakket gegeven met ontspanningscadeaus als de Teatube of een Relax Pillow.

Zelf samenstellen

Het kerstpakket blijft een persoonlijk cadeau dat bij uitstek geschikt is om een blijk van waardering te geven. Echter, zoveel mensen zoveel wensen. En waarom ook niet een traditioneel cadeau toevoegen aan een sportief pakket? Een mooie persoonlijke kaart erbij en het logo van het bedrijf op het pakket of op een geschenk! Bij Fitbox is er veel mogelijk, en we worden graag uitgedaagd! Laat ons weten hoe je een kerstpakket zelf samenstelt.

Last minute bestellingen

Waar bedrijven het eindejaarsgeschenk voorheen al vroeg in het jaar regelden, gebeurt dit tegenwoordig nog regelmatig in de weken voor kerst. Werkgevers gaan steeds later over tot het aanvragen informatie en het bestellen van de kerstpakketten.

Bent u benieuwd wat Fitbox voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.