Investeer in de gezondheid van werknemers met een kerstpakket vitaliteit

Vitaal Kerstpakket

De eerste stap richting een vitaal bedrijf is het investeren in de gezondheid van je medewerkers. Daarom bieden veel bedrijven een dagelijkse portie fruit aan en wordt er geïnvesteerd in bureau’s waar je ook achter kunt staan in plaats van zitten. Maar hoe zit het met het jaarlijkse kerstpakket? Een pakket dat toch wel bekendstaat om lang houdbaar voedsel, rijk aan suikers, vetten en andere conserveringsmiddelen.

Veel werknemers staan te springen om een vitaal kerstpakket om hun goede voornemens in januari kracht bij te zetten. Hoe ziet zo’n kerstpakket eruit? Fitbox heeft verschillende kerstpakketten gericht op gezonde thema’s zoals vitaliteit. We zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Gezonde voeding & vitaliteit

Gezonde voeding is van cruciaal belang voor een uitgebalanceerd leven. Met een gezond kerstpakket wordt de werkdag van jou en je collega’s een stuk vitaler. Dit zijn onze pakketten met écht alles voor een gezonde levensstijl.

Wat dacht je van producten zoals de Fruit Juicer, gemaakt van 100% duurzaam materiaal, waarmee je kunt genieten van versgeperst sap. De Fit Towel is handig voor iedereen en makkelijk mee te nemen voor een actieve dag in de sportschool of buiten. En met de RVS Fruitset, bestaande uit een citrusschiller, appelboor en parisiennelepel, maak je eenvoudig smakelijke porties van meloen of avocado.

Gezond bewegen & vitaliteit

Een medewerker die zich thuis op een goede manier oplaadt voor een nieuwe werkdag maakt ’s morgens een vliegende start. Dit kan zijn met een sportieve wandeling, hardloopsessie of oefeningen vanuit huis. Verras je collega’s met de bruisende Energy kerstpakketten om vitaliteit en beweging te omarmen.

Deze pakketten zijn de perfecte bondgenoot voor een energieke start van de dag. Voor vroege wandelingen is er de Safetylight om je zichtbaarheid te verbeteren. Na het sporten kun je jezelf verwennen met de douchegel voor een verkwikkende douche. Voor je yoga en workouts is er de Exercise Mat, en je kunt jezelf uitdagen met de Gymball en de bijgevoegde oefeninstructies voor een sterke core en balans.

Ontspanning & vitaliteit

Ontspanning en beloning zijn belangrijke pijlers om prestaties mogelijk te maken op de langere termijn. Geef je vitale medewerkers pakketten voor momenten van ontspanning en quality time, want je kunt pas presteren als je ook kunt ontladen.

Ons thema Relax biedt een ontsnapping aan de dagelijkse stress. Creëer een rustgevende sfeer met de Wierook in het handige bewaarpotje. Ontspan en verjong met de Relaxpillow, perfect voor momenten van kalmte. Daarnaast kun je genieten van het uitdagende Vallende Toren spel voor een vleugje plezier.

Vitaal en gezond met een kerstpakket

In de hectiek van het dagelijks leven is het essentieel om aandacht te besteden aan zowel fysieke vitaliteit als mentale ontspanning. Of het nu gaat om het stimuleren van een gezonde levensstijl, het bevorderen van actieve beweging, of het bieden van momenten van rust en reflectie, het is duidelijk dat het welzijn van medewerkers centraal staat.

Door te investeren in zorgvuldig samengestelde gezonde kerstpakketten van Fitbox, geef je niet alleen een blijk van waardering, maar onderstreep je ook het belang van vitaliteit. Deze pakketten zijn een perfecte manier om medewerkers te motiveren, te belonen en te ondersteunen in hun streven naar een gebalanceerd en vitaal leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *