Open reviews van bedrijven die bij ons een kerstpakket bestelden

Kerstpakket Reviews

Om als bedrijf elk jaar weer een beetje beter te worden vragen wij onze klanten een review te schrijven. Ook bij ons kunnen er dingen beter, duurzamer of gezonder. Dit horen wij graag het liefst met een goede onderbouwing, zodat wij er actief mee aan de slag kunnen. We zijn graag in beweging binnen alle geledingen van het bedrijf en ons assortiment staat nooit stil. 

Wij horen daarom graag over de ervaring met alle aspecten van de bestelling. Hoe verliep het bestelproces bijvoorbeeld. Ben je goed en snel geholpen? Konden wij aan de wensen voldoen? Maar natuurlijk horen we ook graag hoe de kerstpakketten zijn ontvangen bij de collega’s en hun gezinnen.  

Wij gebruiken het openbare platform Kiyoh om onze reviews te verzamelen. Een overzicht van alle reviews vind je hier. Kijk er gerust eens rond en als je zelf klant bij ons bent (geweest) dan horen we ook graag jouw ervaring.   

Hieronder vind je een greep uit de reviews van bedrijven die vorig jaar bij ons hebben besteld:

Prettige communicatie, snelle service en leuke pakketten!

Afgelopen jaar hebben we de kerstpakketten voor onze werknemers besteld bij Fitbox. Het pakket werd op maat gemaakt. De communicatie verliep vlot en vriendelijk en ook de bezorging was netjes op tijd. De pakketten werden ook goed ontvangen door het personeel, dus echt een aanrader!

Aanbevelen? Ja

19-1-2023 Stefanie van Marle-Bresser, de Bilt

Korte lijnen en goede service

Leuke club met korte lijntjes. Denken graag met je mee. Wij kwamen met een eigen idee rondom de kerstpakketten, dat was geen enkel probleem voor Fitbox. Wil je eens een keer wat anders dan een standaard kerstpakket, dan heb je bij Fitbox ruim voldoende keuze. En alles met een duurzame & gezonde insteek.

Aanbevelen?Ja

16-1-2023 Jacky , Amsterdam

Wat ze zeggen maken ze waar

Vanaf het eerst moment dat we contact hadden was het zeer netjes en meedenkend, er zijn standaard al veel opties. Maar ook een kleine aanpassing was zo geregeld. Vervolgens was de levering stipt en hadden we direct contact met de chauffeur over details. Was alles keurig volgens afspraak zakelijk verpakt en aangeboden op 2x pallet.

Aanbevelen?Ja

16-1-2023 Peter dB, Schiphol

Wil je zelf dit jaar een origineel kerstpakket? Kijk dan eens rond op de website of neem contact op om vrijblijvend jouw wensen te bespreken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *