Kerstpakket zelf kiezen: meer tevredenheid, minder verspilling

Kerstpakket Zelf Kiezen

Elk jaar rond de feestdagen staan bedrijven voor een bekende uitdaging: het kiezen van het perfecte kerstpakket. Maar hoe kies je een kerstpakket dat voor iedereen leuk is om te krijgen en niet uiteindelijk in de prullenbak belandt? Daar hebben we wat op bedacht. Door medewerkers zelf hun kerstpakket te laten kiezen, kunnen we verspilling tegengaan en iedereen blij maken met het juiste cadeau.

Kerstpakket zelf kiezen

Stel je voor: een kerstpakket dat perfect aansluit bij waar iemand van houdt. Of het nu een sportliefhebber is die blij wordt van nieuwe fitnessaccessoires, of een culinaire fijnproever die uitkijkt naar ambachtelijke, gezonde lekkernijen – zelf kiezen maakt dat iemand echt blij is met wat die krijgt. Zoveel mensen, zoveel wensen. Zelf een kerstpakket samenstellen heeft veel voordelen:

  • Geen teleurgestelde medewerkers
  • De producten worden daadwerkelijk gebruikt
  • Onnodige verspilling wordt voorkomen
  • Rekening houden met persoonlijke voorkeuren
  • Geen gedoe met allergieën en dieetwensen

Fitchoice maakt het mogelijk

Wil je niet één pakket uitzoeken voor al je collega’s en hopen dat het goed is? Met Fitchoice kiezen medewerkers zelf uit een voorselectie die jij als werkgever zelf bepaald hebt. Ongeacht het budget. Ons team staat garant voor maatwerk en flexibiliteit, waardoor elk pakket een bron van blijdschap wordt. Jullie volgende kerstpakket of bedankje wordt hiermee met een glimlach ontvangen én gegeven.

Bezorging van het gekozen kerstpakket

Onze kerstpakketten zijn direct uit voorraad leverbaar, ook als medewerkers zelf een kerstpakket kiezen. Fitbox beschikt over een eigen logistieke dienst en werkt daarnaast met de beste transporteurs voor grotere bestellingen in Nederland en daarbuiten. We zorgen dus dat je bestelling altijd op het juiste moment wordt bezorgd. Je kunt met ons een datum afspreken waarop we de kerstpakketten komen bezorgen en we overleggen over het exacte tijdstip.

Klaar om ons uit te dagen? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur heb je een scherp voorstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *