Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Zonder zorgen een kerstpakket verstrekken?

18 juni 2020

We leven in een aparte, maar vooral onwerkelijke tijd. Hoelang gaat dit nog duren én hoe zien de komende maanden eruit? Een lastige periode waarin werkgevers, als dat mogelijk is, hun medewerkers graag een hart onder de riem willen steken. Een geschenkje als gebaar om medewerkers te bedanken voor hun inzet in deze tijd. Maar kan dit geschenk meegenomen in de vrije ruimte van de werkkostenregeling? Of komt dan het kerstpakket in gevaar én is er te weinig ruimte in de werkkostenregeling om het pakket belastingvrij te verstrekken?

Wekkostenregeling

Met de werkkostenregeling kunnen vergoedingen en verstrekkingen belastingvrij aan het personeel worden uitgekeerd. In verband met het coronavirus is besloten om de vrije ruimte voor de eerste € 400.000 van de loonsom voor 2020 te verhogen naar 3% en over het meerdere 1,2%. Door de verhoging naar 3% hebben werkgevers de ruimte om in deze moeilijke tijd een extra onbelaste beloning te geven. Door de verhoging kan maximaal € 5.200 extra aan vergoedingen en verstrekkingen ondergebracht worden in de vrije ruimte.

Gezonde kerstpakketten

Door deze verruiming is er ook meer ruimte om belastingvrij een gezond kerstpakket te verstrekken aan je medewerkers. Een extra bedankje in de vorm van bijvoorbeeld een luxer kerstpakket. Wij kunnen het perfecte pakket voor jouw medewerkers samenstellen. Een gezond pakket, een sportief pakket, of juist een traditioneel kerstpakket, voor ieder wat wils. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de pakketten op onze website, of neem direct contact met ons op.

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.