De Fitbox Energy, een sportief kerstpakket!

De Fitbox Energy is samengesteld uit cadeaus die zowel zijn afgestemd op sportiviteit voor de beginnende recreant als op de beweging van de ervaren sporter.

Gezond kerstpakket samenstellen

Verras je vriendenkring, afdeling of bedrijf met een sportief en gezond geschenk. Zowel bij een verjaardag, een jubileum of bijvoorbeeld met kerst is het altijd een leuke uitdaging om met een opvallend geschenk te komen. De Fitbox Energy is erg geschikt als geschenk of kerstpakket met een gezonde insteek.

Geschenkpakket voor sporters?

Veelzijdigheid in beweging is het uitgangspunt van onze ontwerpers bij het vormgeven en selecteren van de Fitbox Energy. Een prachtig cadeau om te geven en te krijgen, zowel voor de beginnende als voor de wat meer ervaren aanhanger van een sportieve levensstijl. Dit gezonde kerstpakket is dus geschikt voor iedereen, dus positieve reacties zijn gegarandeerd.

Kerstpakket en vitaliteit

Vitaliteit is in bijna elk bedrijf een belangrijk onderwerp. Wie maandenlang aan de vitaliteit van zijn medewerkers werkt staat in december sceptisch tegenover een traditioneel kerstpakket met ongezond eten en drinken. De vitale Fitbox Energy is een leuk en gezond alternatief. Hiermee geef je een positief signaal af naar je collega’s. En bovendien een leuke stimulans om de goede voornemens op het gebied van een gezonde leefstijl kracht bij te zetten!

Kerstpakket tot 35 euro bestellen

Dit gezonde Fitbox kerstpakket is zelfs in de prijsklasse tot € 35,- een veelzijdig kerstpakket. Tot 35 euro zijn er verschillende uitvoeringen van de Fitbox Energy verkrijgbaar. Daarnaast is er met maatwerk ook veel mogelijk. Boven de 35 euro zijn meer uitgebreide kerstpakketten te bestellen.

Nieuwjaarsgeschenk voor een gezonde leefstijl

De start van het nieuwe jaar is bij uitstek geschikt om een sportief nieuwjaarsgeschenk in te zetten! Een nieuwjaarsgeschenk zoals de Fitbox Energy of de Fitbox Salad past perfect bij een gezonde leefstijl. Daarom zijn dit erg geschikte geschenkpakketten voor elke gelegenheid, maar zeker ook met kerst of als nieuwjaarspakket.

Kerstpakket of nieuwjaarsgeschenk op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kerstpakket of een geschenk voor de start van het nieuwe jaar op maat? Neem online contact op of bel voor een demonstratie zonder verplichtingen met één van de Fitbox medewerkers. Telefoonnummer 085 – 00 618 00.