Salad Kerstpakket IconSalad kerstpakketten

De Fitbox Salad is een fris en fruitig kerstpakket waarmee je de natuur in huis haalt. De handige en luxe keukengadgets helpen je om alle ingrediënten optimaal te benutten. Hiermee maak je salades als nooit tevoren. Of je nu jezelf verwent of je eters wilt verrassen, met de Fitbox Salad zet je écht iets nieuws op tafel.

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Salad Box

Deze handige Saladebox, inclusief bestek, heeft een handig bakje voor je dressing. Zo blijft je salade lekker vers.

Avocado Slicer

Verwijder veilig de pit en tover in één beweging keurige plakjes van deze energierijke vruchtgroente.

Bamboe Vijzel

Een erg fijne vijzel met stamper, als je van vers eten houdt. Maak in een handomdraai een pesto met behulp van deze handige keukgadget.

Kruidenschaar

Verse kruiden snijden is nog nooit zo snel gegaan. Door middel van de kruidenschaar knip je al je verse kruiden direct boven je gerecht.

Salad start

25,00

Ga een verse Avocado te lijf met de handige slicer, shake een lekkere dressing en neem je salade mee naar werk in een handige salad box. Want een heerlijke salade is de basis voor een goede maaltijd. En met dit geschenk heb je alles in huis om er iets lekkers van te maken.

Salad start +

32,50

Ga een verse Avocado te lijf met de handige slicer, shake een lekkere dressing en maak een salade uit het Salad & dressings boek. Want een heerlijke salade is de basis voor een goede maaltijd. En met dit geschenk heb je alles in huis om er iets lekkers van te maken.

Salad basis

35,00

Een handige Foodsprayer, avocado slicer en Dressingshaker. Met dit geschenkpakket tover je altijd een bijzonder eindresultaat op je bord, of je neemt hem mee in de handige Salad Box. Geniet in elke situatie van een lekkere salade voor jezelf of deel je creatie met een ander.

Salad basis +

42,50

Een vegetable slicer, dressingshaker, avocado slicer en een handige Foodsprayer. Met dit geschenkpakket tover je altijd een bijzonder eindresultaat op je bord, of je neemt hem mee in de handige Salad Box. Geniet in elke situatie van een lekkere salade met knapperige croutons gemaakt van de mediterrane snack.

Meest gekozen!

Salad extra

47,50

Met dit uitgebreide pakket kan je gelijk aan de slag met het maken van gezonde gerechten. Het bevat alles wat je nodig hebt om je verse ingrediënten te verwerken. Met de avocado slicer heb je in een handomdraai je avocado gesneden en met de handige shaker maak je snel een extra lekkere dressing.

Salad extra +

55,00

Met met de Foodsprayer verwerk je makkelijk de lekkerste citrusvruchten en met de handige shaker maak je snel een extra lekkere dressing. Maak knapperige croutons voor in je salade van de mediterrane snack. Met het prachtige boek Salades & Dressings leer je om optimaal te genieten van natuurlijke ingrediënten.

Salad exclusief

57,50

Een frisse fruitsalade schep je op met de bamboe saladecouvert. Maar ook onderweg geniet je met volle teugen van een avocadosalade uit de Salad Box. Met een zelfgemaakte dressing maak je met dit geschenkpakket altijd een originele maaltijd.

Salad exclusief +

65,00

Maak een frisse salade met behulp van de vegetable slicer en de avocado slicer. Onderweg geniet je met volle teugen van een salade met noten en gedroogde vruchten uit de Salad Box. Met een zelfgemaakte dressing uit de shaker geef je dit gerecht een originele twist.