Salad Kerstpakket IconSalad kerstpakketten

De Fitbox Salad is een fris en fruitig kerstpakket waarmee je de natuur in huis haalt. De handige en luxe keukengadgets helpen je om alle ingrediënten optimaal te benutten. Hiermee maak je salades als nooit tevoren. Of je nu jezelf verwent of je eters wilt verrassen, met de Fitbox Salad zet je écht iets nieuws op tafel.

Bekijk uitgebreide informatie | Bekijk kerstpakketten

Kerstpakket Foodsprayer

Foodsprayer

De Foodsprayer geeft je frisdranken en cocktails een frisse touch en brengt je vlees en vis subtiel op smaak.

Dressingshaker met recepten

Met deze handige Dressingshaker maak en bewaar je in een handomdraai smaakvolle en gezonde dressings.

Kerstpakket Vegetable Slicer

Vegetable Slicer

De Vegetable Slicer is de ideale keukengadget voor het maken van groenteslierten voor onder andere pasta's en salades.

Kerstpakket Salad Box

Salad Box

Deze handige Saladebox, inclusief bestek, heeft een handig bakje voor je dressing. Zo blijft je salade lekker vers.

Salad start

27,50

Ga een verse Avocado te lijf met de handige slicer, shake een lekkere dressing en serveer de salade met een Mediterrane snack. Want een heerlijke salade is de basis voor een goede maaltijd. En met dit geschenk heb je alles in huis om er iets lekkers van te maken.

Salad start + food

32,50

Ga een verse Avocado te lijf met de handige slicer, shake een lekkere dressing en maak een salade met noten, vruchten en de lekkerste olijven. Want een heerlijke salade is de basis voor een goede maaltijd. En met dit geschenk heb je alles in huis om er iets lekkers van te maken.

Salad basis

35,00

Heerlijke ingrediënten en een handige Foodsprayer en Dressingshaker. Met dit geschenkpakket tover je altijd een bijzonder eindresultaat op je bord, of je neemt hem mee in de handige Salad Box. Geniet in elke situatie van een lekkere salade voor jezelf of deel je creatie met een ander.

Salad basis + food

40,00

Olijven, avocado, noten, vruchten en een handige Foodsprayer. Met dit geschenkpakket tover je altijd een bijzonder eindresultaat op je bord, of je neemt hem mee in de handige Salad Box. Geniet in elke situatie van een lekkere salade.

Kerstpakket Verpakking Fitbox groen en oranje Meest gekozen!

Salad extra

42,50

Met het prachtige boek Salades & Dressings leer je om optimaal te genieten van natuurlijke ingrediënten. En je kunt meteen aan de slag, want met de Foodsprayer verwerk je makkelijk de lekkerste citrusvruchten en met de handige shaker maak je snel een extra lekkere dressing.

Salad extra + food

47,50

Met met de Foodsprayer verwerk je makkelijk de lekkerste citrusvruchten en met de handige shaker maak je snel een extra lekkere dressing. Maak je salade compleet met lekkere olijven en heerlijke vruchten en ongebrande noten. Met het prachtige boek Salades & Dressings leer je om optimaal te genieten van natuurlijke ingrediënten.

Salad exclusief

52,50

Een frisse fruitsalade in een Bamboe Saladeschaal met couvert geeft altijd een vrolijke aanblik. Maar ook onderweg geniet je met volle teugen van een avocadosalade uit de Salad Box. Met een zelfgemaakte dressing maak je met dit geschenkpakket altijd een originele maaltijd.

Salad exclusief + food

57,50

Een prachtige Bamboe Saladeschaal met een frisse fruitsalade geeft altijd een vrolijke aanblik. Maar ook onderweg geniet je met volle teugen van een salade met noten, olijven en vruchten uit de Salad Box. Met een zelfgemaakte dressing uit de shaker geef je dit gerecht een originele twist.