Visie en missie

Wie zijn wij?

Fitte mensen zitten vaak lekkerder in hun vel, zijn productiever en hebben een positieve uitwerking op hun omgeving.

Het Fitbox-team wil mensen graag in beweging brengen. Letterlijk en figuurlijk. Veel mensen willen zich een gezonde levensstijl aanmeten. Voldoende beweging, gezonde voeding en ontspanning spelen daarin een centrale rol. Onze geschenken zijn uitermate geschikt hier een bijdrage aan te leveren.

Fitbox en de Nederlandse Hartstichting

De Nederlandse Hartstichting is als partner sinds 2005 betrokken bij de ontwikkeling van de Fitbox. De Nederlandse Hartstichting staat achter de inhoud van de Fitbox. De gezonde inhoud van de Fitbox is bevorderlijk voor een gezonde leefstijl en ligt dus volledig in lijn met de hoofddoelstelling van de Hartstichting, het bestrijden en voorkomen van hart- en vaatziekten.

Brochure aanvragen
Waarom een Fitbox kerstpakket?
  • Origineel aanbod kerstpakketten
  • Stel een kerstpakket op maat samen
  • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
  • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
  • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.