Last-minute kerstpakketten nodig? Geen zorgen, er is ruim voldoende voorraad én zelf samenstellen blijft mogelijk!
Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.

Luxe kerstpakketten

Heb je dit jaar iets extra’s om te vieren of wil je dit jaar een keer echt laten zien dat je jouw personeel waardeert? Dat kan met de luxe kerstpakketten van Fitbox. Deze kerstpakketten hebben een luxe uitstraling en bevatten hoogwaardige producten. Een luxe kerstpakket straalt af op je bedrijf en jouw personeel kan dan ook met een trots gevoel de kerst in. Wij hebben meerdere luxe kerstpakketten in verschillende prijsklassen. Zit het perfecte pakket er toch niet bij, dan kunnen we samen een pakket op maat samenstellen. Ben je nog aan het oriënteren? We sturen je graag vrijblijvend onze brochure of maken een offerte.

Kerstpakketten met een luxe uitstraling!

Laat je waardering blijken met een luxe kerstpakket

Kerstpakket is altijd op maat samen te stellen

Eet- en drinkproducten die wél lekker smaken!

Uitgevoerd in luxe verpakkingen van hoge kwaliteit

Hoogwaardige cadeaus voor langdurig gebruik

Unieke kerstpakketten, nergens anders te koop

Ruim 30 luxe kerstpakketten vanaf 27,50 pp

Elk luxe kerstpakket is op maat samen te stellen! Gebruik de chat of vraag offerte op maat aan.
Kerstpakketten - Luxe & Exclusief
Gratis levering

al vanaf 25 stuks

tot 2.500 medewerkers

uit voorraad leverbaar

Bestel tot 23 december

nog dit jaar geleverd

Zelf samenstellen

óók bij kleine aantallen

  Motiverende en gezonde kerstpakketten    Cadeaus waar je echt wat aan hebt    Duurzame producten voor langdurig gebruik

Klanten die eerder luxe kerstpakketten kochten

Kerstpakket kiyoh-logo-t
100% van onze klanten beveelt ons aan

“Elk van onze originele kerstpakketten is met zorg samengesteld. De ervaringen en reviews van onze klanten die een kerstpakket kochten maken mij nog steeds erg trots. Niet voor niks hebben duizenden klanten sinds 2005 al voor FITBOX gekozen.”

Kees Hoksbergen
Directeur FITBOX

Meer informatie luxe kerstpakketten

Offerte voor luxe kerstpakketten

Vraag makkelijk en snel een luxe kerstpakketten offerte aan. Binnen 24 uur een passende offerte.

Brochure met luxe kerstpakketten

Vrijblijvend de luxe kerstpakketten brochure aanvragen met 100 verschillende kerstpakketten.

Vergelijk & bestel luxe kerstpakketten

Ruim aanbod van luxe kerstpakketten voor jou en jouw collega’s als eindejaarsgeschenk van 2023.

Veelgestelde vragen over onze luxe kerstpakketten

Er zijn dit jaar verschillende luxe kerstpakketten verkrijgbaar. In een luxe kerstpakket zitten kwalitatief hoogwaardige producten, zoals producten die lang mee gaan of een luxe uitstraling hebben. Denk hierbij aan artikelen als een blender, Activity Tracker of een relaxkussen. 
Is er dit jaar een uitzonderlijke prestatie geleverd of wilt je dit jaar wat extra’s doen? Een kerstpakket is een perfecte gelegenheid om te laten zien dat je de mensen waardeert en de prestaties hebt gezien. Kwaliteit met kwaliteit belonen!
Past ons assortiment net niet of mis je een luxe kerstcadeau? Wij denken graag met jullie bedrijf mee en gaan voor de beste oplossing. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 
Onze pakketten zijn ook als relatiegeschenken te bestellen voor jouw klanten of zakelijke relaties. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar. Je kunt ze heel makkelijk zelf online bestellen. Liever eerst een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers? Neem dan even contact op en we werken graag een offerte voor je uit.
Bij Fitbox bestel je heel eenvoudig je kerstpakketten. Bestellen kan zelfs tot 23 december. We hanteren geen minimale ordergrootte en het zelf samenstellen van een kerstpakket op maat is ook al vanaf 1 box mogelijk. Fitbox levert GRATIS vanaf 25 kerstpakketten.
  De kosten voor luxe kerstpakketten kunnen flink meevallen als je ze in de vrije ruimte kunt laten vallen van de werkkostenregeling (WKR). De hoogte van de vrije ruimte verschilt per bedrijf. Lees er meer over op onze kerstpakketten en de Belastingdienst pagina.

 

Laat je collega’s zelf een luxe kerstpakket kiezen

Vragen over kerstpakketten

Bij Fitbox hebben we speciale pakketten voor elk wat wils. Bekijk het aanbod kerstpakketten voor een actueel overzicht.

Je collega’s kunnen nu ook zelf passende luxe kerstpakketten kiezen! Met Fitchoice krijgen ze een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen dat het beste bij hen past. De huis-aan-huis levering is gratis, er komen geen kosten achteraf en het is mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!

Medewerkers kiezen zelf wat ze graag willen ontvangen

 Vaste prijs per medewerker, geen verrassingen achteraf

 Gratis huis-aan-huis levering van de gekozen pakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan!

Of wil je alleen iets toevoegen of personaliseren? Maatwerk is bij elk kerstpakket mogelijk. Ook bij de luxe kerstpakketten! Of het nu een speciaal product is, een bijzondere verpakking, een combinatie van diverse Fitbox pakketten, of eigen producten van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op of gebruik de chatfunctie.

Zelf kerstpakket samenstellen   |   Kerstpakket op maat 

Een kerstpakket luxe op maat

Iedereen is weer anders! Heb je specifieke wensen voor je personeel en wil je een gepersonaliseerde selectie maken van producten die beschikbaar zijn in onze kerstpakketten? Ook dan komen we graag met je in contact. Bij Fitbox willen we precies aansluiten op jouw wensen om zo tot de beste, originele kerstpakketten te komen voor jou en je medewerkers. Zo is het ook mogelijk om een groot pakket samen te laten stellen, zoals een kerstpakket van 150 euro. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Exclusief kerstpakket voor jouw werknemers

Exclusiviteit en luxe gaan goed samen. Met een exclusief kerstpakket straal je dus ook luxe uit. Deze pakketten passen daarom perfect bij bedrijven die op alle vlakken kwaliteit willen uitstralen. Verdienen jouw werknemers dit jaar een exclusief kerstpakket? Kies dan voor een luxe, exclusief kerstpakket voor jouw personeelsleden.

Moeilijk kiezen? Laat collega’s zelf beslissen met Fitchoice!

Het is daarnaast ook nog mogelijk om je personeel zelf te laten kiezen voor een passend kerstpakket! Met Fitchoice krijgt je personeel een waardebon waarmee zij zelf het kerstpakket kunnen kiezen die het beste bij hen past. Daarbij is de huis-aan-huis levering gratis, komen er geen kosten achteraf en is het zelfs mogelijk om een verrassingspakket te kiezen!