De Fitbox Tea, hét kerstpakket met thee

Met thee kan je alle kanten uit. Daarom hebben we in deze Fitbox de leukste theegadgets en lekkernijen zoals chocola samengevoegd tot een mooi kerstpakket. Voor de theeliefhebber maar ook wanneer je gewoon even toe bent aan ontspanning.

Het geschenkpakket voor elke man of vrouw

De positieve effecten van een kerstpakket met lekkere thee en bijpassende geschenkjes zijn inmiddels bekend. Een pakket met thee zorgt voor ontspanning, concentratie en geeft de nodige rust tijdens een drukke werkdag of juist thuis op de bank wanneer de werkzaamheden erop zitten.
Dit kerstpakket zit boordevol leuke theegadgets en lekkere hapjes. Van heerlijke chocolade tot smakelijke koekjes. Alles om een high tea net wat extra glans te geven!

Kerstpakket met chocola

De overheerlijke chocola van Tony Chocolonely maakt dit kerstpakket tot een echt verwenpakket. Deze chocolade is bovendien Fairtrade. Zo is chocola niet alleen lekker maar ook nog eens goed. Tip: voor een wat meer gezonde snack is de pure chocolade echt een aanrader. Het hoge percentage cacao zorgt er voor dat er weinig suiker in deze chocola zit.

Gezond nieuwjaarsgeschenk

Een gezond cadeaupakket zoals de Fitbox Tea is bij uitstek ook bijzonder geschikt om in te zetten als nieuwjaarsgeschenk. Bij een frisse start van het nieuwe jaar hoort een fris en vitaal geschenkpakket. Daarom bevat de dit theegeschenk een luxe RVS Teatube en heerlijke groene thee en bijvoorbeeld lekkere chocolade.

Geschenkpakket met thee vanaf zo’n 25 euro

Een mooi geschenk hoeft niet duur te zijn. Vanaf 25 euro kan je zelfs de Fitbox Tea start + food met luxe theegeschenken inzetten. Iedereen zal blij zijn met het ontvangen van dit bijzondere pakket. Of je nu dagelijks een verse pot met thee zet of dat je af en toe in het weekend geniet van een vers gezet kopje thee, bijna iedereen geniet zelf van deze eeuwenoude drank. En anders verras je hiermee je gasten, want wanneer je op deze manier een kop thee presenteert is dat toch nét even wat meer! En het voordeligste Tea geschenkpakket is zelfs voor minder dan 20 euro beschikbaar.

Maatwerk High Tea theegeschenk

Een ander budget of aanvullende wensen? In elke prijsklasse kunnen wij een theegeschenk op maat samenstellen. De diverse originele items uit ons assortiment laten zich uitstekend combineren tot het perfecte cadeau voor jouw situatie. Een afdeling belonen voor het behalen van bepaalde doelen, het geven van wat extra aandacht aan je key accounts of een bedankje voor de sprekers op een symposium, dit sympathieke geschenk zorgt voor een lach op je gezicht. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie, we zijn je graag van dienst!