Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenk bestellen

Relatiegeschenken zijn er in verschillende soorten en maten, maar vaak is het meer van hetzelfde. Daarom zijn wij een compleet andere weg ingeslagen. De Relatiegeschenken van Fitbox hebben een unieke uitstraling en een originele samenstelling. Van traditioneel met een leuke twist tot aan themageschenken. Zo hebben we Relatiegeschenken om te ontspannen maar ook sportieve Relatiegeschenken. Ook hebben we Relatiegeschenken met originele thema’s op het gebied van food. Denk hierbij aan het Fitbox Salad Relatiegeschenk of het Smoothie Relatiegeschenk. Bekijk alle mogelijkheden en laat je verrassen om vervolgens je relaties eens echt origineel te kunnen verrassen.

Duurzaam Relatiegeschenk

Kies uit de verschillende varianten van de Fitbox, waarmee je zorgt voor een duurzaam, bewust en opvallend relatiegeschenk. Het is de kracht van de verschillende kleine geschenken die er samen voor zorgen dat er een uitstekend geheel ontstaat. Bent je op zoek naar een relatiegeschenk voor kerst, of gaat het om een andere gelegenheid die u graag met je personeel of relaties wilt delen? Werk je al jaren samen met een goede leverancier of bedank je een klant voor een mooie order? Maak gebruik van onze Relatiegeschenken, die stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard zijn en waarmee je gegarandeerd een mooie indruk achterlaat.

Luxe Relatiegeschenken met logo

Binnen elke categorie kunnen wij een uniek Relatiegeschenk bieden. Onze relatiegeschenken met wijn of ambachtelijk vruchtensap worden bijvoorbeeld verpakt in een luxe houten geschenkkist die optioneel voorzien kan worden van een stoere stempel met het logo van je organisatie voor een uitgesproken uitstraling. De extra geschenken die hierbij passen, zoals de noten, vruchten, wierook en/of de verse groene thee worden stuk voor stuk verpakt in luxe RVS bewaarblikken die perfect in de geschenkverpakking passen. Hiermee wordt de luxe stijl consequent doorgevoerd zodat de uitstraling van het Relatiegeschenk alleen al een onuitwisbare indruk maakt. Ook onze unieke Fitbox koffer, die in verschillende kleuren beschikbaar is, leent zich hier uitstekend voor.

Relatiegeschenken

Bekijk het assortiment relatiegeschenken of vraag direct een brochure aan.

Brochure aanvragen

Ontvang alle kerstpakketten en geschenken in 1 overzicht.

Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.