Tips voor een gezonde levensstijl – Tip 3

Kerstpakket Friends Work

De afgelopen weken heb je kunnen lezen dat een gezondere levensstijl niet moeilijk te realiseren hoeft te zijn. Om het jezelf en anderen nog wat makkelijker te maken en te zorgen dat je na verloop van tijd niet weer op oude gewoonten terugvalt volgt nog een laatste tip:

Tip 3. Maak vrienden op je werk

In het dagelijks leven speelt samenwerken een grote rol. Resultaten worden vaak behaald door echte teamprestaties. Het spel van het Nederlands elftal op het WK in Brazilië is hier een uitstekend voorbeeld van. Dit principe gaat ook op voor een gezond voedingspatroon en sportmentaliteit. Alleen sporten is vaak lastiger vol te houden dan samen. Door met een ander aan beweging te werken weet je vaak wel de discipline te houden dit regelmatiger te gaan doen.
Probeer vrienden te worden met je collega’s. Met je vrienden is het namelijk plezierig samenwerken, maar geeft je daarnaast ook de motivatie om samen te werken aan het verbeteren van je levensstijl. De drempel om ervaringen te delen, de trap te pakken, tijdens de lunch een wandeling te maken en gezondere tussendoortjes eten op het werk is samen met vrienden veel lager.

Fitbox wil ook graag haar steentje bijdragen aan een gezondere levensstijl door het leveren van geschenken en cadeaupakketten op gebied van vitaliteit. Daarnaast heeft Fitbox een compleet concept (Fit en gezond, het jaar rond) waarmee u een jaar lang aandacht voor gezondheid binnen uw bedrijf kunt realiseren. Heeft u vragen of wilt u daar meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Lees ook: tip 1 en tip 2