Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Tips voor een gezonde levensstijl – Tip 1

16 januari 2017

Net niet vroeg genoeg opgestaan, snel een boterham naar binnen gewerkt of helemaal niks eten en dan snel naar het werk. En dan om half zeven thuiskomen, snel wat avondeten en daarna de hele avond uitgeteld op de bank tv kijken of zitten kletsen. Het zal voor veel mensen wellicht herkenbaar zijn. Maar de hoeveelheid stress die je hiermee opbouwt, inclusief het bijbehorende voedingspatroon hebben een negatieve invloed op de arbeidsproductiviteit en het welzijn op de langere termijn. Wij geven daarom 3 tips om dit te verbeteren. Vandaag tip 1:

Tip 1. Ga meer bewegen

Beweging is goed voor je en dat is inmiddels wel algemeen bekend. Beweging is niet alleen nodig om gezond te blijven, maar zorgt ook voor een beter concentratievermogen. Dit leidt tot meer effectiviteit op het werk. Een tekort aan beweging kan zelfs leiden tot psychische klachten. Een groot onderzoek uit Canada en Engeland heeft uitgewezen dat mensen die weinig sporten meer last hebben van angsten en depressies. Maar toch blijft die bank veel verleidelijker dan de sportschool. Nu het nieuwe jaar is begonnen, is er een mooie kans om direct te beginnen met een gezondere levensstijl. En voor wie de sportschool te deprimerend is, zijn er genoeg alternatieven;
– Ga eens met de fiets naar die supermarkt aan de andere kant van de stad
– Ga met de trap in plaats van met de lift, dan hoef je ook nooit te wachten
– Neem een hond, of als dat te ver gaat; laat de hond van de buren eens uit

Fitbox wil ook graag haar steentje bijdragen aan een gezondere levensstijl door het leveren van geschenken en cadeaupakketten op gebied van vitaliteit. Daarnaast heeft Fitbox een compleet concept (Fit en gezond, het jaar rond) waarmee u een jaar lang aandacht voor gezondheid binnen uw bedrijf kunt realiseren. Heeft u vragen of wilt u daar meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Volgende week volgt tip 2, gezonde voeding.

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.