Nieuws

> Bekijk alle nieuwsberichten

Tips voor een gezonde levensstijl – Tip 2

23 januari 2017

Voor veel mensen is een gezonde levensstijl niet eenvoudig te realiseren. Voor je het weet is de dag volgepland met allerlei bezigheden en blijft er weinig tijd over om te bewegen. Vorige week kon je lezen (tip 1) hoe je toch op een eenvoudige manier aan je dagelijkse beweging komt. In dit bericht wordt het belang van gezonde voeding benadrukt, minstens zo belangrijk als voldoende beweging.

Tip 2. Gezonde voeding

In een gezonde levensstijl is gezonde voeding minstens zo belangrijk als beweging. Het is vaak niet moeilijk om je voedingspatroon iets te verbeteren. Een ontbijt bestaat vaak uit een bak vla of wordt zelfs helemaal overgeslagen. Ontbijten is echter het belangrijkste eetmoment van de dag. Vooral met vezels en vruchten maak je een vliegende start.
Op het werk hebben we daarnaast ook vaak de neiging om snel even te lunchen achter de computer. Het nemen van een goede lunch is niet alleen gezond, maar ook gewoon een nuttige ‘’break’’ om even te ontspannen op het werk. Met de helicopterview die daarbij ontstaat kunnen de werkzaamheden na de pauze vaak veel effectiever voortgezet worden. Door daarnaast regelmatiger te eten help je je lichaam verder in balans en even een moment van ontspanning, ook rondom de avondmaaltijd en de productiviteit zal stijgen.
En sowieso doen; rustig en goed kauwen. Het klinkt kinderachtig, maar bij 1 op de 3 volwassenen is de spijsvertering niet optimaal door het gejaagd naar binnen werken van de lekkere maaltijd.

Fitbox wil ook graag haar steentje bijdragen aan een gezondere levensstijl door het leveren van geschenken en kerstpakketten op gebied van vitaliteit. Daarnaast heeft Fitbox een compleet concept (Fit en gezond, het jaar rond) waarmee u een jaar lang aandacht voor gezondheid binnen uw bedrijf kunt realiseren. Heeft u vragen of wilt u daar meer over weten? Neem dan even contact met ons op.

Lees ook: tip 1

Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.