B2B cadeaupakketten

Fitbox is sinds 2005 marktleider in gezonde en originele cadeaupakketten. Maak gebruik van onze originele geschenkpakketten, waarmee je zorgt voor een fantastische verrassing voor bijvoorbeeld je collega’s of relaties, leden van het commissariaat of het bestuur van een stichting. Maak gebruik van het Balance pakket, kies voor een Fitbox World of wellicht de Fitbox Energy. Blader door de verschillende cadeaupakketten en zorg daarmee voor een geschenk dat volledig in goede aarde zal vallen. Maak je keuze uit de verschillende start-, basis-, extra- en exclusief pakketten. Zorg daarmee voor een passend cadeau!

Cadeaupakketten bestellen

Kies een origineel cadeau, en wij zorgen voor de rest. Bijvoorbeeld met behulp van de sportieve Fitbox Energy. Een geschenkpakket met daarin trendy sport-items voor zowel de beginnende als de meer ervaren sporter. Denk hierbij aan een toffe Gymball of de dynamische Fitband. Beschikbaar van een aantal tot aan tienduizenden stuks. Voor sportdagen, bedrijfsuitjes of in te zetten tijdens een teambuilding activiteit.

Liever een ander thema? Het luxe Fitbox Fruit cadeaupakket vormt de perfecte basis voor een frisse fruitdrank. Een opvallend cadeaupakket waarmee je jezelf uitstekend in de kijker speelt. Bekijk ook onze andere cadeaupakketten voor de meest uiteenlopende geschenkpakketten binnen het gezonde spectrum.

Duurzame cadeaupakketten

Elke Fitbox is gevuld met een aantal duurzame en unieke cadeaus, waar zowel mannen als vrouwen wat aan hebben. Je zorgt ervoor dat je medewerkers weer fris en vitaal aan het werk kunnen, of je kiest voor een grappig cadeau om een zakenrelatie nieuw leven in te blazen. Een Fitbox cadeaupakket draagt in elk geval bij aan een positieve uitstraling van je onderneming en heeft positieve effecten op je omgeving.

Cadeaupakketten voor hem en haar

Wil je een cadeaupakket inzetten met als thema ‘’rust en balans’’? Maak dan eens gebruik van de Balance cadeaupakketten, waarmee je onder andere kiest voor een Fruit infuser, een Relaxpillow en groene thee. Het is een cadeau voor hem en voor haar, waardoor je de mogelijkheid hebt om dit geschenkpakket organisatie-breed of teambreed in te zetten of om al je zakelijke relaties te verrassen. Maak zelf een keuze uit de verschillende uitvoeringen van onze cadeaupakketten, zodat dit optimaal op je budget aansluit.

Origineel cadeau

Welke Fitbox en welke maat je ook kiest, je zorgt er met onze cadeaupakketten in ieder geval voor dat je een origineel kado uit kunt delen, waar je medewerkers echt wat aan hebben. Ze komen beter in hun vel te zitten, komen beter in balans of kunnen buiten lekker actief aan de slag gaan. Welk cadeaupakket je voorkeur ook heeft, met de exclusieve verpakkingen zorg je voor een prachtig cadeau dat uitstekend aan zal slaan en ervoor zorgt dat je collega’s of relaties er weer een jaar tegenaan kunnen.

Bekijk het assortiment cadeaupakketten of vraag direct een brochure aan.