Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken

Cadeaupakketten bestellen

Kies een origineel cadeau, en wij zorgen voor de rest. Bijvoorbeeld met behulp van de sportieve Fitbox Energy. Een geschenkpakket met daarin trendy sport-items voor zowel de beginnende als de meer ervaren sporter. Denk hierbij aan een toffe Gymball of de dynamische Fitband. Beschikbaar van een aantal tot aan tienduizenden stuks. Voor sportdagen, bedrijfsuitjes of in te zetten tijdens een teambuilding activiteit.

Liever een ander thema? Het luxe Fitbox Smoothie cadeaupakket vormt de perfecte basis voor een frisse fruitdrank. Een opvallend cadeaupakket waarmee je jezelf uitstekend in de kijker speelt. Bekijk ook onze andere cadeaupakketten voor de meest uiteenlopende geschenkpakketten binnen het gezonde spectrum.

Duurzame cadeaupakketten

Elke Fitbox is gevuld met een aantal duurzame en unieke cadeaus, waar zowel mannen als vrouwen wat aan hebben. Je zorgt ervoor dat je medewerkers weer fris en vitaal aan het werk kunnen, of je kiest voor een grappig cadeau om een zakenrelatie nieuw leven in te blazen. Een Fitbox cadeaupakket draagt in elk geval bij aan een positieve uitstraling van je onderneming en heeft positieve effecten op je omgeving.

Cadeaupakketten voor hem en haar

Wil je een cadeaupakket inzetten met als thema ‘’rust en balans’’? Maak dan eens gebruik van de Balance cadeaupakketten, waarmee je onder andere kiest voor een Fruit infuser, een Relaxpillow en groene thee. Het is een cadeau voor hem en voor haar, waardoor je de mogelijkheid hebt om dit geschenkpakket organisatie-breed of teambreed in te zetten of om al je zakelijke relaties te verrassen. Maak zelf een keuze uit de verschillende uitvoeringen van onze cadeaupakketten, zodat dit optimaal op je budget aansluit.

Origineel cadeau

Welke Fitbox en welke maat je ook kiest, je zorgt er met onze cadeaupakketten in ieder geval voor dat je een origineel kado uit kunt delen, waar je medewerkers echt wat aan hebben. Ze komen beter in hun vel te zitten, komen beter in balans of kunnen buiten lekker actief aan de slag gaan. Welk cadeaupakket je voorkeur ook heeft, met de exclusieve verpakkingen zorg je voor een prachtig cadeau dat uitstekend aan zal slaan en ervoor zorgt dat je collega’s of relaties er weer een jaar tegenaan kunnen.

Bekijk het assortiment cadeaupakketten of vraag direct een brochure aan.

 

 

Brochure aanvragen

Ontvang alle kerstpakketten en geschenken in 1 overzicht.

Waarom een Fitbox kerstpakket?
 • Origineel aanbod kerstpakketten
 • Stel een kerstpakket op maat samen
 • Persoonlijk advies voor jouw organisatie
 • Demonstratie pakketten bij jou op locatie
 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Gratis brochure van onze geschenken
Referentie 3M

We hebben een maatwerkgeschenk met een sportieve twist ontwikkeld voor alle medewerkers van 3M in Nederland en België. Leuke reacties!

Referentie Nutricia en Danone

Voor Nutricia en Danone Nederland en België, onder andere bekend van de babyvoeding, hebben we een trendy Smoothie kerstpakket ingezet.

Referentie Praxis en Formido

De circa 7.000 medewerkers van de Maxeda DIY Group in Nederland en België ontvingen een Fitbox pakket in een compleet op maat gemaakte uitvoering.

Referentie RUG

Voor de Rijksuniversiteit Groningen stelt Fitbox sinds 2013 elk jaar weer de sportpakketten samen. Een goede en duurzame samenwerking.

Referentie Olympia

Voor Olympia uitzendbureau hebben we het Fitchoice online keuzeconcept ingezet. We hebben alle vestigingen door het hele land tijdig bevoorraad.