Kleiner budget? Bekijk onze nieuwe voordelige kerstpakketten!

Kerstpakket Goedkoop

De leukste uitdaging van het jaar staat weer voor de deur, want wat voor kerstpakket geef je jouw medewerkers? Wellicht is deze uitdaging dit jaar nog wel groter door de coronacrisis. Hebben jouw medewerkers de afgelopen maanden keihard geknokt voor het bedrijf en verdienen zijn een perfect kerstpakket? Maar misschien is er dit jaar helaas wat minder budget beschikbaar, dan hebben wij de oplossing voor jou! Wij hebben twee nieuwe kerstpakketten voor de kleinere portemonnee. Al beschikbaar vanaf € 12,50 per pakket!

Duurzaam en gezond kerstpakket

In deze twee nieuwe varianten staan duurzaam en gezond centraal. Onderwerpen die op dit moment actueler zijn dan ooit! En dan te bedenken dat duurzaam en gezond thema’s zijn die in al onze kerstpakketten terugkomen. Help jouw medewerkers deze tijd goed door te komen en het nieuwe jaar gezond te beginnen, geef ze een Fitbox kerstpakket!

Fitbox Sport en Fitbox Food kerstpakketten

De Fitbox Sport is origineel geschenk met een duurzame geschenkverpakking. Om je de weg te wijzen naar een gezonde leefstijl zit er een Fit en Vitaal boekje bij. Daarnaast natuurlijk wat attributen om fit te worden en te blijven, zoals de Fitband (inclusief oefeninstructies) en de Jump Rope. De Fitband is een latex weerstandsband waarmee je talloze spieroefeningen kunt doen. De Jump Rope is een springtouw, maar dan met ingebouwde computer die alles bijhoudt. Een sportief kerstpakket!

De Fitbox Taste is een geschenk met een frisse en actuele uitstraling. Een originele en duurzame verpakking die perfect past bij het gezonde kerstpakket. De verpakking is op maat gemaakt, zodat alles er goed in past. Ook zit er in dit pakket een Fit en Vitaal boekje, hiermee wordt je voorzien van praktische tips. Daarnaast zitten er artikelen in zoals de Fitband, een Dressingshaker met recepten, een RVS Fruitset en Partysticks met gezonde borreltips.

Ben je benieuwd geworden naar deze twee kerstpakketten, of benieuwd wat wij nog meer hebben? Bekijk dan snel al onze pakketten op de website. Wil je een kerstpakket op maat, of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste kerstpakket? Onze medewerkers helpen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *