Jouw kerstpakket duurzaam verzonden

Kerstpakket duurzaam verzenden

Niet alleen in de online wereld, waar iedere dag postpakketten worden verzonden is er sprake van veel CO₂ uitstoot. Ook als kerstpakkettenleverancier krijgen wij steeds vaker te maken met het versturen van pakketten naar huisadressen van ontvangers. Het duurzaam verzenden van kerstpakketten wordt daarom steeds belangrijker. Wij willen niet alleen het juiste doen voor onze klanten en kerstpakketontvangers, maar ook voor het klimaat en de wereld waarin we leven. Daarom wordt jouw kerstpakket van FITBOX duurzaam (CO₂-neutraal) bezorgd. We zijn natuurlijk niet voor niets dé duurzame en gezonde kerstpakketten leverancier!

Kerstpakketten duurzaam verzenden. Hoe doen we dat?

Met ingang van 2022 versturen wij onze duurzame kerstpakketten met een nieuwe verzendpartner, Cycloon. Zo worden in meer dan 60 steden in Nederland onze kerstpakketten inmiddels door fietskoeriers bezorgd. Op plaatsen waar de kerstpakketten nog met de bestelauto geleverd worden, maken zij gebruik van speciale bestelauto’s die rijden op groengas. Bij FITBOX kun je dus met een goed gevoel een online bestelling plaatsen, zonder dat het milieu hieronder te lijden heeft!

De voordelen van duurzaam verzonden kerstpakketten

  • Als klant van FITBOX kost jou dit niets extra! We hebben de tarieven voor verzending niet hoeven verhogen.
  • Je ontvangt nog steeds een Track and Trace van je bestelling. Ook je collega’s kunnen deze ontvangen, wanneer je de kerstpakketten bij hen thuis wilt laten bezorgen.
  • Veel kerstpakketten worden bezorgd door fietskoeriers, aangedreven door bruine boterhammen in plaats van benzine. Lekker duurzaam en gezond dus!
  • Kerstpakketten die toch met de auto bezorgd worden, worden geleverd door chauffeurs die rijden in groengas bestelbussen. Zo beperken we de CO2-uitstoot optimaal.
  • Niet alleen groen, maar ook sociaal. Onze verzendpartner biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige baan en de mogelijkheid hierin te groeien.

Bekijk al onze duurzame kerstpakketten en draag bij aan beter milieu met het geven van een prachtig cadeau voor je collega’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *