Hoe zorg je voor betere prestaties op de werkvloer?

Kerstpakket Prestaties Werkvloer

Gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid zijn begrippen die in de huidige tijd steeds belangrijker worden. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Investeren in de gezondheid van werknemers levert namelijk uiteindelijk betere prestaties op. Het verzuim bij gezonde werknemers ligt lager, de motivatie is hoger en ze presteren beter. Genoeg redenen om aan de gezondheid van werknemers te denken.

Gezonde kerstpakketten

Het thema gezond eten komt steeds vaker voor in kerstpakketten. Door het geven van gezonde kerstpakketten wordt er indirect een gezonde leefstijl gestimuleerd. Daarnaast heeft ongeveer 75% van de Nederlanders het voornemen om in het nieuwe jaar gezonder te gaan leven. Waarom dan niet al met kerst beginnen? Geef werknemers een gezonde, positieve en motiverende boodschap mee, door middel van een gezond kerstpakket. Kijk voor inspiratie en de mogelijkheden in de Fitbox brochure.

Leefstijl

We zijn ons steeds bewuster van onszelf, maar ook van onze rol binnen de samenleving. Dit komt terug in de leefstijl van Nederlanders. Sportscholen worden meer bezocht en biologische producten worden meer gekocht. De trend van 2017, gezonde leefstijl, komt ook dit jaar nog meer naar voren bij de keuze voor een kerstpakket. Een thema binnen de kerstpakketten dat de laatste jaren steeds meer groeit.

Fitbox Taste

De ‘Fitbox Taste’ is een kerstpakket dat uitstekend aansluit bij de trend van 2018 en de behoeftes van de ontvangers. Het pakket is samengesteld met eerlijke én heerlijke ingrediënten. In dit pakket staan de begrippen duurzaam en gezond centraal. De ‘Fitbox Taste’ is een combinatie van trendy keukengereedschap en eerlijke producten.

Fitbox Energy

De ‘Fitbox Energy’ is een pakket dat bestaat uit sportieve geschenken. Het inspireert je om te bewegen en geeft je nog meer energie om aan je gezondheid te werken. De gezonde leefstijl, door te bewegen, staat centraal. De energie stroomt door je lichaam en je wordt constant getriggerd om nieuwe energie op te doen.

Fitbox beschikt over een ruim aanbod van gezonde kerstpakketten. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op om te kijken welk kerstpakket het beste bij jouw organisatie past.