Einde actie Stoptober

Kerstpakket Stoptober

Oktober werd afgelopen maand betiteld tot de maand Stoptober. Meer dan 35.000 rokers hebben zich aangemeld om de uitdaging 28 dagen zonder sigaret aan te gaan. De 28 dagen zitten er inmiddels op en veel ex-rokers geven aan zich een stuk fitter te voelen. Veel van de deelnemers geven wel aan dat ze meer trek in eten kregen en hierdoor wat zijn aangekomen. Om het belang van verantwoord eten onder de aandacht te brengen, staat bij Fitbox de maand november in het teken van gezonde voeding. Want bij een nieuwe gezonde levensstijl hoort uiteraard ook een gezond en verantwoord etenspatroon.

Feiten en Fabels gezonde voeding

Is vruchtensap gezond?

Gefabriceerd vruchtensap wordt vaak gedronken als een gezond alternatief voor frisdrank. Het is echter gebleken dat vruchtensap net zo slecht is als frisdrank. Vruchtensappen bevatten namelijk evenveel suikers en calorieën als frisdrank. Tegenwoordig zitten er ook weinig mineralen, vezels en vitamines in vruchtensappen. Een echt vers geperst sapje is veel beter voor de gezondheid. Met een Fitbox Smoothie kerstpakket kan er elke dag een shot aan groente en fruit gerealiseerd worden. Met een smoothie kan de dag op een gezonde manier gestart worden.

Is vet slecht voor je?

Iedereen heeft vet nodig om normaal te kunnen functioneren. Vet is namelijk een bron aan energie en essentiële vetzuren. Daarnaast bestaan onze hersenen voor 50-60% uit vet. Ook hebben we vet nodig voor de opbouw van cellen en ons immuunsysteem. Het is echter wel van belang goed te letten op welke vetten je binnenkrijgt. Er bestaan namelijk verzadigde vetten en onverzadigde vetten. De onverzadigde vetten zijn goed voor het lichaam, maar teveel verzadigde vetten zijn slecht voor het lichaam. Onverzadigde vetten komen voor in bijvoorbeeld noten. De Fitbox Food biedt een royale ongezouten en ongebrande notenmix aan. De Fitbox Food is een mooie combinatie van gezonde voeding en trendy keukengadgets.

Is beweging goed voor je?

Naast gezonde voeding is het een feit dat er ook genoeg beweging nodig is om op het juiste gewicht te blijven/komen. Daarnaast is gebleken dat door regelmatig bewegen er lekkerder geslapen wordt. De Fitbox Energy heeft alles om actief te bewegen en te sporten. Met dit kerstpakket kan de dag fit begonnen worden!

Onze originele en verantwoorde geschenken en kerstpakketten zijn met veel zorg samengesteld maar bieden ook ruimte voor inbreng van de identiteit van uw organisatie. Benieuwd welke maatwerkmogelijkheden wij bieden? Neem dan gerust even contact met ons op.